- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.561
Saglık ocagında yaptırdım bütün tahlillerimi doktor tekrar bak düşerse ilaçları kesecez düşmesini beklicez dedi sabah gidip kan vericem yine sanırım yolun sonuna geldim bir düşükle dahaFarklı bir hastanede mi yaptırdınız en son ki testi bazen lab. Arası farklılar oluyormuş .İnşallah öyledir.Doktorunuz birşey dedi mi
Acaba ikizdi de biri düştü mü kiMerhaba hanımlar 3.tüp bebek denemem pozitif beta 593 diğeri 1400 herşey güzel derken bir defa kanama oldu doktor kan sulandırıcıyı kesti daha sonra lekeleme dahi olmamasına rağmen endişe edip beta baktırdım 1149 çıktı doktor tekrar beta bakıp düşüş olursa ilaçları kesmemi istedi beta nın yükselme ihtimali var mı acaba
Peki tam anlamıyla kanama mıydı kırmızı mı yoksa leke tarzı mıydıSaglık ocagında yaptırdım bütün tahlillerimi doktor tekrar bak düşerse ilaçları kesecez düşmesini beklicez dedi sabah gidip kan vericem yine sanırım yolun sonuna geldim bir düşükle daha
Pembeydi çift embriyo transferi di benimde aklıma geldi ama mümkün mü böyle bişe teki duruyor olabilir mi bilmiyorumPeki tam anlamıyla kanama mıydı kırmızı mı yoksa leke tarzı mıydı
Evt olabilir bazen 2.si kendiliğinden yok olabiliyor.sen genede 2gündr bir takip et kan değerini bir sürePembeydi çift embriyo transferi di benimde aklıma geldi ama mümkün mü böyle bişe teki duruyor olabilir mi bilmiyorum
Zaten yarın tekrar kan vericem sonrada yasak başlıyor ve yarın ki sonuca göre ilaçları kes dedi doktorEvt olabilir bazen 2.si kendiliğinden yok olabiliyor.sen genede 2gündr bir takip et kan değerini bir süre
İnşallh yükselmiştir değerin.ne zor işler yaZaten yarın tekrar kan vericem sonrada yasak başlıyor ve yarın ki sonuca göre ilaçları kes dedi doktor
Evet olabiliyor ikizlerden biri devam edemiyor bazen. İnşallah en azından biri seninledirPembeydi çift embriyo transferi di benimde aklıma geldi ama mümkün mü böyle bişe teki duruyor olabilir mi bilmiyorum
Ben tam tersi kabızım 3 güne bir çıkarsam şükreder hale geldim .Kızlar pozitif olup ishali olan var mı ?Yani tam ishalde değil ama anlayamadım .Düzenli olarak çıkıyorum ama tuvalete sabahları ve biraz ishal gibi sanki .normalde kabız olunur Ya neden böyle acaba ?
Allah Allah ya her sabah çıkıyorum tuvalete ilk başta bende kabızdım sonra ishal gibi oldu anlamadımBen tam tersi kabızım 3 güne bir çıkarsam şükreder hale geldim .
Valla riske atmadım şurup aldım 1 sefer kullanmak yetti. Hafta 2 kere kullansak bile rahatlatır.acı çekme sendeBen tam tersi kabızım 3 güne bir çıkarsam şükreder hale geldim .
İşte herkesin belirtisi farklı oluyor ilaçlar kimini ishal kimini kabız yapıyor demekkiAllah Allah ya her sabah çıkıyorum tuvalete ilk başta bende kabızdım sonra ishal gibi oldu anlamadım
Belki üşüttün farketmedin. Ayakların da üşüyordu sanki senin ? Başka biri miydi yoksaAllah Allah ya her sabah çıkıyorum tuvalete ilk başta bende kabızdım sonra ishal gibi oldu anlamadım
Unuttum diğer sefer yazdırmayı inşallah yarın gidince yazıdırcam onu daValla riske atmadım şurup aldım 1 sefer kullanmak yetti. Hafta 2 kere kullansak bile rahatlatır.acı çekme sende
Unutursan bile mesaj at hemşire yazdırıp reçete no yollasın ben. Öyle istedim halletiler sağolsunlarUnuttum diğer sefer yazdırmayı inşallah yarın gidince yazıdırcam onu da
Aynen canım üşütmüş olabilirim , ayaklarım üşüyor zaten .Zaten ara ara ishal oluyorum benBelki üşüttün farketmedin. Ayakların da üşüyordu sanki senin ? Başka biri miydi yoksa
İnşaAllah gerçekten zor kaç gündür napıcamı şaşırdımİnşallh yükselmiştir değerin.ne zor işler ya
İnşaAllah öyledir değerim yükselir ve herşey yoluna girerEvet olabiliyor ikizlerden biri devam edemiyor bazen. İnşallah en azından biri seninledir
Tamam canım sağolasınUnutursan bile mesaj at hemşire yazdırıp reçete no yollasın ben. Öyle istedim halletiler sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?