- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.261
Allah dualarını kabul etsin inşaallahAmin Allah razi olsun canim dikkat ediyorum cok şükür Insallah saglikla guzellikle ilerlerRabbim hayirlisiyla en kisa surede burdaki isteyen herkese nasip eder insallah
Oh güzel şeyler olsun insallahdirek tup canim
Vallahi yemek konusuna hiç girme ayni bende öyleyim hep bişeyler yiyorum hic doymuyorum maalesef 2 ay oldu tedaviye baslayali 3 kilo almışımBenimde tam tersi heryerim üşüyor Yave ben sürekli acıkıyorum , yemek yemek işitiyorum sürekli.Ve çok tatlı çikolata seven ben ağzıma almadım asla canım tatlı şeyler çekmiyor
Hastane uyuz etti bizi ebru hoca sagolsun yardimco oldu normalde 550 veriyorduk 21 gun gecerli ya hani meger bu bi muayene bi kontrol mus sadece 2 defa mis bizde bi kere muayene olduk birde kanama olunca gidince kontrol de olmus oldu tutturdu ordaki sekreterler 550 vereceksiniz diye dedim daha 15 gun oldu 21 gun olmadi yok kural boyle 2 defa gelmissiniz vs vs ben sinir oldum oturdum esim gitri ebru hocanin yanina konusmus oda aramis yoneticiyi sagolsun demis acil almadilar ucret oylelikle..Allah dualarını kabul etsin inşaallah
Aynen öyle valla ne özlemişim estrofem şimdi aldım bir doz bir doz da akşam offfEvet ya ne beklemesi. Kafa olarak biran evvel yapmak lazım diye düşünmeleri lazim aslinda
Mercimeği hiç unutmicamBaya yoğunnn sormamenepoza girdm
Yok yavrum ya ne gelen var ne giden. Gelse zaten anons edicemAynen öyle valla ne özlemişim estrofem şimdi aldım bir doz bir doz da akşam offfsen de ne var ne yok gelmedi mi adet
Olmuş canım 8 haftalık doğru ise tamamdırYaptim sanki ama bilemedim
Amin çok sağol senin de inşaallah canımCanimsinne guzel moral veriyor herkes birbirine burada, cok degerli bu cok tesekkurler Allah gonlune gore versin insalalh canim
Evt 7+2yim canimOlmuş canım 8 haftalık doğru ise tamamdır
Bugun progestanda 20.gunum hala alisamadim. Giderken gonulsuz gitmeye basladim ama mecburuz baska caremiz yok. Birde ben enaz 3 ay kullancakmisim daha yolun basindayim. Aman gelsinlerde hayirlisiyla ne yapalim buda bizim sinavimiz.ozel anneleriz bizler zor sartlarla sahip oluyoruz insallahCanim cok tesekkurler detayli mesajin icin, ben ignelerden cok korkuyorum da onun icin sormustm umarim alisirim zmni geldiginde
Ben turşuya sarmıştımBenimde tam tersi heryerim üşüyor Yave ben sürekli acıkıyorum , yemek yemek işitiyorum sürekli.Ve çok tatlı çikolata seven ben ağzıma almadım asla canım tatlı şeyler çekmiyor
Basa gelmeyince kimse anlamiyor ama hersey allahtan canim kafana takma. O kisinin terbiyesizligi olmusBugun iş bası yaptım 1 hafta ızınlıydım transfer sonrası.
insanlar ne kadar kötü yaa Bı arkadas butun iş yerine gokce bebek tedavisi ıcın ızınde diye yaymıs cocugu olmuyor kısmını da eklemiş ağlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cok kotü ya
5.günde tam adet oldumcanm leke leke olması tabikide normal değil hormonal bir durum olmuş kırmızıya dönene kdr da regl olmuş sayılmassın.bende aldgm ilaçlardn dolayı suan regl olamıyrm 6gündr leke dısında birşey yok
Ayyy işleri güçleri para olmuş bunların vallahi. O zaman özel bir durum için gitmiştin acilen. Rutin bir kontrol değildi kiHastane uyuz etti bizi ebru hoca sagolsun yardimco oldu normalde 550 veriyorduk 21 gun gecerli ya hani meger bu bi muayene bi kontrol mus sadece 2 defa mis bizde bi kere muayene olduk birde kanama olunca gidince kontrol de olmus oldu tutturdu ordaki sekreterler 550 vereceksiniz diye dedim daha 15 gun oldu 21 gun olmadi yok kural boyle 2 defa gelmissiniz vs vs ben sinir oldum oturdum esim gitri ebru hocanin yanina konusmus oda aramis yoneticiyi sagolsun demis acil almadilar ucret oylelikle..
Aynen yok kural bu sekilde vs vs eşim olmasa veriridm herhalde hic konusamam bu konularıda esim sagolsun konustu ebru hocada yönetimle konusmus vermedik cok şükür.. bulmadim inanki doktor esim devam edebiliriz dedi bakalim elimiz biraz bolalsin maddi konuda.. 1 ay sonra cagirdi zaten bana gelirsen dedi kan idrar testi vs istedi o sekildeAyyy işleri güçleri para olmuş bunların vallahi. O zaman özel bir durum için gitmiştin acilen. Rutin bir kontrol değildi kiebru hoca sağolsun ya gerçekten çok iyi bir insan. Allah karşısına güzel insanlar çıkarsın. Sen dr buldun mu kendine?
Bu uydurmus halinmi canimMerhaba. Bugün transferin 7. günü ve evdeki bir hızlı testi kullanarak test yaptım. Ben çoookkk silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum. Acaba uyduruyor muyum?Eki Görüntüle 2749075
Kendimi yanında cok rahat hissediyorum bu benim için çok önemli. Benim pozitif olursa onunla devam edicem inşaallahAynen yok kural bu sekilde vs vs eşim olmasa veriridm herhalde hic konusamam bu konularıda esim sagolsun konustu ebru hocada yönetimle konusmus vermedik cok şükür.. bulmadim inanki doktor esim devam edebiliriz dedi bakalim elimiz biraz bolalsin maddi konuda.. 1 ay sonra cagirdi zaten bana gelirsen dedi kan idrar testi vs istedi o sekilde
Ayy bende turşuyu ve salatayı çok yiyorum Ya canım sürekli tuzlu çekiyorBen turşuya sarmıştımşimdi ise o bana ben ona bakışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?