Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Geç diye hiç canını sıkma. Demek ki zamanı şimdiymiş. Sonradan bi engel mi çıktı acaba? Dr'lar ne diyir? Kızına kardeş olucak desene
Esim de bir sey cikmadi da, benim Yumurta rezervim azalmis canim, bir de yas 33 yumurta kalitem 6 yil oncesi gibi degildir diye dusunuyorum, dr isterseniz biraz daha bekleyin isterseniz baslayalim dedi, ben de baslayalim istedim, belirsizlikle bas etme becerilerim cok zayif cnku, kizima bile ynsiyor gerginligim, en cok ona uzuluyorum, sen hangi asamadasin

Valla dıkıldım karsısına vıcdan azabı gıbı bıde ben onun yonetıcısıyim yanı işler rahat galıba bos vakıt cokmu dedım eger Bı daha haddin olmayan seyler burnunu sokma dedım bıraktım orda zalim bunlar yaa

Çok tesekkur ederım

Gercekten anlayıssız insanlar yuzunden hayat zorlasıyor Allah iyilerle karsılastırsın ınsallah
Aminn canim uzme kendini bende cok uzuldum ettafimdaki akrabalardan sorup durdular kendi yengelerim felan cok uzucu bir durum anliyorum seni ama lafini verdiysen Allaha havale et insanlari malesef degistiremiyoruz igreniyorum bazen bebisine odaklan Simdi bi su donemi geceyim burnuna sokucam gobegimi alin bakin hamileyim dicem tovbee

Bende korktum önce o iğneyi kendime batıramam sanıyordum ama kendim yapınca daha az acıdığını fark ettim zaten incecik bi iğne hissetmiyorsun bile. Her zaman duamdasınız hepiniz inşallah bende hayırlı şekilde ilerlerim bende daha çok yeni öğrendim

Canim merhabalar cok cok uzuldm ne diyecegimi bilemiyorum, Allah'im en yakin ve hayirli zamanda mucizeni yasatsin insallah, neden basarisiz olduguna dair ileri bi tetkik bisi yapacaklar mi, Allah can sagligi versin canim sana esine ailene

Merhaba canım, teşekkür ederim, malesef diyecek birşey yok. Zamanı değilmiş diyorum artık.

Hiç üzme kendini böyle insanların acısından derdinden beslenen pislikler var maalesef itibar etme hiç bu işler nerde kimin başına gelir hiç belli olmaz ayıp bişey yapmıyoruz sonuçta aile olma çabası içerisindeyiz sen üzme kendini bu saçma insanlar yüzünden ben hissediyorum sen hamilesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…