- 27 Aralık 2020
- 363
- 662
- 18
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.981
Canim cok tesekkurler detayli mesajin icin, ben ignelerden cok korkuyorum da onun icin sormustm umarim alisirim zmni geldigindemaalesef progesteron çok önemli gebelik için normal gebelikte 8hafta yumurtalık üretio bunu biz yapay döllenme içinde olduğumuz için yumurtalk durumdan habersiz.plesenta ta 8.hafta başlıyor progesteron üretimine oyüzden minimum 8hafta mecbur
Canim cok tesekkur ederim, ben Kirklareli'nde yasiyorum ama burada imkanlar kstli oldugu icin orayi tercih ettm, Mehmet Bey iyi birisine benziyor evet, umarim surecte de her sey olumlu gider ben cok cabuk umutsuzluga kapiliyorum ve korkulrim cok igneler gibi hayirlisi insallahHoşgeldin aramızaAllahım hayırlı eylesin inşallah her şey yolunda gider O doktoru instagramdan takip ediyorum çok pozitif birine benziyor inşallah Uğur getirir size
Evet canim ilk olacak, o nedenle bilgisiZim bayagi yasim 33 kndime kiziyorum cok gec kaldk diye, bir kizim var 5 yasinda o ilk ay olmstu sandik ki bu da oyle olur ama olmadi, isi gucu bi tarafa birakmak gerekmis, vardir bi hayir insallahHayırlısı olsun canım ilk denemeniz mi olucak ?
Gunaydin canim hayirli sabahlr hayirli haberler aldigimiz haftalar olsun insallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
İnşAllah canım benim Allah razı olsun, İnşAllah buraya güzel haberler de vermek nasip olur hepimiz için rabbim isteyen herkese nasip eder İnşAllahMiktarı önemli değil canım, kistin geçtiyse başlarsınız bu adetinle, hayırlı olsun şimdiden
Hiç düşünme iğneleri o en basit kısmı ben çalışıyordum hemen iki dakika lavaboya gidip yapıp geliyordum bir ara günde 4 iğne yapıyordum kendimeCanim cok tesekkur ederim, ben Kirklareli'nde yasiyorum ama burada imkanlar kstli oldugu icin orayi tercih ettm, Mehmet Bey iyi birisine benziyor evet, umarim surecte de her sey olumlu gider ben cok cabuk umutsuzluga kapiliyorum ve korkulrim cok igneler gibi hayirlisi insallahGunaydinlar herkese bu arada
gercekten mi cok tesekkur ederim, hc cesaretim yok, pandemiden oturu her seferinde eczaneye de gidemem diyorum, insallah o gunler geldiginde ben de kolayca yaparim, bu arada Allah tamamina erdirsin sag salim kucaginiza alin insallah bebisinizi, bizlere de dualariniz untmayin bir de olur muHiç düşünme iğneleri o en basit kısmı ben çalışıyordum hemen iki dakika lavaboya gidip yapıp geliyordum bir ara günde 4 iğne yapıyordum kendimehemen alışıyorsun hatta iğneler bittikten sonra boşluğa düşmüştüm ben baya bağımlılık yapmıştı
Günaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Canim merhabalar cok cok uzuldmGünaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Canım benım tez zamanda kavuşursun ınsallah bebegıneGünaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Sen yılı kapat, ben yeni yılı açayımBenimde 31 aralık
İnşallah hayırlısı olur, çok sukunetle gir Allah Ol derse olurTransfer günüm kızlar dua edin
Hasbinallah. Sende onun ne kadar geveze güvenilmez halden anlamayan dedikoducu ve kötü niyetli biri olduğunu yay da insanlar onu kınasınBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Ah arkadaşım sen sıkma canını bu bir ayıp değil, hayırlısı bu olduğu için biz bu şekilde çocuk sahibi oluyoruz. Lütfen sen 2 kuruşluk yorumlara kulak asma, işine bak moralini bebeğin için yüksek tut, bişiler ye, su iç, rahatla ve dinleme etrafını...Bugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Allah ıslah etsin onuHasbinallah. Sende onun ne kadar geveze güvenilmez halden anlamayan dedikoducu ve kötü niyetli biri olduğunu yay da insanlar onu kınasınama uğraşmaya değer mi o anlar mı mechul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?