- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.281
Benim 11.gun 197,8 di canim.Hanımlar, bacılar size sualim var. Herkes yazdı ama inanınki unuttum. Şöyle 9. 10. 11. Günler kan verenlerin değerleri nelerdiayıp olmazsa tekrar yazar mısınız ? Hazırlıklı olayım
Insallah canimKendimi yanında cok rahat hissediyorum bu benim için çok önemli. Benim pozitif olursa onunla devam edicem inşaallah
Benim 11.gun 197,8 di canim.
MaşallahBenim 11.gun 197,8 di canim.
ne zmn baslaniyor tam olarak? belki tablet vs de vardir, ben onu rica edecegim korkumdan ama tabi dr uygun gormezse mecbur ben de yaparimBugun progestanda 20.gunum hala alisamadim. Giderken gonulsuz gitmeye basladim ama mecburuz baska caremiz yok. Birde ben enaz 3 ay kullancakmisim daha yolun basindayim. Aman gelsinlerde hayirlisiyla ne yapalim buda bizim sinavimiz.ozel anneleriz bizler zor sartlarla sahip oluyoruz insallah
Ay hadi gelsin artık gecikti mi seninkiYok yavrum ya ne gelen var ne giden. Gelse zaten anons edicem
Yok canim ben ta aksam 5 gibi olmustum transfer 12.gun 11 de verdim kani☺Hani bu 11 falan diyoruz ya saati önemli mi ?değildir herhalde. Mesela 14 te transfer olan biri gidip sabah 10 da kan verse yine 11 olur herhaldeşu gebelikte ki gün hesabı gibi saat hesabı yoktur herha
Günündemi geldi gününden 5gün sonramı?5.günde tam adet oldum
Bakıp dötümüzle gülcezMercimeği hiç unutmicambak şimdi bunları unutalım. 6 ay sonra dönüp okuyacağız bu yazdıklarımızı. Göbekler çıkmaya başlamış olucak yavaş yavaş Allah izin verirse tlf takvimine alarm kur. 28 haziran akşam 9'a. Dönüp bakicaz berbaer bu topiğe
Günlük kullanım dozunnkacGözüm korktubugün tüm ilaçlarımı aldım kızlar 10 kutu gonal f yazmış doktorum valla gözüm korktu delik deşik olacm herhalde dedm çok mu iğne yapılıyor tüp bebek için??
Siz daha saymıyor musunuzBiz ne zaman yapsak test acaba
Transfer öncesi ne verdi canım birde kaç gün sonra muayene cagirdiMerhaba kızlar.Ebru hoca transfer hazırlığına baslayalim dedi cmt gunu basladik bakalim.Insallah hersey yolunda gider.Hamile olan arkadaşlara sagliklikla kucağına almalarını diliyorum.Bize de bol bol dua etmelerini
2 hafta önce olmam gerekiyorduAy hadi gelsin artık gecikti mi seninki
Olur mu olur hayatımBakıp dötümüzle gülcezne kafalr yaşamışız mı dicez mercimek felan bende unutmam artık.6ay sonra senle bebek alışverişine çıkarız belki dünürcüğüm
Ayyy ne güzelSiz daha saymıyor musunuzbenim 44 gün kaldı
Estrofem gunde 3 defa birde gunde 1 defa coraspin verdi.reglimin 12.gunu tekrar cagirdi 6 ocakta.Transfer öncesi ne verdi canım birde kaç gün sonra muayene cagirdi
Kesınlıkle oyle canımBasa gelmeyince kimse anlamiyor ama hersey allahtan canim kafana takma. O kisinin terbiyesizligi olmus
Bende kurcam hadi bu bizim totemimiz olsunOlur mu olur hayatımhey gidi günler beee ne günler geçirmişiz deriz ben kurdum alarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?