Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok haklısın valla allah razı olsun hepinizden

Yaa Allah razı olsun gercekten

Aşılama da deneyebilirdin aslında. Hatta eşinde sıkıntı yoksa, klomen ve yumurta takibiyle de deneyebilirdin. Takdir senin tabii ki. Biraz canı tez bir insansın anladığım kadarıyla Benim tedavim bitti. Dondurulmuş embriyo transferi olucam. Adet olmayı bekliyorum.

Ay canım ya hemen kendini toparla devam et zaman kaybetme dondurulmuş kaldimi iki embriyo oluştu demiştin.

Sabah çok kötüydüm de şimdi biraz daha iyiyim sanırım. Daha eşime söylemedim. Kara kara onu düşünüyorum şimdi. Akşama eve gidince yüz yüze söyleyeceğim.
Dondurulmuş yok canım. En baştan başlayacağız. 2 tanesini de transfer yapmışlardı. bugün 10. gündü sonuç 0,48 çıktı internette çok okudum çok kişi var 12. günden birden yükselen hala umudum var gibi onları okudukça :))))
Tabi doktorum ilaçları iğneleri kes dedi bilemiyorum yani.

Iyi demişsin. Bu senin özelin ve kimsenin üstüne vazife değil. Çok kızdım çok neyse sen diyeceğini demişsin. Stresi at kenara canım

Aynen canim hem canim tez hem de guclu dayanikli biri degilim galiba, hemen karalari baglamaya umutsuz olmaya daha meyilliyim, 1 ay klomen kullandm bu arada olmadi, tup bebekle de olmayack gibi hissediyorum ama en azindan her seyi yaptim diyebilmek icin kndme bu yola girdim, hayirlisi Allahtan, senin adina cok sevindim canim zorlu sureci atlatmissin sanirim igleler yumurta toplama vs, Allah tamamina erdirsin insallah

Allah razi olsn canim, su gibi gecsin 9 ay insallah

Sakın sakınn ağlama. Kendini asla üzme üzecek birşey de yok. Günümüz de malesef ki normal yoldan çocuk sahibi olamayan o kişi var ki. merkezleri ve kalabalığını biz görüyoruz. Kendini suçlu gibi de hissetme lütfen. Emin ol ki kime anlattıysa seninle ilgili değil de o anlatan kişi ile ilgili kim bilir neler düşündüler. Allah kimseye vermesin de kendisin de başka bir problem olabilir. Boşver canım boşver takılma sen.

kz
Allah emeklerini zayi etmesin insallah canim dualarim seninle, ileriye donuk plan yaptiniz mi doktorla

Amin inşallah canım, Sabah sadece mesajlaştık, gün için de arayacakmış , Ona göre plan yaparız artık. Dinlendirir mi yoksa hemen yeni tedaviyemi başlar mı bilmiyorum. Çok teşekkür ederim

Ben buna cevap vereyim progestan fitil sabah öğle akşam iğne ise 3 tane birer gün arayla transferden sonra ise hergünkullanıyormuşuz gebelik testine kadar
Evt bende transfer hazırlıgında 5gün gnde 2tane prolutex,1tane proluton,ve fitil kullqndm herkes neler kullandı die mrk ettim ondan snrdm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…