Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim cok tesekkurler detayli mesajin icin, ben ignelerden cok korkuyorum da onun icin sormustm umarim alisirim zmni geldiginde

Hoşgeldin aramıza Allahım hayırlı eylesin inşallah her şey yolunda gider O doktoru instagramdan takip ediyorum çok pozitif birine benziyor inşallah Uğur getirir size
Canim cok tesekkur ederim, ben Kirklareli'nde yasiyorum ama burada imkanlar kstli oldugu icin orayi tercih ettm, Mehmet Bey iyi birisine benziyor evet, umarim surecte de her sey olumlu gider ben cok cabuk umutsuzluga kapiliyorum ve korkulrim cok igneler gibi hayirlisi insallah Gunaydinlar herkese bu arada

Hayırlısı olsun canım ilk denemeniz mi olucak ?
Evet canim ilk olacak, o nedenle bilgisiZim bayagi yasim 33 kndime kiziyorum cok gec kaldk diye, bir kizim var 5 yasinda o ilk ay olmstu sandik ki bu da oyle olur ama olmadi, isi gucu bi tarafa birakmak gerekmis, vardir bi hayir insallah slsayfalari pespese okudugumdan herkesin surecleri karistrdim ama yakin zmnda hepinizi ogrenecegim insallah

Hiç düşünme iğneleri o en basit kısmı ben çalışıyordum hemen iki dakika lavaboya gidip yapıp geliyordum bir ara günde 4 iğne yapıyordum kendime hemen alışıyorsun hatta iğneler bittikten sonra boşluğa düşmüştüm ben baya bağımlılık yapmıştı

gercekten mi cok tesekkur ederim, hc cesaretim yok, pandemiden oturu her seferinde eczaneye de gidemem diyorum, insallah o gunler geldiginde ben de kolayca yaparim, bu arada Allah tamamina erdirsin sag salim kucaginiza alin insallah bebisinizi, bizlere de dualariniz untmayin bir de olur mu

Günaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Canim merhabalar cok cok uzuldm ne diyecegimi bilemiyorum, Allah'im en yakin ve hayirli zamanda mucizeni yasatsin insallah, neden basarisiz olduguna dair ileri bi tetkik bisi yapacaklar mi, Allah can sagligi versin canim sana esine ailene

Bende bugün yada yarın OPU yaptırıcam ama tek yumurta geliştiği için transfer günümüz belli değil, taze transfer olacak. Benim gibi tek yumurta olunca kaçıncı gün transfer olur sizce ? Aynı durumu yaşayan var mı ?

Hasbinallah. Sende onun ne kadar geveze güvenilmez halden anlamayan dedikoducu ve kötü niyetli biri olduğunu yay da insanlar onu kınasın ama uğraşmaya değer mi o anlar mı mechul

Ah arkadaşım sen sıkma canını bu bir ayıp değil, hayırlısı bu olduğu için biz bu şekilde çocuk sahibi oluyoruz. Lütfen sen 2 kuruşluk yorumlara kulak asma, işine bak moralini bebeğin için yüksek tut, bişiler ye, su iç, rahatla ve dinleme etrafını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…