- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.321
Kacinci gundu canim embryoBugün 11. Gün kan testi yaptırdım. 57 çıktı değerim. Hamileyimmm kızlarrr2 gün sonra tekrar vericem kan Darısı bekleyen isteyen herkesin başına olsun
canimmm cok tesekkur ederim tavsiyen icin, cok haklisin, Allah razi olsnMumkunse rica etmeyin. Eger igne diyorsa lutfen igne yaptirin. Sonra keske igne yaptirsaydim belki daha olumlu sonuc alirdim dememek icin. Ignenin daha etkili oldugunu biliyorum. Ben transfere 4 gun kala baslamistim.
Cok sukur canim yaa nekadar guzel bir duygu degilmiCok sukur canim cok korka korka girdim inanki gordum onu ya icim rahatladi Rabbime emanet her zamandileyen isteyen burdaki herkes saglicakla kucaklarina alsinlar hep duam o
Allah sendende razi olsun canim. Insallah olumlu olur tedavincanimmm cok tesekkur ederim tavsiyen icin, cok haklisin, Allah razi olsn
İnşallah ondandır canım yani doktorum da hiç bir şey demedi doğrusu gayet rahat normalde hemen çağırırdı hormonlardan dolayıdır dedi devam ederse gel dediCanim bugun bende adet agrisi cektim dunde fitili koyduktan sonra cubukta cok az birsey kan gordum endiselenecek birsey yok dedi ebem bende bekliyorum ama arastirdim internetten 8.ci haftada bebek evrim gecirir gibi gelisiyormus ondan olabilirmis bende 8+1 olmam gerekiyor
Progynova kullanıyorum Sabah 2 aksam 2 alıyorum benHamile dostlarrr estrofemi gunde kac tane kullaniyorsunuz ?
3.gunuydu canim.Kk gidiş reglinin ikinci gunumuydu tatlım?
Tamam canım kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın3.gunuydu canim.
Endise etme canim.Olmaz bir daha bu aya denk gelen biseydir.Bidahaki aya insalalh yeterli kalınlığa ulasir.Aglama hayırlısı böyleymiş de .Belkide hayırlısı obur aya transfer olmandir.Hersey allahtan.Beni mahfeden ertelenmesinden cok adetimin kesilip tekrar gelmesi buda rahmin kalınlaşmamasına sebeb oldu ama benim adetlerim rahim ameliyatından sonra hep böyle oluyor 2 gün gelip kesiliyor 4 günü bidaha az gelip kesiliyor bikaç gün adet ise sebeb hep böyle oluyor nolacak bidaha ki ayda da böyle olursa
Tamam canım kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın
2 tane 3.gun embriyom var.Insallah saglikla cozulurler .Sendemi ebru hocadaydın?Endise etme canim.Olmaz bir daha bu aya denk gelen biseydir.Bidahaki aya insalalh yeterli kalınlığa ulasir.Aglama hayırlısı böyleymiş de .Belkide hayırlısı obur aya transfer olmandir.Hersey allahtan.
İnşallah canım çift transfer mi olacan ben cem beydeyim2 tane 3.gun embriyom var.Insallah saglikla cozulurler .Sendemi ebru hocadaydın?
Herseyde vardır bi hayir canım üzülme desemde üzülmemek elde değilHayırlı akşamlarbugün doktor kontrolüm vardı transfere bikaç günüm var diye ne umutla girdim odadan içeriye ama doktorum rahim kalınlığını beğenmedi yeterli görmedi bebeği koyarsak düşük olur yazık embriyo ya dedi iptal etti tedaviyi bu ay progesteron verdi 10 gün içmemi söyledi adet olunca gel dedi moralim cok bozuk sabahtan beri ağlamaktan Bi hal oldum bu durumu yaşayan varmı
Aynen caniM Allah razi olsun Rabbim devamini getirsin inslalah isteyen herkese tattirsinCok sukur canim yaa nekadar guzel bir duygu degilmihamd olsun sevindim adina
öncelikle üzüldüm cnm.senin durum nasıl oldu yani rahim kalınlaştı sonra mı inceldi?Hayırlı akşamlarbugün doktor kontrolüm vardı transfere bikaç günüm var diye ne umutla girdim odadan içeriye ama doktorum rahim kalınlığını beğenmedi yeterli görmedi bebeği koyarsak düşük olur yazık embriyo ya dedi iptal etti tedaviyi bu ay progesteron verdi 10 gün içmemi söyledi adet olunca gel dedi moralim cok bozuk sabahtan beri ağlamaktan Bi hal oldum bu durumu yaşayan varmı
değişik bir durum rahimden ne amelıyatı oldun cnm? Demek ki tam sökülemiyorsun.Beni mahfeden ertelenmesinden cok adetimin kesilip tekrar gelmesi buda rahmin kalınlaşmamasına sebeb oldu ama benim adetlerim rahim ameliyatından sonra hep böyle oluyor 2 gün gelip kesiliyor 4 günü bidaha az gelip kesiliyor bikaç gün adet ise sebeb hep böyle oluyor nolacak bidaha ki ayda da böyle olursa
Hayırlı akşamlar.Hiç moralinizi bozmayın,doktorunuzu dinleyin.Evet o günü bekliyoruz ve biraz şaşırıyoruz haklısınız,ben de geçen ay tedaviye başladım o ay hemen taze transfer olur sanıyordum ama doktorum östrojen yüksek çıktığından uygun görmedi ve sonraki aya erteledi.Şimdi regl olmayı bekliyorum bakalım dondurulmuş transfer olacak.Ocak ayında olabilir.Tabi ertelenirse de yine bekleyeceğim.Süreç çabuk geçiyor.Sonuçları hayırlı,güzel olsun hepimiz için.Hayırlı akşamlarbugün doktor kontrolüm vardı transfere bikaç günüm var diye ne umutla girdim odadan içeriye ama doktorum rahim kalınlığını beğenmedi yeterli görmedi bebeği koyarsak düşük olur yazık embriyo ya dedi iptal etti tedaviyi bu ay progesteron verdi 10 gün içmemi söyledi adet olunca gel dedi moralim cok bozuk sabahtan beri ağlamaktan Bi hal oldum bu durumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?