Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok canım kesildi şükür lekelenmem yarın yanına gidince söyliycem. Dünden beri yedim bitirdim kendimi ama yerimden de kalkmadım hiç . Bol su iç uzan fitilini koy bacaklarını yukarı kaldır uzan sürekli
Tamam canım benimde birdaha gelmedi şimdilik .Sanırım içerde kalan kurumuş kan geldi .Yatıyorum bende , birdaha olursa doktora söylerim

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum cumartesı gunu 3. tüp bebek tedavım ıcın bahcecı ankara Selen hocayla görüştük :)
Reglime 1 hafta ve reglımle bırlıkte tüp bebege başlıyorum suan 2 tane ilaç verdi 10 gun kullanmam ayrıca genetık test yapıldı hakkımızda hayırlısı ınsallahhh :)

Merhaba hanımlar 3.tüp bebek denemem pozitif beta 593 diğeri 1400 herşey güzel derken bir defa kanama oldu doktor kan sulandırıcıyı kesti daha sonra lekeleme dahi olmamasına rağmen endişe edip beta baktırdım 1149 çıktı doktor tekrar beta bakıp düşüş olursa ilaçları kesmemi istedi beta nın yükselme ihtimali var mı acaba

var benım arkadasımın oldu subatta 300 den 200 düştü sonra yukseldı sımdı kızı oldu morelını bozma ınsallah hayırlısı olacak

Kanamanız çok mu olmuştu ?

Hiçbir fikrim yok canim

bende cumartesı başladım estrofeme doktor 10 gun kullan reglın erken gelebılır gecde gelebılır dedı anlamadım

Farklı bir hastanede mi yaptırdınız en son ki testi bazen lab. Arası farklılar oluyormuş .İnşallah öyledir.Doktorunuz birşey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…