- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.001
Allah razı olsunAh arkadaşım sen sıkma canını bu bir ayıp değil, hayırlısı bu olduğu için biz bu şekilde çocuk sahibi oluyoruz. Lütfen sen 2 kuruşluk yorumlara kulak asma, işine bak moralini bebeğin için yüksek tut, bişiler ye, su iç, rahatla ve dinleme etrafını...
Maalesef insanlar böyle kendini üzme inanki değmez moralini yüksek tut hu dönemde stres çok önemli baskalari için kendini üzmeBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Hah şöyle sen güçlü bir annesin bunların hepsi geçecekAllah razı olsun
Bu bir ayıp değil ki utanalım bu bizim ve aynı zamanda çevremizin de sınavıBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Ben buna cevap vereyim progestan fitil sabah öğle akşam iğne ise 3 tane birer gün arayla transferden sonra ise hergünkullanıyormuşuz gebelik testine kadarBebişim bişe sorcam sen transfer öncesi progesteron iğne vs kullandınmı?
Üzme kendini bende kaynanam annem yalnız biliyor ama herkes niye hamile değil fazla beklemesinler tüp bebek yapsınlar diyor görümcemeBu bir ayıp değil ki utanalım bu bizim ve aynı zamanda çevremizin de sınavıyani ilk denemede çocuğu olanların kendi marifeti de bizim gibi yıllardır bekleyenlerin kendi beceriksizliği mı? Komik üzme kendini sakın bu bir eksiklik değil
Allah'a havale et gtsn canim, kadinin kadina yptigi bu psikolojik siddetten Allah korusun hepimiziBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
Haklısın canımMaalesef insanlar böyle kendini üzme inanki değmez moralini yüksek tut hu dönemde stres çok önemli baskalari için kendini üzme
Canim Allah hayirli etsin insallahTransfer günüm kızlar dua edin
Sanki bi sizinle biliyoruz bizim aklımız ermiyor insanlar ne tuhaf gercektenÜzme kendini bende kaynanam annem yalnız biliyor ama herkes niye hamile değil fazla beklemesinler tüp bebek yapsınlar diyor görümceme
Canimm hayirli olsn, katlanarak artmasini diliyorumKızlar kan tahlili sonucum 613,6 çıktı
14.gün bugün doktora yolladım bakalım ne dicek
Canim sağol Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese Nasip etsinCanimm hayirli olsn, katlanarak artmasini diliyorum
Allaha havale ettim Rabbım yuzumuze baksın. Bu kötü insanlardan korusunAllah'a havale et gtsn canim, kadinin kadina yptigi bu psikolojik siddetten Allah korusun hepimizi
Aynen sorma insan kime güveneceğini şaşırıyor kimseyi düşürmesin Allah oralara sanki keyfimizden gidiyozKurnazlıklar çok genelde bizleriböyle görüyorlar
Aynen bende acaba şüpheleniyorlar mu dedim görümcem yok kim söyleyecek ki yani eşim tarafından sadece kayınım görümcem kaynanam biliyor ailemde farklı memlekette bizim sorun eşimde olduğu için asla söylemezler tüp bebeği eşim üzülüyor çünküSanki bi sizinle biliyoruz bizim aklımız ermiyor insanlar ne tuhaf gercekten
Sağol Koficim birlikteyiz inşallah o pozitifleri birbirimize haber vericezÇok iyi olmuş. Yeni hazırlığın hayırlı pozitif olsun inşaallah canım
cok cok amin canimCanim sağol Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese Nasip etsin
Amin canim, sen bebegini dusun ona odaklan smdilikAllaha havale ettim Rabbım yuzumuze baksın. Bu kötü insanlardan korusun
Aaa gerçekten mi nasıl memnun musun hangi aşamadasjn şimdiBende Umay da Hakan hocaya yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?