Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Günaydın kızlar, kan testi yaptırdım. Malesef negatif sonuç olduk. Çok üzgünüm..
Canımmmm, üzülmek yok ama. Bak burda ne hikayeler okuyoruz, başımıza neler geliyor. Hepimiz yaşadık bu üzüntüleri, maalesef tüp bebeğin böyle bir dezavantajı var, bunu bilerek çıktık bu yollara, bir daha deneyeceğiz, bebeğimizi kucağımıza alana kadar devam edeceğiz inşallah. Sıkma canını, yeni tedavine odaklan, vücudunu da kendini de küstürme

Ahhh keske tatlım burda herkes canı gonulden istiyor birbirinin hamileliğini seni üzmek isteme ama ilaçları kes dediyse negatiftir Esin yıkılır ama buda bı gerçek hemen başlayın yenisine maddiyat ve psikolojik el verdiği surece

Nickım umut diyorsa işte niyeyse ben umutsuzum 9 yıl beni taslastirmis sanırsam
Haklısın bebem bende yıllarca bekledm yasm oldu 36.ama bu zamana kdr olmadı die bndan snrada olmucak die düşünsek inan benmde hiç enerjim kalmaz.ama okdr cok bekleyen ve kavusan varki bu hepimize ümit oluyor.asla ümidini kaybetme bizim bebeler birz nazlı napalım geç olcak ama olsun eninde sonunda bizim olsunda

Olmadı evde Bı kaset test var sbah uyanınca onu yapayım once yıne dürtüldüm duramadım
evt yrn sabh evde yap 9.günde kan verirsn ona göre .dün bir forumda okudum şaşırdm baya kadının 12.gün çıkmış hcg değeri 20 sadece ve dr kimyasaldr demiş kadn ilaçlara devam etmiş vs şimdi yanımda uyuyor yazmış.yani cidden belli olmuyor bu işler.herşekilde ilacına devam et olurmu

Ne kadar kötü kalpli birisi sen sabır çek emin ol Allah onun başına seni unutturacak dert verir Allah a havale et. Böyle konuşmaya devam etsin ilerde başına bir şey geldiğinde senin için söyledikleri aklına gelecek emin ol

Yinede çok şükrediyorum birtane sperm ve yumurta bulmak için aylarca hatta yıllarca ugrasan insanları görünce biz en şanslı hasta grubumuz diyorum benim yaşım daha otuz 9 yıllık evliyim neyse 10.yilimiza 10 numara bı bebiş yakışır

12. Günde test isteyenler de var senin doktorun neden 10. Günü istedi orasıda meçhul

Bak kendinde farkındasın .ümidi olmayan insanlar ne yapsın?yaşın genç sperm vr yumurta var .gerisi inan Allahın takdiri.sabır lı olcaz elimizden geleni zaten yapıyrz.artık 10.yıl kutlamalarını inşlh bebiş haberiyle yaparsnz böle hep pozitif ol can yoldaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…