Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Farklı bir hastanede mi yaptırdınız en son ki testi bazen lab. Arası farklılar oluyormuş .İnşallah öyledir.Doktorunuz birşey dedi mi
Saglık ocagında yaptırdım bütün tahlillerimi doktor tekrar bak düşerse ilaçları kesecez düşmesini beklicez dedi sabah gidip kan vericem yine sanırım yolun sonuna geldim bir düşükle daha

Acaba ikizdi de biri düştü mü ki inşallah tekrar yükselir değeriniz

Saglık ocagında yaptırdım bütün tahlillerimi doktor tekrar bak düşerse ilaçları kesecez düşmesini beklicez dedi sabah gidip kan vericem yine sanırım yolun sonuna geldim bir düşükle daha
Peki tam anlamıyla kanama mıydı kırmızı mı yoksa leke tarzı mıydı

Kızlar pozitif olup ishali olan var mı ?Yani tam ishalde değil ama anlayamadım .Düzenli olarak çıkıyorum ama tuvalete sabahları ve biraz ishal gibi sanki .normalde kabız olunur Ya neden böyle acaba ?

Kızlar pozitif olup ishali olan var mı ?Yani tam ishalde değil ama anlayamadım .Düzenli olarak çıkıyorum ama tuvalete sabahları ve biraz ishal gibi sanki .normalde kabız olunur Ya neden böyle acaba ?
Ben tam tersi kabızım 3 güne bir çıkarsam şükreder hale geldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…