- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.301
Evet 28 haziran aksam 9'da burdaBende kurcam hadi bu bizim totemimiz olsun
mesela hangi tarihi koyalım.benm daha regl olacağım bile meçhulken
Anlaştık tamm da o saate kuruldu alarm gelmeyenEvet 28 haziran aksam 9'da burda
Yoktur tabii caneyHani bu 11 falan diyoruz ya saati önemli mi ?değildir herhalde. Mesela 14 te transfer olan biri gidip sabah 10 da kan verse yine 11 olur herhaldeşu gebelikte ki gün hesabı gibi saat hesabı yoktur herha
Ay benim belli sankimesela hangi tarihi koyalım.benm daha regl olacağım bile meçhulken
Olsun bakalımAnlaştık tamm da o saate kuruldu alarm gelmeyenolsun
Kk gidiş reglinin ikinci gunumuydu tatlım?Estrofem gunde 3 defa birde gunde 1 defa coraspin verdi.reglimin 12.gunu tekrar cagirdi 6 ocakta.
Çok teşekkürlerBu uydurmus halinmi canimHayirli olsn simdiden
yani şuan senle aynı durumda olduğumuz için benm içinde 28ocak olsunAy benim belli sankişimdilik 28 ocak diyelim ne dersin sevgili dünürüm
Hadi hayırlı olsunBugün 11. Gün kan testi yaptırdım. 57 çıktı değerim. Hamileyimmm kızlarrr2 gün sonra tekrar vericem kan Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsun
Climara bant ostrojen hormonu salgiliyor ciltten ayni estrofem tablet gibi ben o bitince estrofem e gectimclimara banta devam ediyorum ne icin verdi doktorum bilgisi olan var mi
Canim bugun bende adet agrisi cektim dunde fitili koyduktan sonra cubukta cok az birsey kan gordum endiselenecek birsey yok dedi ebem bende bekliyorum ama arastirdim internetten 8.ci haftada bebek evrim gecirir gibi gelisiyormus ondan olabilirmis bende 8+1 olmam gerekiyorMerhaba arkadaşlar 8+3 deyim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda
Ayy masallah Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsınBugün 11. Gün kan testi yaptırdım. 57 çıktı değerim. Hamileyimmm kızlarrr2 gün sonra tekrar vericem kan Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsun
Yok çok şükür her zamanki kadar ağrım belim ve kaşığımda arasıraAğrın var mı peki, geçmeyen cinsinden.
Estrofem daha kolay o banyo hiç sevmedim ben kalkıp durdu haftada üç değiştirmem gererirken ben hergun değiştirdimClimara bant ostrojen hormonu salgiliyor ciltten ayni estrofem tablet gibi ben o bitince estrofem e gectim
Yok tek embriyo deger banada dusuk geldiydi sanki pek anlamiyrm ama sagolsun kizlar iyi dediydi icim rahatladiydi oda son kandi. Devami gelir insallahMaşallahiki tane miydi
Yani sulandırır cnm am çok içme genede.dr verme gereği duymamış demek.her de un protokolü frklı şahsen bende vermesin istiyorumYaaa bana hiç sulandırıcı birşey vermedi sormaya korkuyorum ucu iğneye gider diyekan verirken korkudan hemorolize oluyor. Ama bu durum beni ürkütüyor günde 1 bardak ıhlamur içiyorum sulandırmaya faydası olur mu ki kafamda deli düşünceler bi sürü sorular....
Mumkunse rica etmeyin. Eger igne diyorsa lutfen igne yaptirin. Sonra keske igne yaptirsaydim belki daha olumlu sonuc alirdim dememek icin. Ignenin daha etkili oldugunu biliyorum. Ben transfere 4 gun kala baslamistim.ne zmn baslaniyor tam olarak? belki tablet vs de vardir, ben onu rica edecegim korkumdan ama tabi dr uygun gormezse mecbur ben de yaparimhemencecik gecsn insallah 3 ayiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?