- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.421
Kıııız gelmedi mi bugün
Ha ondan fazla alınmış ben devlettekini bilmiyorum canım bize yazildikca gidip aldığımız içinBilmiyorum ilk tedavim yazmışlar öyle aldım devllette yaptırcm ben tüp bebek
Dr kaçıncı gün yap demişti canım tarih olarak sen boşver o testi kan verHerkese gunaydın
Bugun sabah transferımın 8. Gunu ve evde bulunan kaset testi yaptıgımda bembeyaz negatıfi gordum kan testi yapmadan elbette bilinmez ama ne aglayabıldım ne susabıldım oylece kalakaldım
günaydınGünaydın bugün 12.gün test günüm idrar tek çizgi negatif kan da verdik bi saate çıkar
tarih olarak 4 ocak demıstı aslında 2 ocak. yasak var dıye pazartesı yaptırırsın demıstıDr kaçıncı gün yap demişti canım tarih olarak sen boşver o testi kan ver
Olsun sen bekle yinede herkesin bünyesi farklı kimisinde hemen cikiyo kimisinde daha geç ne zaman test istediklerinin yazılı olduğu evrakla izin al e devletten acilde yaptırtarih olarak 4 ocak demıstı aslında 2 ocak. yasak var dıye pazartesı yaptırırsın demıstı
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben bile heyecanlaniyorum ya inşallah herkesin bebeği tutar 2021de nüfus patlarKızlar kan verdim sonuç bekliyorum
İnşallah canım .İdrar testlerim pozitif ama kanda kaç çıkacak çok merak ediyorumHadi hayırlısı olsun inşallah ben bile heyecanlaniyorum ya inşallah herkesin bebeği tutar 2021de nüfus patlar
3.gün embriyosu bugün tam test günümdü test günüm de yaptığım için umudum yokgünaydın
merakla beklıyorum sonucunu, bende erken idrar testi yaptım moralım bozuldu kan sonucunda insallah bebısı görürsün canım kacıncı gun embrıyosuydu
O zaman tamamdır inşallah güzel çıkar katlanır ben daha o seviyelere hiç gelemedigim için bilmiyorum en fazla bildiğim 5 in üstü hamile.İnşallah canım .İdrar testlerim pozitif ama kanda kaç çıkacak çok merak ediyorum
ayy hadı ınsallah pozıtf haberle gelınKızlar kan verdim sonuç bekliyorum
bır kac gune kanda baktırırımOlsun sen bekle yinede herkesin bünyesi farklı kimisinde hemen cikiyo kimisinde daha geç ne zaman test istediklerinin yazılı olduğu evrakla izin al e devletten acilde yaptır
test gunun işte canım neden umutsuzsun evde test yapmısmıydın3.gün embriyosu bugün tam test günümdü test günüm de yaptığım için umudum yok
A ayseeeserkannn hıc umutsuzlanma ben o ıdrar testı yuzunden sabah 5 den berı kenıdımi yıprattım ama suan ıcım oyle ferah kı merak etme guzel cıkacaktest gunun işte canım neden umutsuzsun evde test yapmısmıydın
Negatif benim 0.1A ayseeeserkannn hıc umutsuzlanma ben o ıdrar testı yuzunden sabah 5 den berı kenıdımi yıprattım ama suan ıcım oyle ferah kı merak etme guzel cıkacak
Rabbım tez zamanda ınsallah evladını kucagına almayı nasıp eder canım ıcının acısını anlayabılıyorum ama elımızden bısey gelmıyor ne yazıkkıNegatif benim 0.1
Rica ederim olursun ya İnş hepimiz bekleyiş içindeyizBakalım artık nasipte ne varsabu ay regl olabilecekmiyim şüpheli bekleme odası gibi oldum tşkürler cnmcım
İnş test yanılıyordur bazen bozuk olabilir ama benim daha çok var da bende hiç belirti haftaya pazartesi test günüm çok korkuyorum bende ama nasipte ne varsa önüne geçemezsin test gününe kadar sabret artık eşim bu yüzden gebelik testi almıyor ben kafam bulanmasın diyeBende yaptım test negatıf gordum moralim bozuldu
benımde cok var test gunune .21 aralık transferımdı. valla sabredecm artık hıc belırtı yasamamak kafamı bulandırıyor. ama nasıp kısmet bu ısler.Rica ederim olursun ya İnş hepimiz bekleyiş içindeyiz
İnş test yanılıyordur bazen bozuk olabilir ama benim daha çok var da bende hiç belirti haftaya pazartesi test günüm çok korkuyorum bende ama nasipte ne varsa önüne geçemezsin test gününe kadar sabret artık eşim bu yüzden gebelik testi almıyor ben kafam bulanmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?