- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.061
Masallah el sallıyor ordanMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Çok teşekkürler. Allahım kimseyi çocukla sınamasınAllaha sukur olsun masallahtebrik ederım
Amin inshaAllah kofim ozamanda baska dertlerimiz olur artikin2 hafta geçti hayruşum ya valla dile kolayRabbim evlat verip, bu bekleyişleri unuttursun bize
Esim de bir sey cikmadi da, benim Yumurta rezervim azalmis canim, bir de yas 33 yumurta kalitem 6 yil oncesi gibi degildir diye dusunuyorum, dr isterseniz biraz daha bekleyin isterseniz baslayalim dedi, ben de baslayalim istedim, belirsizlikle bas etme becerilerim cok zayif cnku, kizima bile ynsiyor gerginligim, en cok ona uzuluyorum, sen hangi asamadasinGeç diye hiç canını sıkma. Demek ki zamanı şimdiymiş. Sonradan bi engel mi çıktı acaba? Dr'lar ne diyir? Kızına kardeş olucak desene
Valla dıkıldım karsısına vıcdan azabı gıbı bıde ben onun yonetıcısıyim yanı işler rahat galıba bos vakıt cokmu dedım eger Bı daha haddin olmayan seyler burnunu sokma dedım bıraktım orda zalim bunlar yaaŞimdi ona bunu niye yaptığını sorsan, ne var ki bunda der. Insanlar anlayışsız kötü ve herkesin işine burnunu sokuyor malesef. Sen bebeğine odaklan canım boşver. Bi üstüne vazife miydi denmesini hakediyor bence.
Tamam canim atarim tabi, sen de bahcecide misin, ben kirklareli'nden gelgit yapacagim, annemler istanbuldalar ama onlarla bu sureci paylasmak istemiyorumİyi olur canım sağol seninde tedavin hayırlı olur insallah
Haydi kap gel yavrunu annesiTransfer günüm kızlar dua edin
Cok sevindim canim sukur guzel haber bu sira kesede inshaAllah hadi bakalimKızlar kan tahlili sonucum 613,6 çıktı
14.gün bugün doktora yolladım bakalım ne dicek
Çok tesekkur ederımBoşver canım şuan moralin yüksek olmalı o kendi kotuluguyle kalsın tiksiniyorum böyle insanlardan bu topikler dışında birkisiye bile sormadım çocuğun varmı hamilemisin diye burda herkesin sorunu ortak olduğu için dertlesiyoruz soruyoruz ama gerçekte kimseyi üzmeye hakkımız yok sakın üzülme
Gayet iyi inanalım bence bebişlerimizeEn iyisi yani hayırlı olsun benimki b kalite olacak
Olacak Allahın ızınıyle merak etmeSağlıcakla elimize alalım da İnan takmıyorum çünkü evlendiğimden beri hayalim anne olmaktı artık hayırlısı
Amin inşallah cümlemizinHaaayııır uydurmuyorsun ben de görüyorumAllah tamamına erdirsin canım
Aminn canim uzme kendini bende cok uzuldum ettafimdaki akrabalardan sorup durdular kendi yengelerim felan cok uzucu bir durum anliyorum seni ama lafini verdiysen Allaha havale et insanlari malesef degistiremiyoruz igreniyorum bazenGercekten anlayıssız insanlar yuzunden hayat zorlasıyor Allah iyilerle karsılastırsın ınsallah
Senin de başka telaşın varmışAh anacım ya burcunda falan değilim yeterki sağlıklı hayırlı minnosum olsun eşimin doğum gününe yetişsin
Bende korktum önce o iğneyi kendime batıramam sanıyordum ama kendim yapınca daha az acıdığını fark ettim zaten incecik bi iğne hissetmiyorsun bile. Her zaman duamdasınız hepiniz inşallah bende hayırlı şekilde ilerlerim bende daha çok yeni öğrendimgercekten mi cok tesekkur ederim, hc cesaretim yok, pandemiden oturu her seferinde eczaneye de gidemem diyorum, insallah o gunler geldiginde ben de kolayca yaparim, bu arada Allah tamamina erdirsin sag salim kucaginiza alin insallah bebisinizi, bizlere de dualariniz untmayin bir de olur mu
hayırlı olsun canım belki vakti gelmemiştir umudunu yitirme rabbim nasip eder inşalah
Canim merhabalar cok cok uzuldmne diyecegimi bilemiyorum, Allah'im en yakin ve hayirli zamanda mucizeni yasatsin insallah, neden basarisiz olduguna dair ileri bi tetkik bisi yapacaklar mi, Allah can sagligi versin canim sana esine ailene
Hiç üzme kendini böyle insanların acısından derdinden beslenen pislikler var maalesef itibar etme hiç bu işler nerde kimin başına gelir hiç belli olmaz ayıp bişey yapmıyoruz sonuçta aile olma çabası içerisindeyiz sen üzme kendini bu saçma insanlar yüzünden ben hissediyorum sen hamilesin inşallahBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?