Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kafa olmus bi milyon bi adet seni ne hallere soktu

tırlatmanın herşeklinin hakkını veriyoruz bende kendimi vapurda giden yolculardan simiti kapamamış başıboş martı gibi hissediyorum.uçuyorum ama kanatlarım ağrıyordelirmek hakkımız

Kafa olmus bi milyon bi adet seni ne hallere soktu
Sen bide yanımda olsan. Eşimin yüzündeki tedirgin ifade. Karı kafayı yedi diyodur içinden eminim ama çok güzel kafalar bunlar ya çok rahat ve enerjik hissediyorum. Verin bana bir hulohop

Sen bide yanımda olsan. Eşimin yüzündeki tedirgin ifade. Karı kafayı yedi diyodur içinden eminim ama çok güzel kafalar bunlar ya çok rahat ve enerjik hissediyorum. Verin bana bir hulohop
adam icinden kesin dua ediyordur Allahim benim karıya akıl fikir ver diyebiraz enerjinden bana yolla bugun fenaydim daha yeni kendime geliyorum

yaaa semoşş alemsin günde 2tane prolutex 5gnde 1de proluton iğne yaptırıo drumuz aynı ya herşeyini biliom
Gözlerim şaşı görüyor artık benim işe başlamam lazım belli oldu ben prolutex kullanmıyorum hiç vermedi bana progesteron mu içeriyor o iğne

Kayış koptu farkında sana ne oldu çiçeğim tansiyonun mu düştü yoksa
Bilmiyorum ki mide bulantim vardi hafif biakc gundur geciyordu birsey yiyince bugun aksam basim döndü cikaracaktim ama ben hic istifra edememzorla yemek yedim elim ayagim tutmuyordu sanki yattim dinlendim ama gozumu acabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…