Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Insallah canim bakalim artk nasip, igne hc kullanmadigm icin bilemiyorum kac tane yumurtam olur vs yeterli sayida olur
Olur inşaallah merak etme bahçecideydin dimi? Yumurta oluşsun gerisi hallolur. Laboratuvarı türkiyede 1 numara

Ssevincli canım benim yine ayaklarım buz oldu belim ağrıyor ve leke geldi sende durumlar ne sanki sende leke geldi demiştin sabah . Korkuyorum ya of
Canim evet bu sabah lekelenmem benimde oldu endiselenme pembe kahverengi olabilir dediler.
Bel ağrısı ayakta kalınca maalesef benimde var.
Ama üşümem yok aksine ateş basiyo resmen

Ssevincli canım benim yine ayaklarım buz oldu belim ağrıyor ve leke geldi sende durumlar ne sanki sende leke geldi demiştin sabah . Korkuyorum ya of
Canım korkma inşallah birşey olmaz .Benimde ayaklarım buz kaç gündür hala aynı , birde bazen üşüme giriyor kat kat giyinip hala ısınamıyorum .Lekelenmelerde yerleşmeden bence , içini ferah tut dinlen

Canim evet bu sabah lekelenmem benimde oldu endiselenme pembe kahverengi olabilir dediler.
Bel ağrısı ayakta kalınca maalesef benimde var.
Ama üşümem yok aksine ateş basiyo resmen
Ayaklarım üşüyor benimde sadece diğer lekelenmemde de ayaklarım donmuştu. Hayırlısıyla şu süreci bi atlatsaydık ya

Canım korkma inşallah birşey olmaz .Benimde ayaklarım buz kaç gündür hala aynı , birde bazen üşüme giriyor kat kat giyinip hala ısınamıyorum .Lekelenmelerde yerleşmeden bence , içini ferah tut dinlen
Ama daha öncede yaşadım lekelenme böyle ayrı ayrı zamanlarda olur mu ki yerleşme kanaması

Rabbimnasip6103 canım ne yaptın? Nasıl geçti kontrol gördün mü bebişi
Anca eve gelebildik canim cok sukur gördük guzeldi kalp atisi olsun kese olsunkanama alanida yok dedi cok sukur ama cok dikkatli ol dedi 12.haftaya kadar ozellikle dedi..7+2ydi 7+4 ciktik

Ama daha öncede yaşadım lekelenme böyle ayrı ayrı zamanlarda olur mu ki yerleşme kanaması
Evet oluyormuş .hem belki ikizdir Ya .İkizlerde ilk 3 ay yerleşme lekelenmeler çok oluyormuş öyle okumuştum.Ama sen yine de Uğur Hoca ya sor için rahat etsin , sonuçta iğne kullanıyoruz belki kan sulandırıcıdan oluyordur .Benim 7.gün akşam peçeteye sildikçe adet başlangıcı gibi pembe lekelenme olmuştu

Canim ihmal etme git doktora progesteron ne kullaniyorsun kan sulandiricilarin varmi
3 günde bir proluton kullanıyorum kan sulandırıcı da oksapar kullanıyorum . Çok az gelmiş bir damla kadar çarşamba günü keseye çağırmıştı eğer devam ederse yarın gideyim

İkizlerde öyle mi oluyormuş. Yarın sabah erkenden arıyım ben belki oksaparı iki güne bir kullan falan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…