- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.101
Artık umutsuz ola ola kendimi adapte edemiyorum inşallah canimGayet iyi inanalım bence bebişlerimize
Canim hayirli haberler al insallah, eminim kndisi de uzulmustur, bakalim neler diyecekkz
Amin inşallah canım, Sabah sadece mesajlaştık, gün için de arayacakmış , Ona göre plan yaparız artık. Dinlendirir mi yoksa hemen yeni tedaviyemi başlar mı bilmiyorum. Çok teşekkür ederim
Canımmmm, üzülmek yok ama. Bak burda ne hikayeler okuyoruz, başımıza neler geliyor. Hepimiz yaşadık bu üzüntüleri, maalesef tüp bebeğin böyle bir dezavantajı var, bunu bilerek çıktık bu yollara, bir daha deneyeceğiz, bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam edeceğiz inşallah. Sıkma canını, yeni tedavine odaklan, vücudunu da kendini de küstürmeGünaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
umutsuzluk senin nickine hiç yakışmıyorArtık umutsuz ola ola kendimi adapte edemiyorum inşallah canim
Ahhh keske tatlım burda herkes canı gonulden istiyor birbirinin hamileliğini seni üzmek isteme ama ilaçları kes dediyse negatiftir Esin yıkılır ama buda bı gerçek hemen başlayın yenisine maddiyat ve psikolojik el verdiği sureceSabah çok kötüydüm de şimdi biraz daha iyiyim sanırım. Daha eşime söylemedim. Kara kara onu düşünüyorum şimdi.Akşama eve gidince yüz yüze söyleyeceğim.
Dondurulmuş yok canım. En baştan başlayacağız. 2 tanesini de transfer yapmışlardı. bugün 10. gündü sonuç 0,48 çıktı internette çok okudum çok kişi var 12. günden birden yükselen hala umudum var gibi onları okudukça :))))
Tabi doktorum ilaçları iğneleri kes dedi bilemiyorum yani.
Nickım umut diyorsa işte niyeyse ben umutsuzumumutsuzluk senin nickine hiç yakışmıyorbenim gibi boş bekleyenler var bide umutsuz olma bebemm
Ay inşallahhh, hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaİnşallah siz de güzel sonuçlar alır bu mutluluğu topluca yaşarız. Sabretmesi beklemesi çok zor ama çok heyecanlı
Olmadı evde Bı kaset test var sbah uyanınca onu yapayım onceYani çıkması muhtemel canmcım ama çıkmadı die psikolojik olarak gerilmiceksen yap tabi 7-9.gün çıkabilir
Haklısın bebem bende yıllarca bekledm yasm oldu 36.ama bu zamana kdr olmadı die bndan snrada olmucak die düşünsek inan benmde hiç enerjim kalmaz.ama okdr cok bekleyen ve kavusan varki bu hepimize ümit oluyor.asla ümidini kaybetme bizim bebeler birz nazlı napalım geç olcak ama olsun eninde sonunda bizim olsundaNickım umut diyorsa işte niyeyse ben umutsuzum9 yıl beni taslastirmis sanırsam
evt yrn sabh evde yap 9.günde kan verirsn ona göre .dün bir forumda okudum şaşırdm baya kadının 12.gün çıkmış hcg değeri 20 sadece ve dr kimyasaldr demiş kadn ilaçlara devam etmiş vs şimdi yanımda uyuyor yazmış.yani cidden belli olmuyor bu işler.herşekilde ilacına devam et olurmuOlmadı evde Bı kaset test var sbah uyanınca onu yapayım onceyıne dürtüldüm duramadım
Amin inş hepimizin olurOlacak Allahın ızınıyle merak etme
Ne kadar kötü kalpli birisi sen sabır çek emin ol Allah onun başına seni unutturacak dert verir Allah a havale et. Böyle konuşmaya devam etsin ilerde başına bir şey geldiğinde senin için söyledikleri aklına gelecek emin olBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
Yinede çok şükrediyorum birtane sperm ve yumurta bulmak için aylarca hatta yıllarca ugrasan insanları görünce biz en şanslı hasta grubumuz diyorum benim yaşım daha otuz 9 yıllık evliyim neyse 10.yilimiza 10 numara bı bebiş yakışırHaklısın bebem bende yıllarca bekledm yasm oldu 36.ama bu zamana kdr olmadı die bndan snrada olmucak die düşünsek inan benmde hiç enerjim kalmaz.ama okdr cok bekleyen ve kavusan varki bu hepimize ümit oluyor.asla ümidini kaybetme bizim bebeler birz nazlı napalım geç olcak ama olsun eninde sonunda bizim olsunda
Doktor döndü mü sana ne dedi bu artışla ilgili12.gun 421,6
14 gün 613,6 çıktı canim
12. Günde test isteyenler de var senin doktorun neden 10. Günü istedi orasıda meçhulSabah çok kötüydüm de şimdi biraz daha iyiyim sanırım. Daha eşime söylemedim. Kara kara onu düşünüyorum şimdi.Akşama eve gidince yüz yüze söyleyeceğim.
Dondurulmuş yok canım. En baştan başlayacağız. 2 tanesini de transfer yapmışlardı. bugün 10. gündü sonuç 0,48 çıktı internette çok okudum çok kişi var 12. günden birden yükselen hala umudum var gibi onları okudukça :))))
Tabi doktorum ilaçları iğneleri kes dedi bilemiyorum yani.
Kan vereceksen olur test yapacaksan sabahı bekleKızlar bugun transferin 7. Günüiş çıkısı test mı yaptırsam 5. Gün embrıyorsu
Bak kendinde farkındasın .ümidi olmayan insanlar ne yapsın?yaşın genç sperm vr yumurta var .gerisi inan Allahın takdiri.sabır lı olcaz elimizden geleni zaten yapıyrz.artık 10.yıl kutlamalarını inşlh bebiş haberiyle yaparsnz böle hep pozitif ol can yoldaşımYinede çok şükrediyorum birtane sperm ve yumurta bulmak için aylarca hatta yıllarca ugrasan insanları görünce biz en şanslı hasta grubumuz diyorum benim yaşım daha otuz 9 yıllık evliyim neyse 10.yilimiza 10 numara bı bebiş yakışır
Hayırlısı inş bu defa ertelenmez ler İnşDevamı daha tehlikelitransferim iptal edildiği gün eve geldim bütün iğne ilaçları kaldırdım gözümün önünden.kendini yaşlı nene gibi hissediyordum dk başı ilaç almaktan
12. Günde test isteyenler de var senin doktorun neden 10. Günü istedi orasıda meçhul
Bakalım artık nasipte ne varsaHayırlısı inş bu defa ertelenmez ler İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?