- 6 Nisan 2009
- 590
- 738
- 303
- 41
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.181
Hakkında hayirlisi olsun canimcim inşallah ilk denemende sağlıkla gelir ama o iş öyle olmuyor maalesef bir kez olumsuz olsa da ikinciyi hemen düşünüyorsun erkekler gibi olsak akışına bırakmak vazgeçmek daha kolay olurdu sanırım ama biz kadınların doğasında kolay pes etmek yok sonuçta annelik içgüdüsüyle doğuyoruz herşeyden okadar kolay vazgecsek bizler,dünya böyle donmezdiben de her seyi deneyeyim ki snra rahatlayabileyim diye onumuzdeki ay tup bebege baslayacagim canim, her sey nasil Rabbimiz ne zmn ol derse o zmn gelecekler bize, daha fazla bekletmesinler insallah
Hmm normalin altinda iğnelerle hallolur ama takma kafanaInsallah oyledir canim, 0.9 cikticuma gunu gttgmde dr istedi fulyada yaptrms oldum
teşekkürler yorum için ben istemiyorum bir inceleme, artık kaderden yana şaşmayacağım, günüm belli oldu yarın, doktor muhtemelen embryo durumuna göre karar vereceğiz dedi, inşallah hayırlısı olur ikimiz içindeDondurulmuş benim ben öyle istemiştim kendimce genetik test VS yapılır daha iyi olur düşüncesi de ama hayırlısı gereken testleri yapabilirsin
Kofi kız görüştüm muayene oldum. Doktor şey dedi en erken 3 ayda alıyorum bana sorulursa dedi senin rahatlığın için hormon yükleniyor yoksa dedi kafa olarak hazırım diyorsan başlarız bu ay dedi ben de hazırım dedim ve bugün itibariyle estrofem başlıyoreeeeÇok iyi olmuş. Yeni hazırlığın hayırlı pozitif olsun inşaallah canım
Perşembe transferim var. Yani memnuniyetim orta dereceAaa gerçekten mi nasıl memnun musun hangi aşamadasjn şimdi
cnmÖstrojen hormonu salgiliyor sanırsam önceki tedavimde kullandım çok gıcık hemen kalkıyor kalktimi diye sürekli endişe halindeydim
Alan çoğaltmaya çalışıyorumAslında vuruluyor bizim hemşire yanlardan vur dedi die öle yapmıştım.bizim gelinde hemşire alttan da vuruluyor demişti
sevildim ya şimdi iyice naz yapayım çok acıdı çok ağladm hep uff oldu
Alta da vursak üstede vursak o göbüş acıyacak kaçarı yokAlan çoğaltmaya çalışıyorum
İnşallah canım, kan vermen lazımdı zaten. Çok korktun biliyorum ama test yapmadanda olmadı diye kestirip atmaman lazım. Hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin inşallah11. Gün olunca adet kanamasıdır diye düşündüm. Şimdi forumda da baya araştırdım. 11. Gün kanama yaşayan birkaç kişi var onlar da hep adet olmuş. Yarın kan vereceğim hayırlısı
Kofi de böyle daha rahat edicek deseydinK
Kofi kız görüştüm muayene oldum. Doktor şey dedi en erken 3 ayda alıyorum bana sorulursa dedi senin rahatlığın için hormon yükleniyor yoksa dedi kafa olarak hazırım diyorsan başlarız bu ay dedi ben de hazırım dedim ve bugün itibariyle estrofem başlıyoreeeetutup tutmamasına erken veya geç olmasının Bi etkisi yok dedi senin rahatlığın için diyorum diyince ben böyle daha rahat edecek
Ay o günler gelse de hergün popodan proluton depot vurdurmaya bile razıyımAlta da vursak üstede vursak o göbüş acıyacak kaçarı yok))
Yaa demi biz çok bekledik oyüzden artık iğnelere bile razıyız.ben bu ay regl olamıcam bence artık şubat topiği aççam kendimeAy o günler gelse de hergün popodan proluton depot vurdurmaya bile razıyım
Bende sordum 2 parmak kenarlardan 2 parmak aşağıdan diye biliyordum 4 parmak sonrasına kadar da yapılır dedi. Biraz daha geniş alan söylediAslında vuruluyor bizim hemşire yanlardan vur dedi die öle yapmıştım.bizim gelinde hemşire alttan da vuruluyor demişti
Insallah canim bakalim artk nasip, igne hc kullanmadigm icin bilemiyorum kac tane yumurtam olur vs yeterli sayida olurHmm normalin altinda iğnelerle hallolur ama takma kafana
Hayırlısı olsun inşallahK
Kofi kız görüştüm muayene oldum. Doktor şey dedi en erken 3 ayda alıyorum bana sorulursa dedi senin rahatlığın için hormon yükleniyor yoksa dedi kafa olarak hazırım diyorsan başlarız bu ay dedi ben de hazırım dedim ve bugün itibariyle estrofem başlıyoreeeetutup tutmamasına erken veya geç olmasının Bi etkisi yok dedi senin rahatlığın için diyorum diyince ben böyle daha rahat edecek
Hiç belirti yok mu pikaçum lekeler kesildi mi yoksaYaa demi biz çok bekledik oyüzden artık iğnelere bile razıyız.ben bu ay regl olamıcam bence artık şubat topiği aççam kendime
Sen yarın test yapabilirsen yap canım. Hatta bugünde git kan testi yaptır. Ara ara kanamaları devam edenleri duymuştum. Kafana takıp üzeceksin kendini biliyorum. Rahatlamak için yaptır testini sonrada dinlenmene devam et.Merhaba arkadaşlar 8+3 deyim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?