- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.501
Atlatırsın inşaallah hiç sıkma canınıCanım inşallah bunu da atlatırsak hep yatacağım her ne olursa olsun
2 gün kullandim daha. Bugün 3.Gün olucak. Gece uykumdan uyandiran sancilar oldu. Yaklaştı sanırsamGelmedi canım 3besgun daha bekleyelim su anlik hiç stres yapmıyorum hormonlar yapıyor normalde hiç sasmazdi sen ne yaptın sokturucudemi fayda etmedi?
Bünyemiz bozuldu .benm 5gün geçti 9gündürde lekelenme yaşıyorum minik minikGününden 10 gün önce 4 gün boyunca leke olarak geldi 5.gün şuan çok aşırı ve ağrılı adet oldum
ayy maşallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .hadı darısı basıma benmde bugun 8. gunum sabah ıdarar testı yaptım negatıf cıktı bı kac gune kan testi verecegım bende.Merhaba herkese.
Bugün transfer sonrası 8. gün ve erken de olsa kan testi yaptırdım. Sonuç bhcg 26 :))
Şimdi 10. ve 12. gün yeniden yaptırıp dualarla yükselmesini bekleyeceğiz. Hemşiremiz 12. gün 100 üzeri olursa bu iş olmuştur dedi :)) Kendimi engelli koşuda gibi hissediyorum. Hop birini aştık şimdi diğeri hop onu aştık diğer. :)) Heyecanım gittikçe katlanıyor.
aynen cnm temizi kan testi kaset testlwre herzamn güvenilmez.hcg herkeate farklı yükseliyor.inşh kan testin güzel çıkarayy maşallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .hadı darısı basıma benmde bugun 8. gunum sabah ıdarar testı yaptım negatıf cıktı bı kac gune kan testi verecegım bende.
canm baya zor bir süreç yaşamışsın sende hepimizin türlü türlü sıkıntıları var maalesef.yeniden denemeye başlamadan önce adetin düzelsin bekle.ilaçlar hormon dengesini bozuyor.benmde düzenli ama ilaçlardan şuan regl bile olamıyorum.vücudun bi toparlansın öle başlaKızlar merhaba . Bir tüp bebek denemesi başımızdan geçti ve kimyasal gebelik oldu Ekim ayında ilk iki kan tahlilinde güzel ilerler iken 3.de hafif düştü sonra dibe vurdu vs ... Aradan 2 ay geçti bu süreçte benim farklı bir rahatsizligim çıktı amelîyat olmak durumunda kaldım Kasım ayında, bu süreçte bir sürü antibiyotik takviye ilaç vs derken şimdide reglm çok az geliyor . Bende sıkıntı yok , eşimde morfoloji ve sperm hareketsizliginde sıkıntı var . Yeniden başlamak istiyoruz fakat şuan çok mu acele etmiş oluruz sizce ,buarada benimki uzun süreçti . 16 tane yumurtadan 13 ü kaliteli çıktı ve Sadece eşimin spermii ile 3 tane dollendi ... Onlarda 3.güne gitti ve dondurulmuş idiler ,sonra ikisi transfer edildi, diğer kalanda cozulunce kötü çıkmış diye sonlandırıldı . Zaten transfer olduklarımda kalitesiz çıktı ki kimyasal gebelik oldu
Çok teşekkürler :) Henüz tam bir gönül rahatlığı yok ama beklemeye devam. Ben kalpten inanıyorum senin sonuçlar da yüzünü güldürecek :) İdrarda görmeyip kanda gören çok kişi okudum hiç şimdiden bedenimize fazladan stres yükü bindirmeyelim.ayy maşallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .hadı darısı basıma benmde bugun 8. gunum sabah ıdarar testı yaptım negatıf cıktı bı kac gune kan testi verecegım bende.
Bolunmus olabilir betan cok yuksek gibiİki embriyoydu canım .İkiz olsun çok isterim ama tek çift farketmez sağlıklı olsunda
Amin inşHadi insallah canım
bence sen git bak 20.gunumde yolk kesesiyle gormustuk keseyiTransferden sonra 17 gun canimtest gunum beta 3000
Çift embriyoydu canım ikiz olsa keşke çok isterimBolunmus olabilir betan cok yuksek gibibenim tek embryo 12.gun 339 du
Hep oyle oluyor canim hayirli olsun simdiden umarim guzel duygulari Rabbim sanada yasatirMerhaba herkese.
Bugün transfer sonrası 8. gün ve erken de olsa kan testi yaptırdım. Sonuç bhcg 26 :))
Şimdi 10. ve 12. gün yeniden yaptırıp dualarla yükselmesini bekleyeceğiz. Hemşiremiz 12. gün 100 üzeri olursa bu iş olmuştur dedi :)) Kendimi engelli koşuda gibi hissediyorum. Hop birini aştık şimdi diğeri hop onu aştık diğer. :)) Heyecanım gittikçe katlanıyor.
Vay arkadaş küçücük ilçe baksa ölürler miAcil beta bakmıyor canım çok zorunlu haller dışında
Bu cevapladığın mesajı ben mi yazmışım canım ? Ben böyle bişey yazmadım nasıl oldu benim adımla paylaşılmış kafam karıştıÇift embriyoydu canım ikiz olsa keşke çok isterim
Yok canım ben yazdım belki seni etiketlediysem yanlışlıkla olabilirBu cevapladığın mesajı ben mi yazmışım canım ? Ben böyle bişey yazmadım nasıl oldu benim adımla paylaşılmış kafam karıştı
Aman işte saçmalık .Zaten burda özel olsa paramı verip yaptırırım valla , hiç uğraşmam devletteVay arkadaş küçücük ilçe baksa ölürler mi
inşallah canımaynen cnm temizi kan testi kaset testlwre herzamn güvenilmez.hcg herkeate farklı yükseliyor.inşh kan testin güzel çıkar
Yok ben paylaşmışım gibi görünüyor ya bölünmüş de olabilir benim 12. Gün 339 du değerim yazmışım gibi görünüyor anlamadım nasıl olduYok canım ben yazdım belki seni etiketlediysem yanlışlıkla olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?