Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canimm bu arada doktorlarimiz ayniymis smdi farkettm ben de Cuma gunu gttm kndisine ilk, sana guzel hbrler versin insallah bgn, ben de ocak ayinda reglim ile baslayacagim
Amin canım benim test sonucum malesef negatif, bakarsın ocak atın da beraber transfer oluruz :)

Amin canım benim test sonucum malesef negatif, bakarsın ocak atın da beraber transfer oluruz :)
Insallah canim, benim biraz kaygilarim var 3 saatlik yoldan git gel yapmak olumsuz etkilermiye dair ama zaten baska alternatifm de yok, bnm bu ayki reglim yeni bitti, ocak 17-18 gibi olurum diye dusunuyorum, transfere kdr olan surec ne kdr suruyor ortalama

İnşlh 2021de hepimiz bebek sahibi oluruz.bende artık bitsin şu süreç nefes alayım istiyorum ama sabır çeke çeke devam edioz işte

Ay onları okuyunca insan daha çok düşünüyor bu bebek işini yaa düşünmeyin kafanızdan atın diyolar, ne mümkün... bence hepsi palavra, olacağı varsa oluyor, benim ablalarım bebek planladığı ay hamile kaldılar hep, onlar da düşündü, bebek niyetiyle birliktelik yaşadılar, psikolojiden olsa onların da tutmaması lazım di mi ama

Benim hep boyle durumlarda Allah esirgesin tecavuze ugrayip hamile kalanlar geliyor, o kisinin yasadigi travmatik durumu eksesif stresi herhangi birimizin yasamasi mumkun bile degil o nedenle ben de fizyolojik hazirbulunuslugun psikolojik durumdan daha on planda oldugunu dusunuyorum

Evet bence de böyle tamam rahat olmak önemlidir ama benim bu konuda rahat olmam için muhtemelen herşeyi deneyip vazgeçmiş olmam lazım çünkü hem kafandan at hem de umudunu kaybetme diyince ikisi birden mümkün değil bence.ben bazı aylar tedavi öncesi hiç dusunmuyordum sadece adet dönemi yaklaşınca aklıma geliyordu ay bu yine aklına getirdi diye atılmaya karar vermiyor herhalde yumurtalar sadece zamanı var demek ki diyebiliyorum onun beklediği zaman benim biyolojik yaş zamanima yetisemezse de artık yapacak birşey yok

ben de her seyi deneyeyim ki snra rahatlayabileyim diye onumuzdeki ay tup bebege baslayacagim canim, her sey nasil Rabbimiz ne zmn ol derse o zmn gelecekler bize, daha fazla bekletmesinler insallah

Yerleşme kanaması olabilir. Birde arkadaşların yaşadığı benimde azbuçuk anladığım, bazen rahimin etrafında biryer kanarmış bebeğe zararı olmadan. Öyle birşeylerdir.
11. Gün olunca adet kanamasıdır diye düşündüm. Şimdi forumda da baya araştırdım. 11. Gün kanama yaşayan birkaç kişi var onlar da hep adet olmuş. Yarın kan vereceğim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…