Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herkese gunaydın
Bugun sabah transferımın 8. Gunu ve evde bulunan kaset testi yaptıgımda bembeyaz negatıfi gordum kan testi yapmadan elbette bilinmez ama ne aglayabıldım ne susabıldım oylece kalakaldım
Dr kaçıncı gün yap demişti canım tarih olarak sen boşver o testi kan ver

tarih olarak 4 ocak demıstı aslında 2 ocak. yasak var dıye pazartesı yaptırırsın demıstı
Olsun sen bekle yinede herkesin bünyesi farklı kimisinde hemen cikiyo kimisinde daha geç ne zaman test istediklerinin yazılı olduğu evrakla izin al e devletten acilde yaptır

İnşallah canım .İdrar testlerim pozitif ama kanda kaç çıkacak çok merak ediyorum
O zaman tamamdır inşallah güzel çıkar katlanır ben daha o seviyelere hiç gelemedigim için bilmiyorum en fazla bildiğim 5 in üstü hamile.

Bakalım artık nasipte ne varsabu ay regl olabilecekmiyim şüpheli bekleme odası gibi oldumtşkürler cnmcım
Rica ederim olursun ya İnş hepimiz bekleyiş içindeyiz
Bende yaptım test negatıf gordum moralim bozuldu
İnş test yanılıyordur bazen bozuk olabilir ama benim daha çok var da bende hiç belirti haftaya pazartesi test günüm çok korkuyorum bende ama nasipte ne varsa önüne geçemezsin test gününe kadar sabret artık eşim bu yüzden gebelik testi almıyor ben kafam bulanmasın diye

benımde cok var test gunune .21 aralık transferımdı. valla sabredecm artık hıc belırtı yasamamak kafamı bulandırıyor. ama nasıp kısmet bu ısler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…