Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Boşver canım şuan moralin yüksek olmalı o kendi kotuluguyle kalsın tiksiniyorum böyle insanlardan bu topikler dışında birkisiye bile sormadım çocuğun varmı hamilemisin diye burda herkesin sorunu ortak olduğu için dertlesiyoruz soruyoruz ama gerçekte kimseyi üzmeye hakkımız yok sakın uzulme

Geç diye hiç canını sıkma. Demek ki zamanı şimdiymiş. Sonradan bi engel mi çıktı acaba? Dr'lar ne diyir? Kızına kardeş olucak desene

Şimdi ona bunu niye yaptığını sorsan, ne var ki bunda der. Insanlar anlayışsız kötü ve herkesin işine burnunu sokuyor malesef. Sen bebeğine odaklan canım boşver. Bi üstüne vazife miydi denmesini hakediyor bence.

Kızlar günaydın dün akşam adet olduğumu söylemiştim. Ağla ağla kendimi harap ettim. Dün akşamdan sonra bir daha kanamam olmadı. Bugün de fitili kullanmadım adet oldum diye. Sonra doktoru aradım fitili bırakma ve mutlaka bugün kan testi yaptır bugün senin kan günün normalde dedi. Bende bugün değil yarın kan verebileceğimi söyledim. Neden kesildi bu kanama yaşayan var mı? Fitilden dolayı mı adetim kesildi acaba

Sakın ağlama bu onun karaktersizliği canımm güçlü ol.. bu bir eksiklik değil

Fitil kullanırken mi adet oldun? Yoksa bıraktıktan sonra mı?

İnşallah canım opudan sonra böyle degisiklikler oluyor sanırsam bekleyelim bakalım ne olsa yeni yıla kaldık
Ayın 1'inde 2'sinde transfer olucaktim. Ayin 1'i geldi evet kaldım ocağa zaten. Bide tutup doğmasi nasip olsaydı başak burcu olucaktı. Bunu çok istemiştim. Onu da kaçırdım zaten. O yüzden rahatım terazi burcu da ailemizde hiç yok eğer olursa bir yada 2 tane de terazimiz olsun bakalım

Ah anacım ya burcunda falan değilim yeterki sağlıklı hayırlı minnosum olsun eşimin doğum gününe yetişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…