Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ihlamuru dr.a sordun mu? Coraspin alirdin dr'a söyleseydin.

Ayaklanma bence canım. Zaten bu süreç 12 hafta. 12 haftayı doldurana kadar mukayet ol kendine

Abla benım de aynı durum varya ben gündelik işlerimi hiç mi yapamam acaba doğuma kadar benım kimim kimsem de yok yani şuan bile eşim hallediyor elinden geldiğince
Yok hayatım geçici bu süre. 12. Haftaya kadar bebek rahim duvarina gömülü. O yüzden kanamalara dikkat etmek gerekiyor. 12. Haftadan sonra rahim duvarindan ayrılıp, rahmin içine düşüyor. 12. Haftaya kadar gerekirse evini pislik götürsün boşver. Bekle sen acele etme. Temizlik her zaman yapılır

Öyle yapıyorm abla yapmıyorum çok şükür kanamam da yok sadece kasıklarım da ağrı var

Öyle yapıyorm abla yapmıyorum çok şükür kanamam da yok sadece kasıklarım da ağrı var
Iyi cok şükür bak herşey yolunda gidiyor kasık ağrısı da normal. Bebek büyüdükçe yer açıyor kendine 9. Haftaya da girmişsin kalmış 3 hafta. Sonra rahatsin

Iyi cok şükür bak herşey yolunda gidiyor kasık ağrısı da normal. Bebek büyüdükçe yer açıyor kendine 9. Haftaya da girmişsin kalmış 3 hafta. Sonra rahatsin
Girdik abla çok şükür hayrlısı ile kucağıma alabilirim heyecanla seni bekliyorm

Benimkinin kalbi durdu canım unutmuşsun senin nasıl gidiyor özletiyorsun kendini
Canım yok unutmadım biliyorm sanırım yanlış alıntılama yaptım diğer arkadaşa yazacaktım. Benım de şuan çok şükür iyi canım 12. Haftaya kadar gelme dedi doktor o yüzden sürekli kalbimi durdu bişey mi oldu diye düşüncelerle boğuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…