- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.241
Canim benimde 6+2 de basladi kanamam bildigin kanamaydi bir hafta leke leke devam etti bende 7+2 deyim bugun kontrolden geldim cok sukur hersey yolunda ama yine olabilir dedi doktor 12.haftaya kadar cok dikkat edeceksin dedi düşük riski bendede var Rabbim korusun.. ama o kahve lekeler eski kanamalardan kalan kanlar dedi olabilir dedi
Sana da geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın inş benimde uzun süredir kanama yoktu çok şükür bugün de koyu lekelenme oldu
Ya keşke muane olsan belkş o az ile oldun bitti. Rahim inceliğinde anlaşılır ama doktor 1 ay daha bekle diyebilirTertemizim maşallah hiç bir halt yokleke de 1gün gelio birgün gelmio ne yaşıom acaba ben şuan anlam veremedim mercimek kdr leke dediğimde
Yok bebem ya bir damla şeyden nasıl regl olmus bitmiş olsun kızYa keşke muane olsan belkş o az ile oldun bitti. Rahim inceliğinde anlaşılır ama doktor 1 ay daha bekle diyebilirriski göze alıyor musun
HayırlısıYok bebem ya bir damla şeyden nasıl regl olmus bitmiş olsun kızben hayvan gibi regl olan biriyim.intte okudum progestan alımından kaynaklı gecikme olabiliyrmus 10güne kdr normal kbl ediliomus 1hafta beklerm gelmesse giderim artık
Senin ne zamn test tarıhiHayırlısı
Çarşamba gideceğim inşallah bacıSenin ne zamn test tarıhi
Hayy maşallah canım benim. Baksana gelişimi de mükemmelAnca eve gelebildik canim cok sukur gördük guzeldi kalp atisi olsun kese olsunkanama alanida yok dedi cok sukur ama cok dikkatli ol dedi 12.haftaya kadar ozellikle dedi..7+2ydi 7+4 ciktik
Hadi inşallah hayırlısıyla görürsünEvet canım yarın vereceğim kanı .Bu zamana kadar nasıl sabrettim bende bilmiyorum vallaBir sıkıntı olmazsa haftaya kese görmeye gideriz artık .Benimde göğüslerim çok fena , diğer transferlerde hiç göğüs ağrım olmamıştı .Demekli benim hamilelikte göğüs ağrım oluyormuş .Ha birde hamilelikte ayağı üşüyenin oğlu olur derler
Biz ne zaman yapsak test acabaSenin ne zamn test tarıhi
Banada ateş basiyo kız mı acabaEvet canım yarın vereceğim kanı .Bu zamana kadar nasıl sabrettim bende bilmiyorum vallaBir sıkıntı olmazsa haftaya kese görmeye gideriz artık .Benimde göğüslerim çok fena , diğer transferlerde hiç göğüs ağrım olmamıştı .Demekli benim hamilelikte göğüs ağrım oluyormuş .Ha birde hamilelikte ayağı üşüyenin oğlu olur derler
Amin Allah razi olsun canim dikkat ediyorum cok şükür Insallah saglikla guzellikle ilerlerHayy maşallah canım benim. Baksana gelişimi de mükemmelya 12. Hafta tüm herkes için riskli zaten. Bebek rahim duvarından ayrılana kadar sakın kendini canım. Çok sevindim hep böyle güzel devam etsin inşaallah
Ayy bilmiyorum. Ki normalde ateş basması laızm biz tam tersi üşüyoruzBanada ateş basiyo kız mı acaba
Vallahi hiç üşümedim ne ayaklarım ne vücudum resmen ateş basiyo beni menopozlu gibiyim inankiAyy bilmiyorum. Ki normalde ateş basması laızm biz tam tersi üşüyoruz
Benimde tam tersi heryerim üşüyor YaVallahi hiç üşümedim ne ayaklarım ne vücudum resmen ateş basiyo beni menopozlu gibiyim inanki
Evet ya ne beklemesi. Kafa olarak biran evvel yapmak lazım diye düşünmeleri lazim aslindaHahaah keşke diyeydimben 2. Adette başlamış oluyorum şimdi yine bekleyelim dedi ama beklemedim sadece kafa olarak bekletiyorlarmış e zaten kafa olarak tamamdım yoksa daha çok strese girerdim
Yaşın genç daha canım kalitelidir merak etmeaynen canim fulyadayim yumurta kalitemi de sayisini hc blmyrm ongoremiyorum
Ooo çok yoğun geliyormuş yaaTertemizim maşallah hiç bir halt yokleke de 1gün gelio birgün gelmio ne yaşıom acaba ben şuan anlam veremedim mercimek kdr leke dediğimde
Az kalmış hadi inşallah güzel haberini alırız bacikomÇarşamba gideceğim inşallah bacı
Baya yoğunnn sormaOoo çok yoğun geliyormuş yaa
CanimsinYaşın genç daha canım kalitelidir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?