- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.641
bizim patikler olmaz onlara örmek lazım benm adamın ayakları 45numaraDemi ya olabilir benim ceyizlik varda birsueu patik vereyim giysin bi tana gerci ama ayagina hayatta sigmaz benimkiler
Kız ömrün yetmez örmeye o ne öylebizim patikler olmaz onlara örmek lazım benm adamın ayakları 45numaramümkünsüz
Kafa olmus bi milyon bi adet seni ne hallere soktuBen artık kendimi akıntısı olan bir nehrin üzerindeki çöp gibi hissediyorum. Hissiz, umursuz. Nereye akarsa.. biz de iş yok bari nehir aksınbu arada umur koymak istiyorum oğlum olursa adını. Laf lafı açtı yazdım. Canım ne isterse yazma hakkım var benim. Sonuçta ben nehir üstündeki çöpüm. Sültacımı yedim mi beeen
Aynen benimkide inanki 45 numara kocaman öküz ayagi gibibizim patikler olmaz onlara örmek lazım benm adamın ayakları 45numaramümkünsüz
Yok kuzum 5 günde bir yaptırıyorumHer gün mü3 güne bir yaptırıyorum ben onu
Ben artık kendimi akıntısı olan bir nehrin üzerindeki çöp gibi hissediyorum. Hissiz, umursuz. Nereye akarsa.. biz de iş yok bari nehir aksınbu arada umur koymak istiyorum oğlum olursa adını. Laf lafı açtı yazdım. Canım ne isterse yazma hakkım var benim. Sonuçta ben nehir üstündeki çöpüm. Sültacımı yedim mi beeen
Sen bide yanımda olsan. Eşimin yüzündeki tedirgin ifade. Karı kafayı yedi diyodur içinden eminimKafa olmus bi milyon bi adet seni ne hallere soktu
Ahaha bende diorum adama sendeki ayak değil toynak dieAynen benimkide inanki 45 numara kocaman öküz ayagi gibi
Ben senin adına cvpladım bebeğim sen yorulma dieYok kuzum 5 günde bir yaptırıyorum
Sen bide yanımda olsan. Eşimin yüzündeki tedirgin ifade. Karı kafayı yedi diyodur içinden eminimama çok güzel kafalar bunlar ya çok rahat ve enerjik hissediyorum. Verin bana bir hulohop
Aynen benimkide inanki 45 numara kocaman öküz ayagi gibi
Benim yanmadı meselâ eridi
Ömrüm yetmez cidden bana bide dioki hırka ör aman Allahım okadarına takatim yetmezKız ömrün yetmez örmeye o ne öyle
Anlaşıldı senin de enerji zirvedeBen senin adına cvpladım bebeğim sen yorulma die
Işte sen başlarsın örmeye, takatın kesilince kızın devam eder. Öööyle yetiştirirsiniz babaya bir hırka
Ömrüm yetmez cidden bana bide dioki hırka ör aman Allahım okadarına takatim yetmez
Demi yagece örtünün altından ciksa karanlikta insan korkar bee
Kayış koptu farkındaadam icinden kesin dua ediyordur Allahim benim karıya akıl fikir ver diye biraz enerjinden bana yolla bugun fenaydim daha yeni kendime geliyorum
Gözlerim şaşı görüyor artık benim işe başlamam lazım belli olduyaaa semoşş alemsingünde 2tane prolutex 5gnde 1de proluton iğne yaptırıo drumuz aynı ya herşeyini biliom
sen ne dion enerjimi atmak için gittim benmkine geçirdim 2tane kaçtımAnlaşıldı senin de enerji zirvede
Bilmiyorum ki mide bulantim vardi hafif biakc gundur geciyordu birsey yiyince bugun aksam basim döndü cikaracaktim ama ben hic istifra edememKayış koptu farkındasana ne oldu çiçeğim tansiyonun mu düştü yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?