Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gelmedi canım 3besgun daha bekleyelim su anlik hiç stres yapmıyorum hormonlar yapıyor normalde hiç sasmazdi sen ne yaptın sokturucudemi fayda etmedi?
2 gün kullandim daha. Bugün 3.Gün olucak. Gece uykumdan uyandiran sancilar oldu. Yaklaştı sanırsam benim de hiç şaşmazdı ya şok oldum resmen. Ilk kez yaşıyorum bu durumu. estrofeme başlamasaydım belki de böyle beklemeyecektim. Ama bunu yaşayacakmışım ki yaşıyorum

ayy maşallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .hadı darısı basıma benmde bugun 8. gunum sabah ıdarar testı yaptım negatıf cıktı bı kac gune kan testi verecegım bende.

ayy maşallah rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .hadı darısı basıma benmde bugun 8. gunum sabah ıdarar testı yaptım negatıf cıktı bı kac gune kan testi verecegım bende.
aynen cnm temizi kan testi kaset testlwre herzamn güvenilmez.hcg herkeate farklı yükseliyor.inşh kan testin güzel çıkar

canm baya zor bir süreç yaşamışsın sende hepimizin türlü türlü sıkıntıları var maalesef.yeniden denemeye başlamadan önce adetin düzelsin bekle.ilaçlar hormon dengesini bozuyor.benmde düzenli ama ilaçlardan şuan regl bile olamıyorum.vücudun bi toparlansın öle başla

Çok teşekkürler :) Henüz tam bir gönül rahatlığı yok ama beklemeye devam. Ben kalpten inanıyorum senin sonuçlar da yüzünü güldürecek :) İdrarda görmeyip kanda gören çok kişi okudum hiç şimdiden bedenimize fazladan stres yükü bindirmeyelim.

Hep oyle oluyor canim hayirli olsun simdiden umarim guzel duygulari Rabbim sanada yasatir Ve yavruna kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…