Aralık - Ocak Transfer olacaklar

10. gün bi yap 12. günü yaparız demişri. Ama değer böyle çıkınca negatif dedi. 12. günde istemedi iğneleri kes dedi. değer düşük diye ümit yok dedi herhalde..
cnmm öncelikle güçlü ol hep.ama sen yinede 12.gün tekrarla testini için rahat etsin.olmasa bile hayırlısı buymuş diip yeniden ayağa kalkıp daha güçlü olrk yola devam edelim.anne olmak için bu çabamızın karşılığını elbet verecektr Allah

Sağol canım çok teşekkür ederim de yapacak birşey yok. Ben dik durduğum sürece eşim de dik durur tanıyorum onu. Benim üzülmeme o daha çok üzülür. O yüzden ona yansıtmayacağım. :)) Hele doktorum civanım bi arasın da devam derse devam :))

Canım tekrar başlamak da güzel bişey bence, benim şimdiki aklım olsa tedaviden önce takviyeler kullanırdım yumurtalarımı kaliteleştirmek için yememe içmeme dikkat ederdim, koenzimq10 ve omega yumurtalara çok iyi geliyormuş, ben bunu yeni öğrendim. Şimdi daha tedbirli başlarsın tedavine, eşini de kendini de iyi hazırla inşallah güzel sonuçlar alıp bebişine kavuşacaksın bu sefer

Evet canım ben 14 gün tekrarlamayı düşünüyorum. Hiç olmayan kasık ağrım bugün başladı. :)) Aklımdan bir sürü şeyler geçiyor desem :))

İmşallah canım .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz 3 aydır aralıksız omepa q10 ve pregnacare him her kullanıyoruz devam da edeceğim.
Ama ilk gittiğim farklı bir doktor bana macun yazmıştı bunu yap diye onu yapmamışyım onu da yapıcam bu sefer.

Kesınlıkle doktor hamilesin diyene kadar devam

Canım eczanede yapmıyor ki sağlık ocağı ve hastaneler. O yüzden kendimiz yapmak zorunda kaldık. Takıldığın zaman sorarsın burada herkes tecrübeli artık.

Boşver iyilik yapmış sana. Yanlış kişiyle arkadaş olduğunu göstermiş sana. Allah a havale et, hassas yerinden vuruyor diye. Keyfine bak canım. Moralini bozmasına izin verme. Artık fazla muhatap da olma

Inşaallah canım çok sağol. Bu süreçte ne kadar pozitif olursan o kadar rahat atlatırsın negatif düşünme lütfen. Yumurta ve sperm olduktan sonra neden olmasın ki hem sen bu olayı daha önce yaşadığın için bizden daha meyillisindir hamile kalmaya

Sen test yapmamışmıydın. Normalde tatlım ilaçlardan dolayı adet olamayız, ne zaman bırakırsak o birkaç güne oluruz. Senin ki başka birşey canım.

Haklisin canim da laf anlatamiyorum cogunlukla kndime, sezaryenden snra birtakim skntilar olabiliyormus rahim filminde ckmadi ama hala acaba bisi mi oldu kaldi diye kafama takilmiyor degil, insallah bu surecte de bisi cikmaz ek tup bebek surecini olumsuz etkileyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…