- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.361
Kıııız gelmedi mi bugünŞuan adet bekliyorum ocakta inşallah bı aksilik olmazsa yaşınız kaç çift transfer
Adeti sökülsün diye progesteron vermişöncelikle üzüldüm cnm.senin durum nasıl oldu yani rahim kalınlaştı sonra mı inceldi?
Ihlamuru dr.a sordun mu? Coraspin alirdin dr'a söyleseydin.Yaaa bana hiç sulandırıcı birşey vermedi sormaya korkuyorum ucu iğneye gider diyekan verirken korkudan hemorolize oluyor. Ama bu durum beni ürkütüyor günde 1 bardak ıhlamur içiyorum sulandırmaya faydası olur mu ki kafamda deli düşünceler bi sürü sorular....
Bende 11. Gün kan verdım gebeliğimi ayrıca o gün öğrendim. İnşallah sende hamilesindirİnşallah canım, kan vermen lazımdı zaten. Çok korktun biliyorum ama test yapmadanda olmadı diye kestirip atmaman lazım. Hayırlısıyla güzel haberlerle dönersin inşallah
Ayaklanma bence canım. Zaten bu süreç 12 hafta. 12 haftayı doldurana kadar mukayet ol kendineMerhaba arkadaşlar 8+3 deyim düşük tehlikem vardı 3 hafta öncesine kadar da ara kanamalarım devam etmişti tabi bu süreçte nerdeyse devamlı yattım son iki haftadır azıcık ayaklanmışken bugün kahve rengi akıntım oldu doktorum değişen hormonlardan dolayı olabileceğini normal olduğunu söyledi ama ben yine de tedirginim böyle bir şey başına gelen var mı acaba aranızda
Bilmiyorum ilk tedavim yazmışlar öyle aldım devllette yaptırcm ben tüp bebekE on kutu gonal f neye gore verdiler
Göbeğin yağlı kısmı velhasılBende sordum 2 parmak kenarlardan 2 parmak aşağıdan diye biliyordum 4 parmak sonrasına kadar da yapılır dedi. Biraz daha geniş alan söyledi
3 tane canimHamile dostlarrr estrofemi gunde kac tane kullaniyorsunuz ?
Abla benım de aynı durum varya ben gündelik işlerimi hiç mi yapamam acaba doğuma kadar benım kimim kimsem de yok yani şuan bile eşim hallediyor elinden geldiğinceAyaklanma bence canım. Zaten bu süreç 12 hafta. 12 haftayı doldurana kadar mukayet ol kendine
Yok hayatım geçici bu süre. 12. Haftaya kadar bebek rahim duvarina gömülü. O yüzden kanamalara dikkat etmek gerekiyor. 12. Haftadan sonra rahim duvarindan ayrılıp, rahmin içine düşüyor. 12. Haftaya kadar gerekirse evini pislik götürsün boşver. Bekle sen acele etme. Temizlik her zaman yapılırAbla benım de aynı durum varya ben gündelik işlerimi hiç mi yapamam acaba doğuma kadar benım kimim kimsem de yok yani şuan bile eşim hallediyor elinden geldiğince
Öyle yapıyorm abla yapmıyorum çok şükür kanamam da yok sadece kasıklarım da ağrı varYok hayatım geçici bu süre. 12. Haftaya kadar bebek rahim duvarina gömülü. O yüzden kanamalara dikkat etmek gerekiyor. 12. Haftadan sonra rahim duvarindan ayrılıp, rahmin içine düşüyor. 12. Haftaya kadar gerekirse evini pislik götürsün boşver. Bekle sen acele etme. Temizlik her zaman yapılır
Buda iyiye işaret canımYok çok şükür her zamanki kadar ağrım belim ve kaşığımda arasıra
Iyi cok şükür bak herşey yolunda gidiyorÖyle yapıyorm abla yapmıyorum çok şükür kanamam da yok sadece kasıklarım da ağrı var
Girdik abla çok şükür hayrlısı ile kucağıma alabilirimIyi cok şükür bak herşey yolunda gidiyorkasık ağrısı da normal. Bebek büyüdükçe yer açıyor kendine 9. Haftaya da girmişsin kalmış 3 hafta. Sonra rahatsin
Bu bekleyiş beni çökertti. Heyecanlanamayacak kadar yaşlandırdıGirdik abla çok şükür hayrlısı ile kucağıma alabilirimheyecanla seni bekliyorm
Benimkinin kalbi durdu canım unutmuşsunBende 11. Gün kan verdım gebeliğimi ayrıca o gün öğrendim. İnşallah sende hamilesindir
Olacak abla inşallah geç olsun güç olmasınBu bekleyiş beni çökertti. Heyecanlanamayacak kadar yaşlandırdışaka bir yana ben de merakla bekliyorum. Ne zaman olucak bu iş diye. Hayırlısı olsun inşaallah
Canım yok unutmadım biliyorm sanırım yanlış alıntılama yaptım diğer arkadaşa yazacaktım. Benım de şuan çok şükür iyi canım 12. Haftaya kadar gelme dedi doktor o yüzden sürekli kalbimi durdu bişey mi oldu diye düşüncelerle boğuşuyorumBenimkinin kalbi durdu canım unutmuşsunsenin nasıl gidiyor özletiyorsun kendini
Evttt bende ona şaşırdım zaten! Progesteron adet geciktirici die veriliyor.belki progesteron seviyesi düşükse ondan da vermiş olabilirAdeti sökülsün diye progesteron vermişhani onu içince adet olmuyorduk?
Sağol küçüğüm benimOlacak abla inşallah geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?