- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.441
Rabbimden gelene teslim oldukNegatif benim 0.1
MaşallahKızlar 925.86 çıkmış
Hayirli olsun canimKızlar 925.86 çıkmış
Sende bu değerleri göreceksin inşallahMaşallahdeğere bak
12.gün canım .5.gün embriyosuHayirli olsun canimkacinci gun bugun? Allah saglikla selametle kucagina almayi nasib etsin
Sen nasıl yapacaksın kızzzzzKizlar, sizce ben ultrasona yapsam birsey görunuyor mu?Benim doktor beni 1,5 hafta sonra cagirdi, bekleyemiyorum
Benimde yarın 11. GünümSende bu değerleri göreceksin inşallah
tek embryomuyduu cnm degerin cok guzel ikizde olabilirKızlar 925.86 çıkmış
Demi ya maşallah baya yüksektek embryomuyduu cnm degerin cok guzel ikizde olabilir
Canım çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar 925.86 çıkmış
aynen cnm sen naptin gordüm biseler yazmissinnn de bakemm bizlere sevinelimm yahuuDemi ya maşallah baya yüksek
Transferden sonra kaçıncı günün canım .Betan yüksekse görülebilirKizlar, sizce ben ultrasona yapsam birsey görunuyor mu?Benim doktor beni 1,5 hafta sonra cagirdi, bekleyemiyorum
Kaset testlerde siliklik vardı da. Kan ve ordaki artma durumunu görmeden tamam artık hamileyim beni de listeye ekleyin dememaynen cnm sen naptin gordüm biseler yazmissinnn de bakemm bizlere sevinelimm yahuu
İki embriyoydu canım .İkiz olsun çok isterim ama tek çift farketmez sağlıklı olsundatek embryomuyduu cnm degerin cok guzel ikizde olabilir
ya hemen kan verrKaset testlerde siliklik vardı da. Kan ve ordaki artma durumunu görmeden tamam artık hamileyim beni de listeye ekleyin demem
Canım benim iki gün sonra tekrar test istediler bakalım , inşallah güzelce artarCanım çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
herseyin hayrlisi kuzum tabiki ama degerin cok yuksek guzel cikmis hayrli olsunnn. bebisini sag saglim kucagina almak nasip olsun insaallah kuzumİki embriyoydu canım .İkiz olsun çok isterim ama tek çift farketmez sağlıklı olsunda
Aaa yarın güzel haberler bekliyoruz bak ona göreKaset testlerde siliklik vardı da. Kan ve ordaki artma durumunu görmeden tamam artık hamileyim beni de listeye ekleyin demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?