- 3 Nisan 2020
- 389
- 252
- 53
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.141
Başka bir şey derkenSen test yapmamışmıydın. Normalde tatlım ilaçlardan dolayı adet olamayız, ne zaman bırakırsak o birkaç güne oluruz. Senin ki başka birşey canım.
Ne geçiyor aklındanEvet canım ben 14 gün tekrarlamayı düşünüyorum. Hiç olmayan kasık ağrım bugün başladı. :)) Aklımdan bir sürü şeyler geçiyor desem :))
Buna karşiyim çünku o testler tam bir psikoloji bozmak icin uretilmis en temizi ia cikisi git kan verOlmadı evde Bı kaset test var sbah uyanınca onu yapayım onceyıne dürtüldüm duramadım
Tesekkur ederımBoşver iyilik yapmış sana. Yanlış kişiyle arkadaş olduğunu göstermiş sana. Allah a havale et, hassas yerinden vuruyor diye. Keyfine bak canım. Moralini bozmasına izin verme. Artık fazla muhatap da olma
Valla kızlar boşverin morarsın şişsin bana da ilk pozitif çıktığında doktor 12. haftaya kadar iğnelere devam edeceksin demişti, hem oksapar hem prolutex vuruyordum hepsi göbeğe nasıl olacak bu kadar sure diyordum şimdi keşke benimle kalsaymış ta her yanım morarsaymış diyorum, geçici acılar bunlar vurun gitsin iğnelerinizi..güzel sonlu morartılarınız olsun hepinizin inşallahYok yan tarafın altı üstü başka yere olmuyor zaten.5cmlk bi alana yaptım hep.5günde göbeğim şişmişti ve acıyordu ama
ya bebek olsa biValla kızlar boşverin morarsın şişsin bana da ilk pozitif çıktığında doktor 12. haftaya kadar iğnelere devam edeceksin demişti, hem oksapar hem prolutex vuruyordum hepsi göbeğe nasıl olacak bu kadar sure diyordum şimdi keşke benimle kalsaymış ta her yanım morarsaymış diyorum, geçici acılar bunlar vurun gitsin iğnelerinizi..güzel sonlu morartılarınız olsun hepinizin inşallah
Bişey olsa rahim filminde muhakkak çıkrdıHaklisin canim da laf anlatamiyorum cogunlukla kndime, sezaryenden snra birtakim skntilar olabiliyormus rahim filminde ckmadi ama hala acaba bisi mi oldu kaldi diye kafama takilmiyor degil, insallah bu surecte de bisi cikmaz ek tup bebek surecini olumsuz etkileyen
Ayy beklemek ne zor yaaBuna karşiyim çünku o testler tam bir psikoloji bozmak icin uretilmis en temizi ia cikisi git kan ver
Alltan da vurulmuyor mu?Yok yan tarafın altı üstü başka yere olmuyor zaten.5cmlk bi alana yaptım hep.5günde göbeğim şişmişti ve acıyordu
Olur o da olur inşallah ben de şu rahatlama ve bebek sahibi olma işini kafadan atma mucizesini başarabildiğimde yeniden doğmuş gibi olacağımya bebek olsa biben hep boş yere vurdum
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşaallahMerhabalarben de 29 unda transfer olacağım Aralık ayına yetişenlerdenim.inşallah yüreğimizden geçen her dilek gerçekleşir
Ay evet ya canım kıyamamya bebek olsa biben hep boş yere vurdum
Ne geçiyor aklından)
MuckssBak kendinde farkındasın .ümidi olmayan insanlar ne yapsın?yaşın genç sperm vr yumurta var .gerisi inan Allahın takdiri.sabır lı olcaz elimizden geleni zaten yapıyrz.artık 10.yıl kutlamalarını inşlh bebiş haberiyle yaparsnz böle hep pozitif ol can yoldaşım
Insallah oyledir canim, 0.9 ciktiBişey olsa rahim filminde muhakkak çıkrdıkısmet olmayınca olmuyor malesef amh kaç çıktı?
Canimm bu arada doktorlarimiz ayniymis smdi farkettm ben de Cuma gunu gttm kndisine ilk, sana guzel hbrler versin insallah bgn, ben de ocak ayinda reglim ile baslayacagimUmudumu kesesim yok negatif olduğuma inanmak istemiyorum. :)) Birden yükselir mi acaba diyorum kendi kendime..
8.gün 134 10.gün 259 12.gün 507 15.gün 1750 idi benimHanımlar, bacılar size sualim var. Herkes yazdı ama inanınki unuttum. Şöyle 9. 10. 11. Günler kan verenlerin değerleri nelerdiayıp olmazsa tekrar yazar mısınız ? Hazırlıklı olayım
Çift embiryo muydu canım seninki8.gün 134 10.gün 259 12.gün 507 15.gün 1750 idi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?