- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.021
Sorun varsa vardır yoksa yoktur. Neden varmış gibi yapıyor ki. Ayrıca olması kötü bişey değil Allah'tan gelen derde bizler ne diyebiliriz kiAynen bende acaba şüpheleniyorlar mu dedim görümcem yok kim söyleyecek ki yani eşim tarafından sadece kayınım görümcem kaynanam biliyor ailemde farklı memlekette bizim sorun eşimde olduğu için asla söylemezler tüp bebeği eşim üzülüyor çünküama yine kaynanam bana sebdede sorun var diyor konuşmuyorum çünkü gerçeğin ne olduğunu biliyor
Yan etkisi olduğunu düşünmüyorum bende yok yaniYan etkisi var mı
Gercekten anlayıssız insanlar yuzunden hayat zorlasıyor Allah iyilerle karsılastırsın ınsallahAynen bende acaba şüpheleniyorlar mu dedim görümcem yok kim söyleyecek ki yani eşim tarafından sadece kayınım görümcem kaynanam biliyor ailemde farklı memlekette bizim sorun eşimde olduğu için asla söylemezler tüp bebeği eşim üzülüyor çünküama yine kaynanam bana sebdede sorun var diyor konuşmuyorum çünkü gerçeğin ne olduğunu biliyor
Gayette görünüyor canım , hayırlı olsunMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Hayırlı olsun gayet görünüyorMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Dün yani 6. gün hafif lekelenmem oldu. Regli ağrısı gibi hafif ağrılarım olmakta o kadar. İnşallah gününde yapacapım testte pozitif sonucu alır ilk ohh be yi çekerimHayırlı olsun gayet görünüyorHerhangi bir belirti yaşadın mı acaba? Lekelenme falan oldu mu? Benimde bugün transferden sonra 3.günüm çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor sanki
İnşallah siz de güzel sonuçlar alır bu mutluluğu topluca yaşarızHayırlı olsun gayet görünüyorHerhangi bir belirti yaşadın mı acaba? Lekelenme falan oldu mu? Benimde bugün transferden sonra 3.günüm çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor sanki
İnşallah canımDün yani 6. gün hafif lekelenmem oldu. Regli ağrısı gibi hafif ağrılarım olmakta o kadar. İnşallah gününde yapacapım testte pozitif sonucu alır ilk ohh be yi çekerim
5. Günİnşallah canımkaçıncı gün embriyosuydu?
Ay inşallahhhhİnşallah siz de güzel sonuçlar alır bu mutluluğu topluca yaşarız. Sabretmesi beklemesi çok zor ama çok heyecanlı
İnşallah canım opudan sonra böyle degisiklikler oluyor sanırsam bekleyelim bakalım ne olsa yeni yıla kaldıkInşaallah gelir yarın senin ki. Beklemek çok sıkıcı hiç tecrube etmeni istemem
Benimde 5.gün5. Gün
Sende mi isranbulda oturuyorsun hatırlat İstanbul'a geldiğimde seveyim minnosunhep bekliyom zaten hep bekle beklegel beni sev az çok sıkıldm
Sağlıcakla elimize alalım da İnan takmıyorum çünkü evlendiğimden beri hayalim anne olmaktı artık hayırlısıGercekten anlayıssız insanlar yuzunden hayat zorlasıyor Allah iyilerle karsılastırsın ınsallah
Yok inş umutların boşa çıkmaz hamilesindirMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Yeni yıl fiyatları varmı canım elinde seimdiden hayırlı olsun tedavinHerkese merhabalar, henuz yeni uye olmus ve ilk mesajini yazan biriyim :) Cuma gunu bahceci fulyada mehmet resit asoglu ile ilk gorusmemizi ve muayenemi oldm. Ocak ayinda reglimle birlikte ben de surece baslayacagim Allah'in izniyle, dualarim buradaki herkesle birlikte
Yumurta dondurma değilde transferden sonra geriye embriyo kalınca onun ücretini veriyoruz dondurma ücreti dediğimizDondurma ücreti nedir, opudan sonra kaç yumurtan kaldıysa ona göre ücret alıyorlar. Biz hepsini verdik,4 yumurta dondurma ücreti verdik, tek ya da ikişer ikişer opsiyonu sunuldu, tek tek donduralım dedik. Sizden niye sonradan ücret alınıyor
Dondurulmuş benim ben öyle istemiştim kendimce genetik test VS yapılır daha iyi olur düşüncesi de ama hayırlısı gereken testleri yapabilirsinBende bugün yada yarın OPU yaptırıcam ama tek yumurta geliştiği için transfer günümüz belli değil, taze transfer olacak. Benim gibi tek yumurta olunca kaçıncı gün transfer olur sizce ? Aynı durumu yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?