- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.621
Benim ki bunun aynısını ayağına gecirse boşanma sebebi
Nie ya renkleri modeli efsaneBenim ki bunun aynısını ayağına gecirse boşanma sebebiıyyyy kılları da cıkmış ordan
Benim beyin yanmış ben kaçar5 günde 1))
Bu hayatta herşey yüzde 50 ihtimallidir. O ihtimalin adı da nasip. Allah nasip eder, Allah nasip etmezArkadaşlar dondurulmuş embriyo ile transfer şansı daha mı yüksek
Ayyyy tiksinç bide ayağına kadar uzanmış kılları bööögNie ya renkleri modeli efsaneyarın ip alıp başlayalım
Dumanların tüte tüte kaç bakalımBenim beyin yanmış ben kaçar
yaaa semoşş alemsinNasıl okuduysam artık mesajı
gel üstüme kusAyyyy tiksinç bide ayağına kadar uzanmış kılları bööög
3 günde bir vurduruyomuş o? Keltoş sana niye öyle veriyo bakalımyaaa semoşş alemsingünde 2tane prolutex 5gnde 1de proluton iğne yaptırıo drumuz aynı ya herşeyini biliom
O bakışı 2 haftadır görüyorum ben. O bakışla şunu düşünüyo ; "acaba gece beni boğmaya kalkar mı"gel üstüme kusnapım artık sıkıntıdan ne yapçağımı şalırdım demin benimkisine gösterdm yapıyım sana die tuhaf tuhaf baktı suratıma
bizim keltoş elinden gelse 5iğne vurdurur günde.psikopat keltoş3 günde bir vurduruyomuş o? Keltoş sana niye öyle veriyo bakalım
Sana artık insaflı mı davrandı yoksa bide bunun yüzünden konuşturmayayim diye 5 güne mi çıkardı bilemedim yaaanibizim keltoş elinden gelse 5iğne vurdurur günde.psikopat keltoş
Iyy ne bicim duruyo kıllı kıllı
O bakışı 2 haftadır görüyorum ben. O bakışla şunu düşünüyo ; "acaba gece beni boğmaya kalkar mı"
Ahahahaha ya adamların ayakları ısınsın die bizede aktivite işteIyy ne bicim duruyo kıllı kıllı
Demi ya olabilir benim ceyizlik varda birsueu patik vereyim giysin bi tana gerci ama ayagina hayatta sigmaz benimkilerAhahahaha ya adamların ayakları ısınsın die bizede aktivite işte
Benim değerim hiç düşmedi ilk gebelik testimde başlamıştı zaten yükselmeye devam etti sonrasında hiç kan testi yaptırmadık bebeğin gelişimi devam etti de devamlı ultrasonda takip ettiBenim bir defa kanamam oldu sonra tamamen kesildi fakat beta değerim düştü sizin değerleriniz nasıldı acaba yarın tekrar beta bakıp duruma göre ilaçlara devam ya bitirme kararı olacak çok endişeliyim
Ben artık kendimi akıntısı olan bir nehrin üzerindeki çöp gibi hissediyorum. Hissiz, umursuz. Nereye akarsa.. biz de iş yok bari nehir aksınben düşünmüyor değilim hani hırsımı çıkarmam lazım birşeyden.darlandk ya nolcaz biz böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?