Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimde tam tersi heryerim üşüyor Ya ve ben sürekli acıkıyorum , yemek yemek işitiyorum sürekli.Ve çok tatlı çikolata seven ben ağzıma almadım asla canım tatlı şeyler çekmiyor
Vallahi yemek konusuna hiç girme ayni bende öyleyim hep bişeyler yiyorum hic doymuyorum maalesef 2 ay oldu tedaviye baslayali 3 kilo almışım

Allah dualarını kabul etsin inşaallah
Hastane uyuz etti bizi ebru hoca sagolsun yardimco oldu normalde 550 veriyorduk 21 gun gecerli ya hani meger bu bi muayene bi kontrol mus sadece 2 defa mis bizde bi kere muayene olduk birde kanama olunca gidince kontrol de olmus oldu tutturdu ordaki sekreterler 550 vereceksiniz diye dedim daha 15 gun oldu 21 gun olmadi yok kural boyle 2 defa gelmissiniz vs vs ben sinir oldum oturdum esim gitri ebru hocanin yanina konusmus oda aramis yoneticiyi sagolsun demis acil almadilar ucret oylelikle..

Baya yoğunnn sormamenepoza girdm
Mercimeği hiç unutmicam bak şimdi bunları unutalım. 6 ay sonra dönüp okuyacağız bu yazdıklarımızı. Göbekler çıkmaya başlamış olucak yavaş yavaş Allah izin verirse tlf takvimine alarm kur. 28 haziran akşam 9'a. Dönüp bakicaz berbaer bu topiğe

Canim cok tesekkurler detayli mesajin icin, ben ignelerden cok korkuyorum da onun icin sormustm umarim alisirim zmni geldiginde
Bugun progestanda 20.gunum hala alisamadim. Giderken gonulsuz gitmeye basladim ama mecburuz baska caremiz yok. Birde ben enaz 3 ay kullancakmisim daha yolun basindayim. Aman gelsinlerde hayirlisiyla ne yapalim buda bizim sinavimiz.ozel anneleriz bizler zor sartlarla sahip oluyoruz insallah

Basa gelmeyince kimse anlamiyor ama hersey allahtan canim kafana takma. O kisinin terbiyesizligi olmus

Ayyy işleri güçleri para olmuş bunların vallahi. O zaman özel bir durum için gitmiştin acilen. Rutin bir kontrol değildi ki ebru hoca sağolsun ya gerçekten çok iyi bir insan. Allah karşısına güzel insanlar çıkarsın. Sen dr buldun mu kendine?

Aynen yok kural bu sekilde vs vs eşim olmasa veriridm herhalde hic konusamam bu konularıda esim sagolsun konustu ebru hocada yönetimle konusmus vermedik cok şükür.. bulmadim inanki doktor esim devam edebiliriz dedi bakalim elimiz biraz bolalsin maddi konuda.. 1 ay sonra cagirdi zaten bana gelirsen dedi kan idrar testi vs istedi o sekilde

Kendimi yanında cok rahat hissediyorum bu benim için çok önemli. Benim pozitif olursa onunla devam edicem inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…