Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Arkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Bu hayatta herşey yüzde 50 ihtimallidir. O ihtimalin adı da nasip. Allah nasip eder, Allah nasip etmez yüzde 50, yüzde 50 yani bu mantıkla düşünürsen içini kemiren şüphelerden kurtulmuş olursun. Bu sana bir kofi tavsiyesi

gel üstüme kusnapım artık sıkıntıdan ne yapçağımı şalırdım demin benimkisine gösterdm yapıyım sana die tuhaf tuhaf baktı suratıma
O bakışı 2 haftadır görüyorum ben. O bakışla şunu düşünüyo ; "acaba gece beni boğmaya kalkar mı"

Benim bir defa kanamam oldu sonra tamamen kesildi fakat beta değerim düştü sizin değerleriniz nasıldı acaba yarın tekrar beta bakıp duruma göre ilaçlara devam ya bitirme kararı olacak çok endişeliyim
Benim değerim hiç düşmedi ilk gebelik testimde başlamıştı zaten yükselmeye devam etti sonrasında hiç kan testi yaptırmadık bebeğin gelişimi devam etti de devamlı ultrasonda takip etti

ben düşünmüyor değilim hanihırsımı çıkarmam lazım birşeyden.darlandk ya nolcaz biz böle
Ben artık kendimi akıntısı olan bir nehrin üzerindeki çöp gibi hissediyorum. Hissiz, umursuz. Nereye akarsa.. biz de iş yok bari nehir aksın bu arada umur koymak istiyorum oğlum olursa adını. Laf lafı açtı yazdım. Canım ne isterse yazma hakkım var benim. Sonuçta ben nehir üstündeki çöpüm. Sültacımı yedim mi beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…