- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.541
Tamam canım benimde birdaha gelmedi şimdilik .Sanırım içerde kalan kurumuş kan geldi .Yatıyorum bende , birdaha olursa doktora söylerimYok canım kesildi şükür lekelenmem yarın yanına gidince söyliycem. Dünden beri yedim bitirdim kendimi ama yerimden de kalkmadım hiç . Bol su iç uzan fitilini koy bacaklarını yukarı kaldır uzan sürekli
ultrasonda görülen yumurtanın içi boş çıkabiliyormuş, 10 kez yıkamışlar ama yumurta formunda olmadığı için alınamamış.Niye alamamışlar canım. Yeri mi uygun değilmiş
Anladım canım o aklıma gelmediultrasonda görülen yumurtanın içi boş çıkabiliyormuş, 10 kez yıkamışlar ama yumurta formunda olmadığı için alınamamış.
Aynen canım dinlen şimdi güzel güzel stres yapmamaya çalış kendi kendimizi etkiliyoruz yok yereTamam canım benimde birdaha gelmedi şimdilik .Sanırım içerde kalan kurumuş kan geldi .Yatıyorum bende , birdaha olursa doktora söylerim
Aynen canım haklısın iyice pimpirikli olduk YaAynen canım dinlen şimdi güzel güzel stres yapmamaya çalış kendi kendimizi etkiliyoruz yok yere
1.450 TL indi şimdi
AminnnnnnHep oyle oluyor canim hayirli olsun simdiden umarim guzel duygulari Rabbim sanada yasatirVe yavruna kavusursun
3 4 aylık bebek ultrasonda bile görünememişGaz var sanırım hanımefendi gebelik belirtisi ile karıştırıyor. Birde çok istiyorsa garibim
Canım kardeşlerim benimOlursun olursun az daha sabır dualarımız seninle adet ol diye töbe töbe neye dua eder olduk
Cnm ben eşimin ve benim genwtiğe kan pıhtılaşmaya 1800civarı vermiştik
var benım arkadasımın oldu subatta 300 den 200 düştü sonra yukseldı sımdı kızı oldu morelını bozma ınsallah hayırlısı olacakMerhaba hanımlar 3.tüp bebek denemem pozitif beta 593 diğeri 1400 herşey güzel derken bir defa kanama oldu doktor kan sulandırıcıyı kesti daha sonra lekeleme dahi olmamasına rağmen endişe edip beta baktırdım 1149 çıktı doktor tekrar beta bakıp düşüş olursa ilaçları kesmemi istedi beta nın yükselme ihtimali var mı acaba
Yarın tekrar kan vericem açıkçası içimde sıkıntıyla kala kaldımvar benım arkadasımın oldu subatta 300 den 200 düştü sonra yukseldı sımdı kızı oldu morelını bozma ınsallah hayırlısı olacak
O nasıl oldu öyle1.450 TL indi şimdi
Kanamanız çok mu olmuştu ?Merhaba hanımlar 3.tüp bebek denemem pozitif beta 593 diğeri 1400 herşey güzel derken bir defa kanama oldu doktor kan sulandırıcıyı kesti daha sonra lekeleme dahi olmamasına rağmen endişe edip beta baktırdım 1149 çıktı doktor tekrar beta bakıp düşüş olursa ilaçları kesmemi istedi beta nın yükselme ihtimali var mı acaba
Hiçbir fikrim yok canimMerhaba hanımlar 3.tüp bebek denemem pozitif beta 593 diğeri 1400 herşey güzel derken bir defa kanama oldu doktor kan sulandırıcıyı kesti daha sonra lekeleme dahi olmamasına rağmen endişe edip beta baktırdım 1149 çıktı doktor tekrar beta bakıp düşüş olursa ilaçları kesmemi istedi beta nın yükselme ihtimali var mı acaba
Peçeteye silince geldi biraz aşırı çok diyemem zaten sadece bir defa oldu sonra gelmedi leke dahi olmadı bende sevindim kanamanın devamı gelmeyince yinede içim rahat etsin diye beta bakim dedim iyiki bakmışım düşmüş değerlerKanamanız çok mu olmuştu ?
bende cumartesı başladım estrofeme doktor 10 gun kullan reglın erken gelebılır gecde gelebılır dedı anlamadım2 gün kullandim daha. Bugün 3.Gün olucak. Gece uykumdan uyandiran sancilar oldu. Yaklaştı sanırsambenim de hiç şaşmazdı ya şok oldum resmen. Ilk kez yaşıyorum bu durumu. estrofeme başlamasaydım belki de böyle beklemeyecektim. Ama bunu yaşayacakmışım ki yaşıyorum
Farklı bir hastanede mi yaptırdınız en son ki testi bazen lab. Arası farklılar oluyormuş .İnşallah öyledir.Doktorunuz birşey dedi miPeçeteye silince geldi biraz aşırı çok diyemem zaten sadece bir defa oldu sonra gelmedi leke dahi olmadı bende sevindim kanamanın devamı gelmeyince yinede içim rahat etsin diye beta bakim dedim iyiki bakmışım düşmüş değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?