- 20 Mart 2019
- 62
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.521
Hah bende onu diyorum
Ayy forumda kafayı yediHah bende onu diyorummesajı da bulamadım sonra ben kim yazmış diye forumu talan ediyorum
Neyse artık yapacak bir şey yok canım mecbur oradaki kurallara göre yaptırcaksınAman işte saçmalık .Zaten burda özel olsa paramı verip yaptırırım valla , hiç uğraşmam devlette
Valla burayı da yaktık sonundaAyy forumda kafayı yedi
Aynen canım yaptıracağız bir şekilde artıkNeyse artık yapacak bir şey yok canım mecbur oradaki kurallara göre yaptırcaksın
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar 925.86 çıkmış
Hahah laparoskopi olurken delikten giriyorlar ya oralar bi değişikOralar daha besili demek ki
Gaz var sanırım hanımefendi gebelik belirtisi ile karıştırıyor. Birde çok istiyorsa garibimDur seni de etiketliyimokuyacakların hayal ürünüdür diye umuyorum
Olursun olursun az daha sabır dualarımız seninle adet ol diye töbe töbe neye dua eder oldukÇok kıl bir durumun içindeyim hiç sorma cicim. Sanki hiç adet olamicam gibi
Ara ara lekelenmeler olabilir transfer sonrası taburcu olurken söylemediler mi olabilir endişelenmeyin diye.Kızlar benden fitille birlikte kahverengi lekelenme geldi bir kaç damla ya .Bu lekelenmeler hep olacak mı böyle Ya , ağrım felan da yok .Asipirini bırakmıştım zaten doktora yazsam mı tekrardan ?
Canım aynen olabiliyormuş aslında hafif lekelenmeler .Bakalım eğer yarına kadar olmazsa yazmam birdahaAra ara lekelenmeler olabilir transfer sonrası taburcu olurken söylemediler mi olabilir endişelenmeyin diye.
İçin rahat etmiyorsa doktora sor ama olabilir böyle lekelenmeler.
İdrar testi yaptın çizgiyi de gördün yaniYa birşeyler gördüm ama garantili insanlar olduğumuz içindeğer ve artışı görmeden doktor tammdr demeden inanmayız demeyiz kimseye
Yok canım kesildi şükür lekelenmem yarın yanına gidince söyliycem. Dünden beri yedim bitirdim kendimi ama yerimden de kalkmadım hiç . Bol su iç uzan fitilini koy bacaklarını yukarı kaldır uzan sürekliSemaknc canım sen Uğur hocaya sordun mu lekelenmeyi tekrardan ?
Niye alamamışlar canım. Yeri mi uygun değilmişKızlar benim bugün OPU vardı, tek yumurtayı alamadılar ne yazık ki elimiz boş döndük eve, ama hayırlısı buymuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?