Aralık - Ocak Transfer olacaklar

değişik bir durum rahimden ne amelıyatı oldun cnm? Demek ki tam sökülemiyorsun.
CIN3 oldum lezyonlar vardı rahim ağzı alındı 2 gün sonda takılı kaldı cıkarmak için geldiklerinde sonda rahime yapışmıştı patlatarak aldılar enfeksiyon kaptım sonrasında adetlerim böyle oldu

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ama istemsizce de olsa kötü oluyor insan tam 1 senedir erteleniyor hep bişey cıktı artık yoruldum aldığım ilaçlardan gögüslerim o kadar ağrıyor ki şimdide ilaç verdi bebek için hazırladığı bedenimi adet olmak için hazırlıyor cok saçma

Endise etme canim.Olmaz bir daha bu aya denk gelen biseydir.Bidahaki aya insalalh yeterli kalınlığa ulasir.Aglama hayırlısı böyleymiş de .Belkide hayırlısı obur aya transfer olmandir.Hersey allahtan.
Aminn inşallah bidaha ki ay sorun cıkmadan olurum tedavimi korkum adetim düzensiz aynı şeyi yaşatmaz inşallah cok saolun

CIN3 oldum lezyonlar vardı rahim ağzı alındı 2 gün sonda takılı kaldı cıkarmak için geldiklerinde sonda rahime yapışmıştı patlatarak aldılar enfeksiyon kaptım sonrasında adetlerim böyle oldu

Kalınlaştı cumartesi günü 6.5 cm di bugün baktı aynı kalınlaşmamış iptal etti
canm öncelikle geçmiş olsun benm rahim 9.8mm kalınlaştı transfer günü 5mm e düştü.benmkisi daha bi enteresan.rahimden olduğun ameliyata gelince bende konizasyon amelıyatı oldum rahim ağzı 2.5mm kaldı bu amelıyattan sonra her ay lekelenme sorunum oldu dediğin gibi enfeksiyondan dolayı.5senedir her regl öncesi 2-3gün lekelenme yaşıyorum sonra adetim başlıyor.bu ameliyatı olan herkeste aynı problem mevcut.bir nevi rahimde trawma oluşuyor.ama kesinlikle hanile olmaya engel değil bir çok kişi doğurmuş bile.senin reglinin kesilip tekrar olmasına karşın bi dr a gözüktünmü öncesinde?histereskopi vs oldnmu rahimde yapışıklık vs?

Amin,İnşallah.Olumsuz bakmayalım bu sürece.Moral bozmak yok.Sonuç Negatif bile olsa yeniden denemeye değer bir süreç.

Geçmiş olsun. Gerçekten çok sıkıcı bir durum. Ben de ertelenen olarak seni çok iyi anlıyorum benim de göğüslerim çok fazla tepki veriyor artık. Çünkü aldığım hormonlardan süt kanalim genişledi ve kistlerim oluşmuş. Göğüslerine ultrason çektirmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…