Aralık - Ocak Transfer olacaklar

sen ne dion enerjimi atmak için gittim benmkine geçirdim 2tane kaçtımsinirimi atamıyorum lekeler veni böle yaptı
Normalde bende esime cok çatarım gider vururm kulagini çekerim ensesine saplatirim falan sonra bildigin gures bile ederiz yani ama su siralar adam birsey olur diye dokunamiyor bana

Bilmiyorum ki mide bulantim vardi hafif biakc gundur geciyordu birsey yiyince bugun aksam basim döndü cikaracaktim ama ben hic istifra edememzorla yemek yedim elim ayagim tutmuyordu sanki yattim dinlendim ama gozumu acabildim
Oooo bulantılarımiz başlamıııış ben de hiç istifra edemiyorum. Edince de gözlerimin etrafına çil çil kan oturuyo o kadar zorlanıyorum. Kan grubun sıfır mı? Sıfırlar bu konuda çok bahtsız limon kabuğunu kokla. Zaten limonu görmen bile rahatlatır istifra etmezsin belki canım kendini strese sokma

A pozitif canim oyle asiri degil cok sukur aslinda bulantim ac kalinca oluyordu geçiyordu cubuk kreker yiyince falan bugun asiri halsizlik eklendi kafami kaldiramadim bende hic istifra edemiyorum hayatimda bi kere anca etmişimdir kendimi bildim bileli etsem belki rahatlardim yinede cok sukur her halime asla sikeyetci degilim bebegim iyi oslunda gecer bunlarda

Limonu deneyeceğim inslalah sagol canim

Bende bulantı başlayınca panik atak geliyor. Ona ragmen razıyım yani tansiyonuna bakarsin öyle olunca canim. Bide hareketsizlikten de olur.

Normalde bende esime cok çatarım gider vururm kulagini çekerim ensesine saplatirim falan sonra bildigin gures bile ederiz yani ama su siralar adam birsey olur diye dokunamiyor bana
Ahaha valla aynı bizim gibisiniz biz evde evelemece bile oynuyoz napak evde çocuk olmayıncaz biz de birbirimizle oynuyoz

Bebem ya bnlar hamilelik semptomları 3.ay hepsi geçer aç kalmamaya çalış bebiş büyüyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…