- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.401
Tek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdıCanım üzme kendini hemen tek embriyo muydu çift mi ? Bide testi hemen atmasaydın
Canım kan günün 10. Gün mü 12 mi?12 ise 10. Gün bi kaset daha dene istersen ama hemen atma ilerleyen saatlerde çıksa bile demek ki azda olsa beta HCG varTek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdı
Benim kan günüm 4 ocak yazmıslar kagıda 21 Aralık ta transfer oldum 5 gun embriyosu 2 ocak sokaga cikma yasagı var diye mı artık ne bilemiyorum. Ama erken oldugu ıcın umudumu kaybetmedim daha dogrusu ıse gıdıyorm toparladım kendımiCanım kan günün 10. Gün mü 12 mi?12 ise 10. Gün bi kaset daha dene istersen ama hemen atma ilerleyen saatlerde çıksa bile demek ki azda olsa beta HCG varyeni başlamış da olabilir. Hemen ümitsizliğe kapılma
15 gün sonra yani. Demek ki.bildiklerş var. Geç tutunma vs durumları için tedbirlilerBenim kan günüm 4 ocak yazmıslar kagıda 21 Aralık ta transfer oldum 5 gun embriyosu 2 ocak sokaga cikma yasagı var diye mı artık ne bilemiyorum. Ama erken oldugu ıcın umudumu kaybetmedim daha dogrusu ıse gıdıyorm toparladım kendımi
Daha erken o zaman Allahtan Ümit kesilmez inşallah seninledir yavrunTek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdı
Aynen yinede o husranı Rabbım kımseye yasatmasın kotu hissettim kendımı15 gün sonra yani. Demek ki.bildiklerş var. Geç tutunma vs durumları için tedbirlilerbozma moralini hemen. Sabretmeye devam inş.
Amin insallahDaha erken o zaman Allahtan Ümit kesilmez inşallah seninledir yavrun
belkide kuzumOlabilir belki rahim duvarin inceyse ekstra istemistir dr.un
Canım inşallah bunu da atlatırsak hep yatacağım her ne olursa olsunAyaklanma bence canım. Zaten bu süreç 12 hafta. 12 haftayı doldurana kadar mukayet ol kendine
kaset test miiiiiiiiiTek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdı
kaset tedt degilll kannnn tahliliiiCanım kan günün 10. Gün mü 12 mi?12 ise 10. Gün bi kaset daha dene istersen ama hemen atma ilerleyen saatlerde çıksa bile demek ki azda olsa beta HCG varyeni başlamış da olabilir. Hemen ümitsizliğe kapılma
Dun tup bebekle bebegi olan Bı arkadasım aradı sakın evde yapma test dedı ben 10. Gün kan verdin degerım 22 ydı dedı ve şimdi bebişi kucagında bende o gun sabah test yaptım kızdım kendime neyse gidip kan veririm persembe gunu Rabbım buyuk umudumu kaybetmedimkaset test miiiiiiiiibak kuzum ya hamileysen kendini niye strese sokuyrsnnnn ve bebeginii gecen tranaferim de 5. gunu şu adı batasıca testten bende aldım negatif tek cizgi sap gibi sonra esime dedim hemen kan vermek istiyorum yoksa o morel bozuklugu ile 12. gune kadar sabredemem gttik verdik pozitifti yani demek o ki şu testti yapma git kan var bugun
kaset tedt degilll kannnn tahliliii
aynennn oýleee cnm morelini yüksek tutt prsembeye birakma sonucu carsmabadan yaptr cnm bn yarin vericm tekrardanKesınlıkle kan tahlili valla
O zman yarın kan vermeye gideyim yarın 9. Gün oluyor carsamba 10. Günaynennn oýleee cnm morelini yüksek tutt prsembeye birakma sonucu carsmabadan yaptr cnm bn yarin vericm tekrardan
Canim kaset testlerin markalarina gore bile degisiyor hassasiyetleri, duamizi edelim bizO zman yarın kan vermeye gideyim yarın 9. Gün oluyor carsamba 10. Gün
Evet canım duamızı edelım bugun 8 gun henuzCanim kaset testlerin markalarina gore bile degisiyor hassasiyetleri, duamizi edelim biz
aynen cnmO zman yarın kan vermeye gideyim yarın 9. Gün oluyor carsamba 10. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?