- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.481
Bence görünür canım artık .Beta şu an baya baya artmıştır
Bencede canim, 10.000 lerde vardi beta simdiBence görünür canım artık .Beta şu an baya baya artmıştır
Perşembeden itibaren tatil .Gidersen yarın gitmen gerek Yoksa haftaya kalırBencede canim, 10.000 lerde vardi beta simdi
Senin dr seni ne zaman cagirdi ultrasona?Perşembeden itibaren tatil .Gidersen yarın gitmen gerek Yoksa haftaya kalır
Canım doktorum Ankara da .Ben diyarbakırdayım .Perşembe birdaha test vereceğim .Bakalım duruma göre haftaya salı felan giderim herhaldeSenin dr seni ne zaman cagirdi ultrasona?
Değerin çok güzel çok da güzel artacak inşallahSağol
Canım benim iki gün sonra tekrar test istediler bakalım , inşallah güzelce artar
Yarım gün çalışacaklarmış canım perşembe günüKızlar 31 Aralık’ta ben tatil sanıyordum şimdi baktım açıkmış hastaneler .
İnşallah canım , yarın senden güzel haberler bekliyorum bence ikizDeğerin çok güzel çok da güzel artacak inşallah
Sabahtan gideriz yine canım.Bu sefer randevum yok ama Birşekilde girişi yaptıracağız en iyisi eşimle gideyim o hallediyor bir şekildeYarım gün çalışacaklarmış canım perşembe günü
İnşallah canım ya iki ya da tek bi gözümle göreyim hayırlısıylaİnşallah canım , yarın senden güzel haberler bekliyorum bence ikiz
Acilden vermiyor musun kanı sen ne gerek ki girişeSabahtan gideriz yine canım.Bu sefer randevum yok ama Birşekilde girişi yaptıracağız en iyisi eşimle gideyim o hallediyor bir şekilde
Acil beta bakmıyor canım çok zorunlu haller dışındaAcilden vermiyor musun kanı sen ne gerek ki girişe
Ay İnş tutunmuştur ya benimde 2 gün göğsümde hassasiyet oluştu sonra o da geçti bir sabah aşırı bir bulantı tuttu o yüzden karbonat testi yapmıştım ama eşim ilaçlardan kaynaklandığını söyledi söylemiş doktorainşallah canım az evvel iş yerı hekımının yanına ugradım sabah böyle böyle tetst yaptım falan dedım. bos yere uzmussun kendını evet cıkabılır ama çıkmayada bılır yaptığın test erken gebelık testı bıle degıl dedı. belırtı de yok dedım ne bılım lekelenme falan ne guzel ıste olmaması daha ıyı dedı leke olsa dusuyormu olmassa tutmadı mı dersınız ne yapsın bu bebeler sıze dedı
inşallah canım az evvel iş yerı hekımının yanına ugradım sabah böyle böyle tetst yaptım falan dedım. bos yere uzmussun kendını evet cıkabılır ama çıkmayada bılır yaptığın test erken gebelık testı bıle degıl dedı. belırtı de yok dedım ne bılım lekelenme falan ne guzel ıste olmaması daha ıyı dedı leke olsa dusuyormu olmassa tutmadı mı dersınız ne yapsın bu bebeler sıze dedı
inşallah canım az evvel iş yerı hekımının yanına ugradım sabah böyle böyle tetst yaptım falan dedım. bos yere uzmussun kendını evet cıkabılır ama çıkmayada bılır yaptığın test erken gebelık testı bıle degıl dedı. belırtı de yok dedım ne bılım lekelenme falan ne guzel ıste olmaması daha ıyı dedı leke olsa dusuyormu olmassa tutmadı mı dersınız ne yapsın bu bebeler sıze dedı
Benim kayınım doktor genelde bütün o ve Doktorum Ercan baştu dan bilgi alıyorum bende senin gibi eşime belirti yok sadece şu oldu bu oldu onlarda az sürdü dedim tabi eşim belli etmese de çok önemsedi hem kaynıma hem Ercan beye danıştı daha erken demişlerdi annemde diyor onca çocuk doğurdum hiç hemen ilk ay belirti olmaz bir aydan sonra başlar |
Hadi insallah canım
Benim kayınım doktor genelde bütün o ve Doktorum Ercan baştu dan bilgi alıyorum bende senin gibi eşime belirti yok sadece şu oldu bu oldu onlarda az sürdü dedim tabi eşim belli etmese de çok önemsedi hem kaynıma hem Ercan beye danıştı daha erken demişlerdi annemde diyor onca çocuk doğurdum hiç hemen ilk ay belirti olmaz bir aydan sonra başlar
Valla herkesin kaderi ayni canim. Sıkıcaz dişimiziŞu değer falan çıksın bir belli olsun. Ona göre diycem ya damarlarım belirdi. 3 ay kullanılacak demişti napcam 3 ay
Napalım bizede böyle vurdu piyango.ama umursamıyorum inan.razı geldim kaderimeBenimde yok ve o psikoloji cok kötü.Keske diyorum dogal yollada deneme sansim olsaydi.Hayirlisi boyleymis demekki.
Oralar daha besili demek kiOrtalar acitmiirdenendi onaylandı. Birazda ortayı morartalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?