- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.381
O zaman niye adet ol diye veriyorum demişEvttt bende ona şaşırdım zaten! Progesteron adet geciktirici die veriliyor.belki progesteron seviyesi düşükse ondan da vermiş olabilir
ben artık anlayamıyorumO zaman niye adet ol diye veriyorum demişdüşükse eli kulağındadır
Hormon dayamaktan devreleri yakmışlarben artık anlayamıyorumyazılan progesteron seviyesi düşünce regl başlar .ben bu drları anlayamıyorum nede yazdıkları makaleleri.hepsinin ağzına tükürüyüm bi aydınlatmadılar bizi
Estrofemi sabh 2 oglen 1 aksam 2 aliyorum cok gbi sanki acaba ne zaman bitecek bunu kullnmakProgynova kullanıyorum Sabah 2 aksam 2 alıyorum ben
Ben şokkk okudum resmen hamilelik süreci yaşamış bu ilaçlar neler yapıyo böle.bide psıkolojik olarak hamilelik semptomları yaşayan var kadın resmen yalancı gebelik yaşamışHormon dayamaktan devreleri yakmışlarseni etiketledim bi yere acil oku koptum
Biz de mi hamileyiz yoksa kiz 4 aylıkBen şokkk okudum resmen hamilelik süreci yaşamış bu ilaçlar neler yapıyo böle.bide psıkolojik olarak hamilelik semptomları yaşayan var kadın resmen yalancı gebelik yaşamış
tabi cnm benm 2tüpte yok kesin hamileyimBiz de mi hamileyiz yoksa kiz 4 aylıkdr'a ne demeli? Ultrasonda 3 4 aylik bebek gözükmez mi ben uyuyorum çiçeğim. Yarın âdet olmamız dileğiyle esen kal ⛷
Allah sağlık versin canımCanım yok unutmadım biliyorm sanırım yanlış alıntılama yaptım diğer arkadaşa yazacaktım. Benım de şuan çok şükür iyi canım 12. Haftaya kadar gelme dedi doktor o yüzden sürekli kalbimi durdu bişey mi oldu diye düşüncelerle boğuşuyorum
Bende merak ettim şimdiHormon dayamaktan devreleri yakmışlarseni etiketledim bi yere acil oku koptum
Benimde yok ve o psikoloji cok kötü.Keske diyorum dogal yollada deneme sansim olsaydi.Hayirlisi boyleymis demekki.tabi cnm benm 2tüpte yok kesin hamileyimiyi geceler dünürcüğüm yarına dünya ters dönerse regl olurum
Hiç kimse bilmiyor canım daha söyleyeceğim 12. Haftadan sonra Allah nasip ederseAllah sağlık versin canımEndişeler hiç bitmez Sizinkilere söyledin mi eltiler duydu mu yoksa hala saklıyormusun
Gunde 3 yeni 2 ye dustumHamile dostlarrr estrofemi gunde kac tane kullaniyorsunuz ?
Olabilir belki rahim duvarin inceyse ekstra istemistir dr.unkuzumm ben hem bant hemde estorofem kullniyrum
Dur seni de etiketliyimB
Bende merak ettim şimdi
Pazartesi kan testi gununuz muyduAynen estrofem, progestan, oksapar, coraspin, progestan iğne, inofolic halen devam
Bende yaptım test negatıf gordum moralim bozulduHaklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleşti
Canım üzme kendini hemen tek embriyo muydu çift mi ? Bide testi hemen atmasaydınHerkese gunaydın
Bugun sabah transferımın 8. Gunu ve evde bulunan kaset testi yaptıgımda bembeyaz negatıfi gordum kan testi yapmadan elbette bilinmez ama ne aglayabıldım ne susabıldım oylece kalakaldım
Şu değer falan çıksın bir belli olsun. Ona göre diycem ya damarlarım belirdi. 3 ay kullanılacak demişti napcam 3 ayIhlamuru dr.a sordun mu? Coraspin alirdin dr'a söyleseydin.
Ortalar acitmiirGöbeğin yağlı kısmı velhasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?