Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hani bu 11 falan diyoruz ya saati önemli mi ?değildir herhalde. Mesela 14 te transfer olan biri gidip sabah 10 da kan verse yine 11 olur herhalde şu gebelikte ki gün hesabı gibi saat hesabı yoktur herha

ne zmn baslaniyor tam olarak? belki tablet vs de vardir, ben onu rica edecegim korkumdan ama tabi dr uygun gormezse mecbur ben de yaparim hemencecik gecsn insallah 3 ayiniz

Hani bu 11 falan diyoruz ya saati önemli mi ?değildir herhalde. Mesela 14 te transfer olan biri gidip sabah 10 da kan verse yine 11 olur herhalde şu gebelikte ki gün hesabı gibi saat hesabı yoktur herha
Yok canim ben ta aksam 5 gibi olmustum transfer 12.gun 11 de verdim kani☺

Bakıp dötümüzle gülcezne kafalr yaşamışız mı dicezmercimek felan bende unutmam artık.6ay sonra senle bebek alışverişine çıkarız belki dünürcüğüm

Merhaba kızlar.Ebru hoca transfer hazırlığına baslayalim dedi cmt gunu basladik bakalim.Insallah hersey yolunda gider.Hamile olan arkadaşlara sagliklikla kucağına almalarını diliyorum.Bize de bol bol dua etmelerini
Transfer öncesi ne verdi canım birde kaç gün sonra muayene cagirdi

Bakıp dötümüzle gülcezne kafalr yaşamışız mı dicezmercimek felan bende unutmam artık.6ay sonra senle bebek alışverişine çıkarız belki dünürcüğüm
Olur mu olur hayatım hey gidi günler beee ne günler geçirmişiz deriz ben kurdum alarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…