Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İn
herseyin hayrlisi kuzum tabiki ama degerin cok yuksek guzel cikmis hayrli olsunnn. bebisini sag saglim kucagina almak nasip olsun insaallah kuzum
inşallah canım amin İkiz olursa çifte sevinç yaşarız valla , hepte hayalimdİr ikiz bebek

Yarın inş da doktorlar 2 kez mi 3 kez mi istiyor kanı diğeri cuma denk gelecek ya yasal vsvae
Artış iyiyse 2 kere yetiyor galiba .Bende perşembe tekrar vereceğim poliklinikler kapalı , acil normalde betaya bakmıyor inşalllah bakarlar

Haftaya gideyim diyorum canım kese için ama bakalım artışa göre doktor ne zaman git derse
vallaa ne yalan söyleyim bana yrinki sonucu soylersem 10 snra gel deer doktr bnde 4 ocakta kendi kadn dogumcuma gidesim var tuo bebek doktrumada dedigi tarihte giderim diye dusunuyrum bakalm

Benim
vallaa ne yalan söyleyim bana yrinki sonucu soylersem 10 snra gel deer doktr bnde 4 ocakta kendi kadn dogumcuma gidesim var tuo bebek doktrumada dedigi tarihte giderim diye dusunuyrum bakalm
benim tüp bebek doktorum Ankara da ya ben diyarbakırdayım.Haftaya bende randevu alayım diyorum kadın doğumcuya

Aynen bende de yok inş hepimizin pozitif çıkar
inşallah canım az evvel iş yerı hekımının yanına ugradım sabah böyle böyle tetst yaptım falan dedım. bos yere uzmussun kendını evet cıkabılır ama çıkmayada bılır yaptığın test erken gebelık testı bıle degıl dedı. belırtı de yok dedım ne bılım lekelenme falan ne guzel ıste olmaması daha ıyı dedı leke olsa dusuyormu olmassa tutmadı mı dersınız ne yapsın bu bebeler sıze dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…