- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.601
Herhalde eğleniyor resmendalga geçiyor diyorsun. He birde eşi gelince iki defa olmuş diyor yanlış görmediysem
Bende proluton depot 5 günde bir vuruluyorumMerhaba arkadaşlar bugün Dr a gittim lekelenmelerimle ilgili tamamen önlem amaçlı proluton depot yaptırdı kalp atışı gelişimi gayet iyi dedi hatta 9+2 olmuş çok şükür üç ayı bitirene kadar istirahate devam her şeyi çok düşünüp kendimizi yıpratmasak çok güzel olacak ama işte olmuyor inşallah birilerine umut olurum hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara yoğun kanamalar lekelenmeler hepsini yaşadım ve hiç az değildi çok şükür hala bebeğim büyümeye devam ediyorAllah’ım bizim gibi bebek sahibi olmak için uğraşan kim varsa yüzüne baksın gönlündekini versin inşallah
Bende olmuştum ama geçiciydi canım. Sadece bir gün.Kızlar pozitif olup ishali olan var mı ?Yani tam ishalde değil ama anlayamadım .Düzenli olarak çıkıyorum ama tuvalete sabahları ve biraz ishal gibi sanki .normalde kabız olunur Ya neden böyle acaba ?
Anladım canım bende bir kaç gündür var ama azaldı tabi ilk güne göre .Bakalım kuru meyve felan yiyordum biraz muza felan döneyim .Muhtemeln üşüttüm ben , transfer zamanı da ayaklarım çıplaktı bi 20 dk bekletirler nerdeyse içerdeBende olmuştum ama geçiciydi canım. Sadece bir gün.
4.gün yaptırdım evet aynı yerde yaptırdım testimi1400 çıktıktan ne kadar sonra yenisine baktınız. Aynı yerde mi test yaptırdınız peki.
Genetikte sorun olacağını sanmıyorum dediğin gibi benimde eşiminde ailesinde öyle bir durum yok. O testi yaptırmayacağım gerek yok.Genetik bir sorun diye biliyorumailende, kan bağı olan akrabalarında tekrarlayan düşük yaşayanlar var mı? Hadi yine iyisin bin liradan yırtmışsın
Benim bir defa kanamam oldu sonra tamamen kesildi fakat beta değerim düştü sizin değerleriniz nasıldı acaba yarın tekrar beta bakıp duruma göre ilaçlara devam ya bitirme kararı olacak çok endişeliyimMerhaba arkadaşlar bugün Dr a gittim lekelenmelerimle ilgili tamamen önlem amaçlı proluton depot yaptırdı kalp atışı gelişimi gayet iyi dedi hatta 9+2 olmuş çok şükür üç ayı bitirene kadar istirahate devam her şeyi çok düşünüp kendimizi yıpratmasak çok güzel olacak ama işte olmuyor inşallah birilerine umut olurum hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara yoğun kanamalar lekelenmeler hepsini yaşadım ve hiç az değildi çok şükür hala bebeğim büyümeye devam ediyorAllah’ım bizim gibi bebek sahibi olmak için uğraşan kim varsa yüzüne baksın gönlündekini versin inşallah
Aradan 4 gün geçmiş azda değilmiş. Hayırlısı artık. İnşallah seninledir canım4.gün yaptırdım evet aynı yerde yaptırdım testimi
İnşaAllah hayırlı haberler veririmAradan 4 gün geçmiş azda değilmiş. Hayırlısı artık. İnşallah seninledir canımBizede haber verirsin. Bir arkadaşımız yazmışya arkadaşıda aynı şeyi yaşamış diye. İnşallah öyle olur.
Evet canım doktorlar öyle söylüyorlar. Opudan sonra embriyo dondurulup rahim dinlendirilince şans artırıyormuş.Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Ben 2 ay bekledim transfer içinArkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Benim 2 taze transfer pozitif oldu tabi şuan ki de düşerse düşükle sonuçlanacak ama tuttu dondurulmuş oldu bir defa çift embriyo negatif oldu sonuçArkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Ekim ayında yaptırdık cnm ama şimdi aklıma geldi bak bazılarını sağlık ocağında yaptırmıştım testlerın oyüzden 1800tuttu şimdi hatrladımBu genetiği (karyotip) onu da yaptır dedi. Eşimle beraber 400+400 800 TL de bu tutacak. Sen geçen sene mi bu sene mi yaptın. Hepsi toplam 2.250 TL bayağı fark var seninle.
Canım genelde doktorlar böyle söylüyor özellikle Pco isen yumurtan çok toplandıysa rahim dinlendirme iyi tabi ki .Ama ben iki kere dondurulmuş oldum tutmadı , taze transferim tuttu .Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Her gün müBende proluton depot 5 günde bir vuruluyorum
Rabbım saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah isteyen herkese nasip etsin
Pıhtı testi için demiştimGenetikte sorun olacağını sanmıyorum dediğin gibi benimde eşiminde ailesinde öyle bir durum yok. O testi yaptırmayacağım gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?