Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ben de her seyi deneyeyim ki snra rahatlayabileyim diye onumuzdeki ay tup bebege baslayacagim canim, her sey nasil Rabbimiz ne zmn ol derse o zmn gelecekler bize, daha fazla bekletmesinler insallah
Hakkında hayirlisi olsun canimcim inşallah ilk denemende sağlıkla gelir ama o iş öyle olmuyor maalesef bir kez olumsuz olsa da ikinciyi hemen düşünüyorsun erkekler gibi olsak akışına bırakmak vazgeçmek daha kolay olurdu sanırım ama biz kadınların doğasında kolay pes etmek yok sonuçta annelik içgüdüsüyle doğuyoruz herşeyden okadar kolay vazgecsek bizler,dünya böyle donmezdi sadece ne olursa olsun şükrediyorum elimdeki herşey için okadar dilerim herkesin gönlünden geçen saf temiz herşey gerçek olsun

Dondurulmuş benim ben öyle istemiştim kendimce genetik test VS yapılır daha iyi olur düşüncesi de ama hayırlısı gereken testleri yapabilirsin
teşekkürler yorum için ben istemiyorum bir inceleme, artık kaderden yana şaşmayacağım, günüm belli oldu yarın, doktor muhtemelen embryo durumuna göre karar vereceğiz dedi, inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde

K
Çok iyi olmuş. Yeni hazırlığın hayırlı pozitif olsun inşaallah canım
Kofi kız görüştüm muayene oldum. Doktor şey dedi en erken 3 ayda alıyorum bana sorulursa dedi senin rahatlığın için hormon yükleniyor yoksa dedi kafa olarak hazırım diyorsan başlarız bu ay dedi ben de hazırım dedim ve bugün itibariyle estrofem başlıyoreeee tutup tutmamasına erken veya geç olmasının Bi etkisi yok dedi senin rahatlığın için diyorum diyince ben böyle daha rahat edecek

Merhaba arkadaşlar 8+3 deyim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda

11. Gün olunca adet kanamasıdır diye düşündüm. Şimdi forumda da baya araştırdım. 11. Gün kanama yaşayan birkaç kişi var onlar da hep adet olmuş. Yarın kan vereceğim hayırlısı
İnşallah canım, kan vermen lazımdı zaten. Çok korktun biliyorum ama test yapmadanda olmadı diye kestirip atmaman lazım. Hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin inşallah

Kofi de böyle daha rahat edicek deseydin ben de kafa olarak beklettiklerini biliyorum canim. Çünkü herşeyin normale dönmesi için bir âdet yeter

Hayırlısı olsun inşallah canım benim. Bende ilkinde negatif olunca bir ay dinlendirdim kendimi ondada pozitifi gördüm, kendini hazır hissettiğin de hiç beklememek daha iyi

Sen yarın test yapabilirsen yap canım. Hatta bugünde git kan testi yaptır. Ara ara kanamaları devam edenleri duymuştum. Kafana takıp üzeceksin kendini biliyorum. Rahatlamak için yaptır testini sonrada dinlenmene devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…