Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hani bu 11 falan diyoruz ya saati önemli mi ?değildir herhalde. Mesela 14 te transfer olan biri gidip sabah 10 da kan verse yine 11 olur herhalde şu gebelikte ki gün hesabı gibi saat hesabı yoktur herha
Yoktur tabii caney

Yaaa bana hiç sulandırıcı birşey vermedi sormaya korkuyorum ucu iğneye gider diye kan verirken korkudan hemorolize oluyor. Ama bu durum beni ürkütüyor günde 1 bardak ıhlamur içiyorum sulandırmaya faydası olur mu ki kafamda deli düşünceler bi sürü sorular....

Canim bugun bende adet agrisi cektim dunde fitili koyduktan sonra cubukta cok az birsey kan gordum endiselenecek birsey yok dedi ebem bende bekliyorum ama arastirdim internetten 8.ci haftada bebek evrim gecirir gibi gelisiyormus ondan olabilirmis bende 8+1 olmam gerekiyor

Bugün 11. Gün kan testi yaptırdım. 57 çıktı değerim. Hamileyimmm kızlarrr 2 gün sonra tekrar vericem kan Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsun
Ayy masallah Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın
hadi darısı basıma
Bende hic belırtı yok sizde varmıydı yarın 8. Günüm

Yani sulandırır cnm am çok içme genede.dr verme gereği duymamış demek.her de un protokolü frklı şahsen bende vermesin istiyorum

ne zmn baslaniyor tam olarak? belki tablet vs de vardir, ben onu rica edecegim korkumdan ama tabi dr uygun gormezse mecbur ben de yaparim hemencecik gecsn insallah 3 ayiniz
Mumkunse rica etmeyin. Eger igne diyorsa lutfen igne yaptirin. Sonra keske igne yaptirsaydim belki daha olumlu sonuc alirdim dememek icin. Ignenin daha etkili oldugunu biliyorum. Ben transfere 4 gun kala baslamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…