Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar merhaba . Bir tüp bebek denemesi başımızdan geçti ve kimyasal gebelik oldu Ekim ayında ilk iki kan tahlilinde güzel ilerler iken 3.de hafif düştü sonra dibe vurdu vs ... Aradan 2 ay geçti bu süreçte benim farklı bir rahatsizligim çıktı amelîyat olmak durumunda kaldım Kasım ayında, bu süreçte bir sürü antibiyotik takviye ilaç vs derken şimdide reglm çok az geliyor . Bende sıkıntı yok , eşimde morfoloji ve sperm hareketsizliginde sıkıntı var . Yeniden başlamak istiyoruz fakat şuan çok mu acele etmiş oluruz sizce ,buarada benimki uzun süreçti . 16 tane yumurtadan 13 ü kaliteli çıktı ve Sadece eşimin spermii ile 3 tane dollendi ... Onlarda 3.güne gitti ve dondurulmuş idiler ,sonra ikisi transfer edildi, diğer kalanda cozulunce kötü çıkmış diye sonlandırıldı . Zaten transfer olduklarımda kalitesiz çıktı ki kimyasal gebelik oldu

Merhaba herkese.
Bugün transfer sonrası 8. gün ve erken de olsa kan testi yaptırdım. Sonuç bhcg 26 :))
Şimdi 10. ve 12. gün yeniden yaptırıp dualarla yükselmesini bekleyeceğiz. Hemşiremiz 12. gün 100 üzeri olursa bu iş olmuştur dedi :)) Kendimi engelli koşuda gibi hissediyorum. Hop birini aştık şimdi diğeri hop onu aştık diğer. :)) Heyecanım gittikçe katlanıyor.

Ay İnş tutunmuştur ya benimde 2 gün göğsümde hassasiyet oluştu sonra o da geçti bir sabah aşırı bir bulantı tuttu o yüzden karbonat testi yapmıştım ama eşim ilaçlardan kaynaklandığını söyledi söylemiş doktora

Benim kayınım doktor genelde bütün o ve Doktorum Ercan baştu dan bilgi alıyorum bende senin gibi eşime belirti yok sadece şu oldu bu oldu onlarda az sürdü dedim tabi eşim belli etmese de çok önemsedi hem kaynıma hem Ercan beye danıştı daha erken demişlerdi annemde diyor onca çocuk doğurdum hiç hemen ilk ay belirti olmaz bir aydan sonra başlar

Hadi insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…