Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende proluton depot 5 günde bir vuruluyorum
Rabbım saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende olmuştum ama geçiciydi canım. Sadece bir gün.
Anladım canım bende bir kaç gündür var ama azaldı tabi ilk güne göre .Bakalım kuru meyve felan yiyordum biraz muza felan döneyim .Muhtemeln üşüttüm ben , transfer zamanı da ayaklarım çıplaktı bi 20 dk bekletirler nerdeyse içerde

Genetik bir sorun diye biliyorum ailende, kan bağı olan akrabalarında tekrarlayan düşük yaşayanlar var mı? Hadi yine iyisin bin liradan yırtmışsın
Genetikte sorun olacağını sanmıyorum dediğin gibi benimde eşiminde ailesinde öyle bir durum yok. O testi yaptırmayacağım gerek yok.

Benim bir defa kanamam oldu sonra tamamen kesildi fakat beta değerim düştü sizin değerleriniz nasıldı acaba yarın tekrar beta bakıp duruma göre ilaçlara devam ya bitirme kararı olacak çok endişeliyim

Bu genetiği (karyotip) onu da yaptır dedi. Eşimle beraber 400+400 800 TL de bu tutacak. Sen geçen sene mi bu sene mi yaptın. Hepsi toplam 2.250 TL bayağı fark var seninle.
Ekim ayında yaptırdık cnm ama şimdi aklıma geldi bak bazılarını sağlık ocağında yaptırmıştım testlerın oyüzden 1800tuttu şimdi hatrladım

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Canım genelde doktorlar böyle söylüyor özellikle Pco isen yumurtan çok toplandıysa rahim dinlendirme iyi tabi ki .Ama ben iki kere dondurulmuş oldum tutmadı , taze transferim tuttu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…