Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlı akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı transfere bikaç günüm var diye ne umutla girdim odadan içeriye ama doktorum rahim kalınlığını beğenmedi yeterli görmedi bebeği koyarsak düşük olur yazık embriyo ya dedi iptal etti tedaviyi bu ay progesteron verdi 10 gün içmemi söyledi adet olunca gel dedi moralim cok bozuk sabahtan beri ağlamaktan Bi hal oldum bu durumu yaşayan varmı

Beni mahfeden ertelenmesinden cok adetimin kesilip tekrar gelmesi buda rahmin kalınlaşmamasına sebeb oldu ama benim adetlerim rahim ameliyatından sonra hep böyle oluyor 2 gün gelip kesiliyor 4 günü bidaha az gelip kesiliyor bikaç gün adet ise sebeb hep böyle oluyor nolacak bidaha ki ayda da böyle olursa

İnşallah ondandır canım yani doktorum da hiç bir şey demedi doğrusu gayet rahat normalde hemen çağırırdı hormonlardan dolayıdır dedi devam ederse gel dedi

Endise etme canim.Olmaz bir daha bu aya denk gelen biseydir.Bidahaki aya insalalh yeterli kalınlığa ulasir.Aglama hayırlısı böyleymiş de .Belkide hayırlısı obur aya transfer olmandir.Hersey allahtan.

Tamam canım kaçıncı gün embriyo transferi olacaksın
Endise etme canim.Olmaz bir daha bu aya denk gelen biseydir.Bidahaki aya insalalh yeterli kalınlığa ulasir.Aglama hayırlısı böyleymiş de .Belkide hayırlısı obur aya transfer olmandir.Hersey allahtan.
2 tane 3.gun embriyom var.Insallah saglikla cozulurler .Sendemi ebru hocadaydın?

Herseyde vardır bi hayir canım üzülme desemde üzülmemek elde değil PlutonMerkez aynı senin yaşadığını yasadi simdi regl olmayı bekliyor.
Rabbım hayirla sonuclandirsin kolaylıklar versin

öncelikle üzüldüm cnm.senin durum nasıl oldu yani rahim kalınlaştı sonra mı inceldi?

değişik bir durum rahimden ne amelıyatı oldun cnm? Demek ki tam sökülemiyorsun.

Hayırlı akşamlar.Hiç moralinizi bozmayın,doktorunuzu dinleyin.Evet o günü bekliyoruz ve biraz şaşırıyoruz haklısınız,ben de geçen ay tedaviye başladım o ay hemen taze transfer olur sanıyordum ama doktorum östrojen yüksek çıktığından uygun görmedi ve sonraki aya erteledi.Şimdi regl olmayı bekliyorum bakalım dondurulmuş transfer olacak.Ocak ayında olabilir.Tabi ertelenirse de yine bekleyeceğim.Süreç çabuk geçiyor.Sonuçları hayırlı,güzel olsun hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…