Aralık - Ocak Transfer olacaklar

@ayseeeserkannn hıc umutsuzlanma ben o ıdrar testı yuzunden sabah 5 den berı kenıdımi yıprattım ama suan ıcım oyle ferah kı merak etme guzel cıkacak
Sen çok erken test yapmışsın test günün benden iki gün sonra İnş hepimizin pozitif çıkar ama tabi öncesi ya sabır diyeceğiz benim pazar günü test yapmalı da pazartesi kalıyor

O nasıl oldu öyle
Testlerden birinin iki tane birbirine yakın ismi varmış. Asıl isteneni buldu, yanlışlık olacaktı az daha 1.000 TL fark çıktı. Neyse yaptırdım artık. Bakalım bende de kan pıhtılaşması varmıymış.
Normal hamile kalanlarda da oluyormuş ilaç kullanıyorlarmış.

Merhaba arkadaşlar bugün Dr a gittim lekelenmelerimle ilgili tamamen önlem amaçlı proluton depot yaptırdı kalp atışı gelişimi gayet iyi dedi hatta 9+2 olmuş çok şükür üç ayı bitirene kadar istirahate devam her şeyi çok düşünüp kendimizi yıpratmasak çok güzel olacak ama işte olmuyor inşallah birilerine umut olurum hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara yoğun kanamalar lekelenmeler hepsini yaşadım ve hiç az değildi çok şükür hala bebeğim büyümeye devam ediyor Allah’ım bizim gibi bebek sahibi olmak için uğraşan kim varsa yüzüne baksın gönlündekini versin inşallah

25 Aralık dondurulmuş 3. gün emrşyosu

Genetik bir sorun diye biliyorum ailende, kan bağı olan akrabalarında tekrarlayan düşük yaşayanlar var mı? Hadi yine iyisin bin liradan yırtmışsın

Tabloya ekleme yapıyorsanız beni de ekler misiniz? 25 Aralık 5.gün embriyosu

1400 çıktıktan ne kadar sonra yenisine baktınız. Aynı yerde mi test yaptırdınız peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…