Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok yan tarafın altı üstü başka yere olmuyor zaten.5cmlk bi alana yaptım hep.5günde göbeğim şişmişti ve acıyordu ama
Valla kızlar boşverin morarsın şişsin bana da ilk pozitif çıktığında doktor 12. haftaya kadar iğnelere devam edeceksin demişti, hem oksapar hem prolutex vuruyordum hepsi göbeğe nasıl olacak bu kadar sure diyordum şimdi keşke benimle kalsaymış ta her yanım morarsaymış diyorum, geçici acılar bunlar vurun gitsin iğnelerinizi..güzel sonlu morartılarınız olsun hepinizin inşallah

ya bebek olsa bi ben hep boş yere vurdum

Bişey olsa rahim filminde muhakkak çıkrdı kısmet olmayınca olmuyor malesef amh kaç çıktı?

ya bebek olsa bi ben hep boş yere vurdum
Olur o da olur inşallah ben de şu rahatlama ve bebek sahibi olma işini kafadan atma mucizesini başarabildiğimde yeniden doğmuş gibi olacağım heryerde ''bırakın düşünmeyi mucize hamile kalın '' sloganlarını okuyup duydukça kendime ayar oluyorum iyice hayırlısı olsun güzel düşünün güzel olsun artık yeni yılda bakalım

Hanımlar, bacılar size sualim var. Herkes yazdı ama inanınki unuttum. Şöyle 9. 10. 11. Günler kan verenlerin değerleri nelerdi ayıp olmazsa tekrar yazar mısınız ? Hazırlıklı olayım

Muckssbeybim sağol rabbim yolumuzu açık etsin kah ağlarız kah güleriz işte napalim Allah başka der vermesin.

Kızlar merhaba. Bugun kese için gittik devlet hastanesine doktorum istanbulda ben şehir dışında oldugum için burda sadece devlet var neyse i doktor alttan bakmak istemedi transfer tarihine göre şuan 5+4 olmam gerekiyor. Doktorumda keşke altran baksaydı şekli düzgün dedi alttan baksa herşey gözükür dedi devletteki doktorda dedi alttan baksak gözükürde gerek yok dedi. Sizce normalmı sizde nasıl oldu

Eklentiler

• IMG_20201228_112825.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…