Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdı
Canım kan günün 10. Gün mü 12 mi?12 ise 10. Gün bi kaset daha dene istersen ama hemen atma ilerleyen saatlerde çıksa bile demek ki azda olsa beta HCG varyeni başlamış da olabilir. Hemen ümitsizliğe kapılma

Canım kan günün 10. Gün mü 12 mi?12 ise 10. Gün bi kaset daha dene istersen ama hemen atma ilerleyen saatlerde çıksa bile demek ki azda olsa beta HCG varyeni başlamış da olabilir. Hemen ümitsizliğe kapılma
Benim kan günüm 4 ocak yazmıslar kagıda 21 Aralık ta transfer oldum 5 gun embriyosu 2 ocak sokaga cikma yasagı var diye mı artık ne bilemiyorum. Ama erken oldugu ıcın umudumu kaybetmedim daha dogrusu ıse gıdıyorm toparladım kendımi

15 gün sonra yani. Demek ki.bildiklerş var. Geç tutunma vs durumları için tedbirliler bozma moralini hemen. Sabretmeye devam inş.

Tek embriyoydu yarım saat sonra da baktım bembeyazdı
kaset test miiiiiiiii bak kuzum ya hamileysen kendini niye strese sokuyrsnnnn ve bebeginii gecen tranaferim de 5. gunu şu adı batasıca testten bende aldım negatif tek cizgi sap gibi sonra esime dedim hemen kan vermek istiyorum yoksa o morel bozuklugu ile 12. gune kadar sabredemem gttik verdik pozitifti yani demek o ki şu testti yapma git kan var bugun

kaset tedt degilll kannnn tahliliii

Dun tup bebekle bebegi olan Bı arkadasım aradı sakın evde yapma test dedı ben 10. Gün kan verdin degerım 22 ydı dedı ve şimdi bebişi kucagında bende o gun sabah test yaptım kızdım kendime neyse gidip kan veririm persembe gunu Rabbım buyuk umudumu kaybetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…