Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O zaman niye adet ol diye veriyorum demiş düşükse eli kulağındadır
ben artık anlayamıyorum yazılan progesteron seviyesi düşünce regl başlar .ben bu drları anlayamıyorum nede yazdıkları makaleleri.hepsinin ağzına tükürüyüm bi aydınlatmadılar bizi

ben artık anlayamıyorum yazılan progesteron seviyesi düşünce regl başlar .ben bu drları anlayamıyorum nede yazdıkları makaleleri.hepsinin ağzına tükürüyüm bi aydınlatmadılar bizi
Hormon dayamaktan devreleri yakmışlar seni etiketledim bi yere acil oku koptum

Ben şokkk okudum resmen hamilelik süreci yaşamış bu ilaçlar neler yapıyo böle.bide psıkolojik olarak hamilelik semptomları yaşayan var kadın resmen yalancı gebelik yaşamış
Biz de mi hamileyiz yoksa kiz 4 aylık dr'a ne demeli? Ultrasonda 3 4 aylik bebek gözükmez mi ben uyuyorum çiçeğim. Yarın âdet olmamız dileğiyle esen kal

Allah sağlık versin canım Endişeler hiç bitmez Sizinkilere söyledin mi eltiler duydu mu yoksa hala saklıyormusun

Herkese gunaydın
Bugun sabah transferımın 8. Gunu ve evde bulunan kaset testi yaptıgımda bembeyaz negatıfi gordum kan testi yapmadan elbette bilinmez ama ne aglayabıldım ne susabıldım oylece kalakaldım
Canım üzme kendini hemen tek embriyo muydu çift mi ? Bide testi hemen atmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…