Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sorun varsa vardır yoksa yoktur. Neden varmış gibi yapıyor ki. Ayrıca olması kötü bişey değil Allah'tan gelen derde bizler ne diyebiliriz ki

Gercekten anlayıssız insanlar yuzunden hayat zorlasıyor Allah iyilerle karsılastırsın ınsallah

Merhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Hayırlı olsun gayet görünüyor Herhangi bir belirti yaşadın mı acaba? Lekelenme falan oldu mu? Benimde bugün transferden sonra 3.günüm çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor sanki

Hayırlı olsun gayet görünüyor Herhangi bir belirti yaşadın mı acaba? Lekelenme falan oldu mu? Benimde bugün transferden sonra 3.günüm çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor sanki
Dün yani 6. gün hafif lekelenmem oldu. Regli ağrısı gibi hafif ağrılarım olmakta o kadar. İnşallah gününde yapacapım testte pozitif sonucu alır ilk ohh be yi çekerim

İnşallah siz de güzel sonuçlar alır bu mutluluğu topluca yaşarız . Sabretmesi beklemesi çok zor ama çok heyecanlı

Yeni yıl fiyatları varmı canım elinde seimdiden hayırlı olsun tedavin

Yumurta dondurma değilde transferden sonra geriye embriyo kalınca onun ücretini veriyoruz dondurma ücreti dediğimiz

Dondurulmuş benim ben öyle istemiştim kendimce genetik test VS yapılır daha iyi olur düşüncesi de ama hayırlısı gereken testleri yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…