Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tertemizim maşallah hiç bir halt yokleke de 1gün gelio birgün gelmio ne yaşıom acaba ben şuan anlam veremedim mercimek kdr leke dediğimde
Ya keşke muane olsan belkş o az ile oldun bitti. Rahim inceliğinde anlaşılır ama doktor 1 ay daha bekle diyebilir riski göze alıyor musun

Ya keşke muane olsan belkş o az ile oldun bitti. Rahim inceliğinde anlaşılır ama doktor 1 ay daha bekle diyebilir riski göze alıyor musun
Yok bebem ya bir damla şeyden nasıl regl olmus bitmiş olsun kızben hayvan gibi regl olan biriyim.intte okudum progestan alımından kaynaklı gecikme olabiliyrmus 10güne kdr normal kbl ediliomus 1hafta beklerm gelmesse giderim artık

Anca eve gelebildik canim cok sukur gördük guzeldi kalp atisi olsun kese olsunkanama alanida yok dedi cok sukur ama cok dikkatli ol dedi 12.haftaya kadar ozellikle dedi..7+2ydi 7+4 ciktik
Hayy maşallah canım benim. Baksana gelişimi de mükemmel ya 12. Hafta tüm herkes için riskli zaten. Bebek rahim duvarından ayrılana kadar sakın kendini canım. Çok sevindim hep böyle güzel devam etsin inşaallah

Hadi inşallah hayırlısıyla görürsün benimde hiç göğüs ağrım yok zaten benim hiç göğüs ağrım olmazdı adet öncesi falan hayrolsun inşallah tek sebebi oğlan olacağı içindir

Banada ateş basiyo kız mı acaba

Amin Allah razi olsun canim dikkat ediyorum cok şükür Insallah saglikla guzellikle ilerlerRabbim hayirlisiyla en kisa surede burdaki isteyen herkese nasip eder insallah

Vallahi hiç üşümedim ne ayaklarım ne vücudum resmen ateş basiyo beni menopozlu gibiyim inanki
Benimde tam tersi heryerim üşüyor Ya ve ben sürekli acıkıyorum , yemek yemek işitiyorum sürekli.Ve çok tatlı çikolata seven ben ağzıma almadım asla canım tatlı şeyler çekmiyor

Hahaah keşke diyeydim ben 2. Adette başlamış oluyorum şimdi yine bekleyelim dedi ama beklemedim sadece kafa olarak bekletiyorlarmış e zaten kafa olarak tamamdım yoksa daha çok strese girerdim
Evet ya ne beklemesi. Kafa olarak biran evvel yapmak lazım diye düşünmeleri lazim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…