- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.161
Çiftti ama bugun kese görmek için gittik 1 kese vardı canım zaten 2 katı artıyordu değerimÇift embiryo muydu canım seninki
Maşallah8.gün 134 10.gün 259 12.gün 507 15.gün 1750 idi benim
Çiftti ama bugun kese görmek için gittik 1 kese vardı canım zaten 2 katı artıyordu değerim
Yerleşme kanaması olabilir. Birde arkadaşların yaşadığı benimde azbuçuk anladığım, bazen rahimin etrafında biryer kanarmış bebeğe zararı olmadan. Öyle birşeylerdir.Başka bir şey derken
3evet canım ben 4. Gün test yapmıştım silik çıkmıştı 6. Gün kan verdim 44 çıkmıştıErkek tutanlardan yani ilk günlerden başlamıştır
Amin canım benim test sonucum malesef negatif, bakarsın ocak atın da beraber transfer oluruz :)Canimm bu arada doktorlarimiz ayniymis smdi farkettm ben de Cuma gunu gttm kndisine ilk, sana guzel hbrler versin insallah bgn, ben de ocak ayinda reglim ile baslayacagim
hissediyorum sanki var sende biseyler insallh kan ver kaset test yapmaa☹Ayy beklemek ne zor yaa
Aslında vuruluyor bizim hemşire yanlardan vur dedi die öle yapmıştım.bizim gelinde hemşire alttan da vuruluyor demiştiAlltan da vurulmuyor mu?
Ay evet ya canım kıyamam
Insallah canim, benim biraz kaygilarim var 3 saatlik yoldan git gel yapmak olumsuz etkilermiye dair ama zaten baska alternatifm de yok, bnm bu ayki reglim yeni bitti, ocak 17-18 gibi olurum diye dusunuyorum, transfere kdr olan surec ne kdr suruyor ortalamaAmin canım benim test sonucum malesef negatif, bakarsın ocak atın da beraber transfer oluruz :)
ne umudunu kes nede çok bel bağla.inşlh gönlündeki gibi olurda hepimiz sevinirizUmudumu kesesim yok negatif olduğuma inanmak istemiyorum. :)) Birden yükselir mi acaba diyorum kendi kendime..
İnşlh 2021de hepimiz bebek sahibi oluruz.bende artık bitsin şu süreç nefes alayım istiyorum ama sabır çeke çeke devam edioz işteOlur o da olur inşallah ben de şu rahatlama ve bebek sahibi olma işini kafadan atma mucizesini başarabildiğimde yeniden doğmuş gibi olacağımheryerde ''bırakın düşünmeyi mucize hamile kalın '' sloganlarını okuyup duydukça kendime ayar oluyorum iyice hayırlısı olsun güzel düşünün güzel olsun artık yeni yılda bakalım
Ay onları okuyunca insan daha çok düşünüyor bu bebek işini yaaOlur o da olur inşallah ben de şu rahatlama ve bebek sahibi olma işini kafadan atma mucizesini başarabildiğimde yeniden doğmuş gibi olacağımheryerde ''bırakın düşünmeyi mucize hamile kalın '' sloganlarını okuyup duydukça kendime ayar oluyorum iyice hayırlısı olsun güzel düşünün güzel olsun artık yeni yılda bakalım
Östrojen hormonu salgiliyor sanırsam önceki tedavimde kullandım çok gıcık hemen kalkıyor kalktimi diye sürekli endişe halindeydimclimara banta devam ediyorum ne icin verdi doktorum bilgisi olan var mi
Benim hep boyle durumlarda Allah esirgesin tecavuze ugrayip hamile kalanlar geliyor, o kisinin yasadigi travmatik durumu eksesif stresi herhangi birimizin yasamasi mumkun bile degil o nedenle ben de fizyolojik hazirbulunuslugun psikolojik durumdan daha on planda oldugunu dusunuyorumAy onları okuyunca insan daha çok düşünüyor bu bebek işini yaadüşünmeyin kafanızdan atın diyolar, ne mümkün... bence hepsi palavra, olacağı varsa oluyor, benim ablalarım bebek planladığı ay hamile kaldılar hep, onlar da düşündü, bebek niyetiyle birliktelik yaşadılar, psikolojiden olsa onların da tutmaması lazım di mi ama
Evet bence de böyle tamam rahat olmak önemlidir ama benim bu konuda rahat olmam için muhtemelen herşeyi deneyip vazgeçmiş olmam lazım çünkü hem kafandan at hem de umudunu kaybetme diyince ikisi birden mümkün değil bence.ben bazı aylar tedavi öncesi hiç dusunmuyordum sadece adet dönemi yaklaşınca aklıma geliyordu ay bu yine aklına getirdi diye atılmaya karar vermiyor herhalde yumurtalarBenim hep boyle durumlarda Allah esirgesin tecavuze ugrayip hamile kalanlar geliyor, o kisinin yasadigi travmatik durumu eksesif stresi herhangi birimizin yasamasi mumkun bile degil o nedenle ben de fizyolojik hazirbulunuslugun psikolojik durumdan daha on planda oldugunu dusunuyorum
ben de her seyi deneyeyim ki snra rahatlayabileyim diye onumuzdeki ay tup bebege baslayacagim canim, her sey nasil Rabbimiz ne zmn ol derse o zmn gelecekler bize, daha fazla bekletmesinler insallahEvet bence de böyle tamam rahat olmak önemlidir ama benim bu konuda rahat olmam için muhtemelen herşeyi deneyip vazgeçmiş olmam lazım çünkü hem kafandan at hem de umudunu kaybetme diyince ikisi birden mümkün değil bence.ben bazı aylar tedavi öncesi hiç dusunmuyordum sadece adet dönemi yaklaşınca aklıma geliyordu ay bu yine aklına getirdi diye atılmaya karar vermiyor herhalde yumurtalarsadece zamanı var demek ki diyebiliyorum onun beklediği zaman benim biyolojik yaş zamanima yetisemezse de artık yapacak birşey yok
11. Gün olunca adet kanamasıdır diye düşündüm. Şimdi forumda da baya araştırdım. 11. Gün kanama yaşayan birkaç kişi var onlar da hep adet olmuş. Yarın kan vereceğim hayırlısıYerleşme kanaması olabilir. Birde arkadaşların yaşadığı benimde azbuçuk anladığım, bazen rahimin etrafında biryer kanarmış bebeğe zararı olmadan. Öyle birşeylerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?