- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.221
Ben bugün görüştüm 16 haftaya kadar ara ara olması normal dedi.Ama daha öncede yaşadım lekelenme böyle ayrı ayrı zamanlarda olur mu ki yerleşme kanaması
Bana aspirini kes demişti , oksapar da bir iki gün kullanma demişti .Yerleşme olabilir demişti .Ben 1 gün oksapar kullanmadım sonra geri başladım .Tabi doktora söylemedim pozitif olduğunu , bakalım yarın ki sonuca göre ne diyecek ?Aynen ikizlerde yerleşme kanamaları daha çok oluyormuşİkizlerde öyle mi oluyormuş. Yarın sabah erkenden arıyım ben belki oksaparı iki güne bir kullan falan der
Canim benimde 6+2 de basladi kanamam bildigin kanamaydi bir hafta leke leke devam etti bende 7+2 deyim bugun kontrolden geldim cok sukur hersey yolunda ama yine olabilir dedi doktor 12.haftaya kadar cok dikkat edeceksin dedi düşük riski bendede var Rabbim korusun.. ama o kahve lekeler eski kanamalardan kalan kanlar dedi olabilir dediMerhaba arkadaşlar 8+3 deyim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız tek embriyo mu transfer edilecek. Ben de şimdi doktorun yanından geliyorum ikinci transfer hazırlığına geçtim. Benim Kasım ayı transferim kimyasal olduPerşembe transferim var. Yani memnuniyetim orta derece
Hahaah keşke diyeydimKofi de böyle daha rahat edicek deseydinben de kafa olarak beklettiklerini biliyorum canim. Çünkü herşeyin normale dönmesi için bir âdet yeter
Ay ne güzel hayırlı olsun darısı bize. Bende 2. Adette başlamış oluyorum gerek yok üçüncü dördüncü adeti beklemeyeHayırlısı olsun inşallahcanım benim. Bende ilkinde negatif olunca bir ay dinlendirdim kendimi ondada pozitifi gördüm, kendini hazır hissettiğin de hiç beklememek daha iyi
aynen canim fulyadayim yumurta kalitemi de sayisini hc blmyrm ongoremiyorumOlur inşaallah merak etmebahçecideydin dimi? Yumurta oluşsun gerisi hallolur. Laboratuvarı türkiyede 1 numara
Kahve rengi diğerinde de bu renk gelmişti kan renginde değil yani kırmızı değil. Progestan fitil alıyorum günde 3 tane . Yattım kalkmıyorum daha bakalım inşallah kesilir ya inşallahKahve mi pembe mi kan mi belki progesan fitil verir ayaklarini yuksekte tut yat dinlen bol su ic
Oh ya o zaman tamam yarına kadar devam ederse yine de arıyım ben doktoru içim rahatladı birazBen bugün görüştüm 16 haftaya kadar ara ara olması normal dedi.
Aklin kalmasın sende görüş doktorunla istersen
Kesilir canim zaten gidecekmissin carsamba inslalah birsey olmaz çoğumuz yasiyoruz o lekeleri sıkıntı etme bol su icKahve rengi diğerinde de bu renk gelmişti kan renginde değil yani kırmızı değil. Progestan fitil alıyorum günde 3 tane . Yattım kalkmıyorum daha bakalım inşallah kesilir ya inşallah
Diğer kanamamda bana da kestirmişti corsapini. Canım çok sağol ya valla biraz rahatladım siz böyle diyince. Sen kanı yarın vericen dimi hayırlısıylaBana aspirini kes demişti , oksapar da bir iki gün kullanma demişti .Yerleşme olabilir demişti .Ben 1 gün oksapar kullanmadım sonra geri başladım .Tabi doktora söylemedim pozitif olduğunu , bakalım yarın ki sonuca göre ne diyecek ?Aynen ikizlerde yerleşme kanamaları daha çok oluyormuş
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizKesilir canim zaten gidecekmissin carsamba inslalah birsey olmaz çoğumuz yasiyoruz o lekeleri sıkıntı etme bol su ic
Hamilelik takvimini nasil yaptin burdanÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepiniz
Hesap ayarlarına girip ordan tahmini doğum yapma tarihini girip kaydetmen gerekiyorHamilelik takvimini nasil yaptin burdan
Sema nın hamilelik durumunu yazan en alttaki yazıya tıkla yönlendiriyor seniHamilelik takvimini nasil yaptin burdan
Evet canım yarın vereceğim kanı .Bu zamana kadar nasıl sabrettim bende bilmiyorum vallaDiğer kanamamda bana da kestirmişti corsapini. Canım çok sağol ya valla biraz rahatladım siz böyle diyince. Sen kanı yarın vericen dimi hayırlısıyla
Yaptim sanki ama bilemedimSema nın hamilelik durumunu yazan en alttaki yazıya tıkla yönlendiriyor seni
YapabilmisimSema nın hamilelik durumunu yazan en alttaki yazıya tıkla yönlendiriyor seni
her yer kafasına göre sölüyor işteBende sordum 2 parmak kenarlardan 2 parmak aşağıdan diye biliyordum 4 parmak sonrasına kadar da yapılır dedi. Biraz daha geniş alan söyledi
Tertemizim maşallah hiç bir halt yokHiç belirti yok mu pikaçum lekeler kesildi mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?