Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Allah razı olsun

Maalesef insanlar böyle kendini üzme inanki değmez moralini yüksek tut hu dönemde stres çok önemli baskalari için kendini üzme

Bu bir ayıp değil ki utanalım bu bizim ve aynı zamanda çevremizin de sınavı yani ilk denemede çocuğu olanların kendi marifeti de bizim gibi yıllardır bekleyenlerin kendi beceriksizliği mı? Komik üzme kendini sakın bu bir eksiklik değil

Üzme kendini bende kaynanam annem yalnız biliyor ama herkes niye hamile değil fazla beklemesinler tüp bebek yapsınlar diyor görümceme

Allah'a havale et gtsn canim, kadinin kadina yptigi bu psikolojik siddetten Allah korusun hepimizi

Sanki bi sizinle biliyoruz bizim aklımız ermiyor insanlar ne tuhaf gercekten
Aynen bende acaba şüpheleniyorlar mu dedim görümcem yok kim söyleyecek ki yani eşim tarafından sadece kayınım görümcem kaynanam biliyor ailemde farklı memlekette bizim sorun eşimde olduğu için asla söylemezler tüp bebeği eşim üzülüyor çünkü ama yine kaynanam bana sebdede sorun var diyor konuşmuyorum çünkü gerçeğin ne olduğunu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…