Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İkizlerde öyle mi oluyormuş. Yarın sabah erkenden arıyım ben belki oksaparı iki güne bir kullan falan der
Bana aspirini kes demişti , oksapar da bir iki gün kullanma demişti .Yerleşme olabilir demişti .Ben 1 gün oksapar kullanmadım sonra geri başladım .Tabi doktora söylemedim pozitif olduğunu , bakalım yarın ki sonuca göre ne diyecek ?Aynen ikizlerde yerleşme kanamaları daha çok oluyormuş

Canim benimde 6+2 de basladi kanamam bildigin kanamaydi bir hafta leke leke devam etti bende 7+2 deyim bugun kontrolden geldim cok sukur hersey yolunda ama yine olabilir dedi doktor 12.haftaya kadar cok dikkat edeceksin dedi düşük riski bendede var Rabbim korusun.. ama o kahve lekeler eski kanamalardan kalan kanlar dedi olabilir dedi

Perşembe transferim var. Yani memnuniyetim orta derece
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız tek embriyo mu transfer edilecek. Ben de şimdi doktorun yanından geliyorum ikinci transfer hazırlığına geçtim. Benim Kasım ayı transferim kimyasal oldu

Kofi de böyle daha rahat edicek deseydin ben de kafa olarak beklettiklerini biliyorum canim. Çünkü herşeyin normale dönmesi için bir âdet yeter
Hahaah keşke diyeydim ben 2. Adette başlamış oluyorum şimdi yine bekleyelim dedi ama beklemedim sadece kafa olarak bekletiyorlarmış e zaten kafa olarak tamamdım yoksa daha çok strese girerdim

Hayırlısı olsun inşallah canım benim. Bende ilkinde negatif olunca bir ay dinlendirdim kendimi ondada pozitifi gördüm, kendini hazır hissettiğin de hiç beklememek daha iyi
Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bize. Bende 2. Adette başlamış oluyorum gerek yok üçüncü dördüncü adeti beklemeye

Kahve mi pembe mi kan mi belki progesan fitil verir ayaklarini yuksekte tut yat dinlen bol su ic
Kahve rengi diğerinde de bu renk gelmişti kan renginde değil yani kırmızı değil. Progestan fitil alıyorum günde 3 tane . Yattım kalkmıyorum daha bakalım inşallah kesilir ya inşallah

Kahve rengi diğerinde de bu renk gelmişti kan renginde değil yani kırmızı değil. Progestan fitil alıyorum günde 3 tane . Yattım kalkmıyorum daha bakalım inşallah kesilir ya inşallah
Kesilir canim zaten gidecekmissin carsamba inslalah birsey olmaz çoğumuz yasiyoruz o lekeleri sıkıntı etme bol su ic

Diğer kanamamda bana da kestirmişti corsapini. Canım çok sağol ya valla biraz rahatladım siz böyle diyince. Sen kanı yarın vericen dimi hayırlısıyla

Diğer kanamamda bana da kestirmişti corsapini. Canım çok sağol ya valla biraz rahatladım siz böyle diyince. Sen kanı yarın vericen dimi hayırlısıyla
Evet canım yarın vereceğim kanı .Bu zamana kadar nasıl sabrettim bende bilmiyorum valla Bir sıkıntı olmazsa haftaya kese görmeye gideriz artık .Benimde göğüslerim çok fena , diğer transferlerde hiç göğüs ağrım olmamıştı .Demekli benim hamilelikte göğüs ağrım oluyormuş .Ha birde hamilelikte ayağı üşüyenin oğlu olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…