- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.041
Ay canım ya hemen kendini toparla devam et zaman kaybetme dondurulmuş kaldimi iki embriyo oluştu demiştin.Günaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Boşver canım şuan moralin yüksek olmalı o kendi kotuluguyle kalsın tiksiniyorum böyle insanlardan bu topikler dışında birkisiye bile sormadım çocuğun varmı hamilemisin diye burda herkesin sorunu ortak olduğu için dertlesiyoruz soruyoruz ama gerçekte kimseyi üzmeye hakkımız yok sakın uzulmeBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Hayır li olsun tatlım 5.gun kalitesi neydi5. Gün
Geç diye hiç canını sıkma. Demek ki zamanı şimdiymiş. Sonradan bi engel mi çıktı acaba? Dr'lar ne diyir? Kızına kardeş olucak deseneEvet canim ilk olacak, o nedenle bilgisiZim bayagi yasim 33 kndime kiziyorum cok gec kaldk diye, bir kizim var 5 yasinda o ilk ay olmstu sandik ki bu da oyle olur ama olmadi, isi gucu bi tarafa birakmak gerekmis, vardir bi hayir insallahslsayfalari pespese okudugumdan herkesin surecleri karistrdim ama yakin zmnda hepinizi ogrenecegim insallah
A kalite 5. Gün embriyosu canmHayır li olsun tatlım 5.gun kalitesi neydi
Şimdi ona bunu niye yaptığını sorsan, ne var ki bunda der. Insanlar anlayışsız kötü ve herkesin işine burnunu sokuyor malesef. Sen bebeğine odaklan canım boşver. Bi üstüne vazife miydi denmesini hakediyor bence.Bugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Hadi hayırla git hayırla gel çiçeğimSağol Koficim birlikteyiz inşallah o pozitifleri birbirimize haber vericezbugün gidicem merkeze bakalım ne konuşacağız doktorla
Sakın ağlama bu onun karaktersizliği canımm güçlü ol.. bu bir eksiklik değilBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
Fitil kullanırken mi adet oldun? Yoksa bıraktıktan sonra mı?Kızlar günaydın dün akşam adet olduğumu söylemiştim. Ağla ağla kendimi harap ettim. Dün akşamdan sonra bir daha kanamam olmadı. Bugün de fitili kullanmadım adet oldum diye. Sonra doktoru aradım fitili bırakma ve mutlaka bugün kan testi yaptır bugün senin kan günün normalde dedi. Bende bugün değil yarın kan verebileceğimi söyledim. Neden kesildi bu kanama yaşayan var mı? Fitilden dolayı mı adetim kesildi acaba
En iyisi yani hayırlı olsun benimki b kalite olacakA kalite 5. Gün embriyosu canm
Haaayııır uydurmuyorsun ben de görüyorumMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
13 Aralık’tan beri fitil kullanıyorum. Adet olduğumu düşündüğüm için fitili bıraktımFitil kullanırken mi adet oldun? Yoksa bıraktıktan sonra mı?
Ayın 1'inde 2'sinde transfer olucaktim. Ayin 1'i geldiİnşallah canım opudan sonra böyle degisiklikler oluyor sanırsam bekleyelim bakalım ne olsa yeni yıla kaldık
Fitili bırakınca kanaman olsa adet derim de bu durum karışık. Bildiğim kadarıyla fitil adet olmayı engelliyor.13 Aralık’tan beri fitil kullanıyorum. Adet olduğumu düşündüğüm için fitili bıraktım
Ah anacım ya burcunda falan değilim yeterki sağlıklı hayırlı minnosum olsun eşimin doğum gününe yetişsinAyın 1'inde 2'sinde transfer olucaktim. Ayin 1'i geldievet kaldım ocağa zaten. Bide tutup doğmasi nasip olsaydı başak burcu olucaktı. Bunu çok istemiştim. Onu da kaçırdım zaten. O yüzden rahatım terazi burcu da ailemizde hiç yok eğer olursa bir yada 2 tane de terazimiz olsun bakalım
Canim evet var kagit vermislerdi ama arabada kaldi, 10.500mus sanirim 12000bin olmus onu htrliyorum, gormek istersen esime soylerim arabadan getirir gelirken aksamYeni yıl fiyatları varmı canım elinde seimdiden hayırlı olsun tedavin
İyi olur canım sağol seninde tedavin hayırlı olur insallahCanim evet var kagit vermislerdi ama arabada kaldi, 10.500mus sanirim 12000bin olmus onu htrliyorum, gormek istersen esime soylerim arabadan getirir gelirken aksam
Sagol cok tesekkur ederımSakın ağlama bu onun karaktersizliği canımm güçlü ol.. bu bir eksiklik değil
Allaha sukur olsun masallahTransfer 10.gün kanda BHCG 110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?