- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.661
Evtt kalçadan yerine göbüşten 2tane progestan la aynıGözlerim şaşı görüyor artık benim işe başlamam lazım belli olduben prolutex kullanmıyorum hiç vermedi bana progesteron mu içeriyor o iğne
Sağolsun hale aydınlattı kuzum benim kafa gitmiş hepten okuduğumu anlamaz olmuşumYok kuzum 5 günde bir yaptırıyorum
Anladım canımcım kullananlara şifa olsun inşallahEvtt kalçadan yerine göbüşten 2tane progestan la aynı
Hee ben kullaniyom gunde 2 kez oda progesteron içeriyo gobekten yapılıyoGözlerim şaşı görüyor artık benim işe başlamam lazım belli olduben prolutex kullanmıyorum hiç vermedi bana progesteron mu içeriyor o iğne
Normalde bende esime cok çatarım gider vururm kulagini çekerim ensesine saplatirim falan sonra bildigin gures bile ederiz yani ama su siralar adam birsey olur diye dokunamiyor banasen ne dion enerjimi atmak için gittim benmkine geçirdim 2tane kaçtımsinirimi atamıyorum lekeler veni böle yaptı
Zor yahu bu ne çok iğne bi günün içindeHee ben kullaniyom gunde 2 kez oda progesteron içeriyo gobekten yapılıyo
Oooo bulantılarımiz başlamıııışBilmiyorum ki mide bulantim vardi hafif biakc gundur geciyordu birsey yiyince bugun aksam basim döndü cikaracaktim ama ben hic istifra edememzorla yemek yedim elim ayagim tutmuyordu sanki yattim dinlendim ama gozumu acabildim
Işte popodan olmayinca gobekten var mg az olduğu icin gunde 2 taneZor yahu bu ne çok iğne bi günün içindeben bi oksapar yapıyorum o bile ağır geliyor artık
A pozitif canim oyle asiri degil cok sukur aslinda bulantim ac kalinca oluyordu geçiyordu cubuk kreker yiyince falan bugun asiri halsizlik eklendi kafami kaldiramadimOooo bulantılarımiz başlamıııışben de hiç istifra edemiyorum. Edince de gözlerimin etrafına çil çil kan oturuyo o kadar zorlanıyorum. Kan grubun sıfır mı? Sıfırlar bu konuda çok bahtsız limon kabuğunu kokla. Zaten limonu görmen bile rahatlatır istifra etmezsin belki canım kendini strese sokma
Limonu deneyeceğim inslalah sagol canimOooo bulantılarımiz başlamıııışben de hiç istifra edemiyorum. Edince de gözlerimin etrafına çil çil kan oturuyo o kadar zorlanıyorum. Kan grubun sıfır mı? Sıfırlar bu konuda çok bahtsız limon kabuğunu kokla. Zaten limonu görmen bile rahatlatır istifra etmezsin belki canım kendini strese sokma
Neyse 3 ayına az kaldı senin Allah kurtarsınIşte popodan olmayinca gobekten var mg az olduğu icin gunde 2 tane
Cok sukur doktor 2 hafta daha gunde 2 yap sonra bir hafta da gunde 1 yap sonra kesicez dediNeyse 3 ayına az kaldı senin Allah kurtarsın
Bende bulantı başlayınca panik atak geliyor. Ona ragmen razıyım yaniA pozitif canim oyle asiri degil cok sukur aslinda bulantim ac kalinca oluyordu geçiyordu cubuk kreker yiyince falan bugun asiri halsizlik eklendi kafami kaldiramadimbende hic istifra edemiyorum hayatimda bi kere anca etmişimdir kendimi bildim bileli etsem belki rahatlardim yinede cok sukur her halime asla sikeyetci degilim bebegim iyi oslunda gecer bunlarda
Aynen cok hareketsiz kaldim bi anda kalkınca oluyo zaten bi baktiricam değerlerime zaten tansiyon aletide alayim biBende bulantı başlayınca panik atak geliyor. Ona ragmen razıyım yanitansiyonuna bakarsin öyle olunca canim. Bide hareketsizlikten de olur.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahBenim değerim hiç düşmedi ilk gebelik testimde başlamıştı zaten yükselmeye devam etti sonrasında hiç kan testi yaptırmadık bebeğin gelişimi devam etti de devamlı ultrasonda takip etti
Ahaha valla aynı bizim gibisinizNormalde bende esime cok çatarım gider vururm kulagini çekerim ensesine saplatirim falan sonra bildigin gures bile ederiz yani ama su siralar adam birsey olur diye dokunamiyor bana
Aynen bizde oyleAhaha valla aynı bizim gibisinizbiz evde evelemece bile oynuyoz napak evde çocuk olmayıncaz biz de birbirimizle oynuyoz
Bebem ya bnlar hamilelik semptomları 3.ay hepsi geçer aç kalmamaya çalış bebiş büyüyor annesiA pozitif canim oyle asiri degil cok sukur aslinda bulantim ac kalinca oluyordu geçiyordu cubuk kreker yiyince falan bugun asiri halsizlik eklendi kafami kaldiramadimbende hic istifra edemiyorum hayatimda bi kere anca etmişimdir kendimi bildim bileli etsem belki rahatlardim yinede cok sukur her halime asla sikeyetci degilim bebegim iyi oslunda gecer bunlarda
Valla bu yönden şanslı sayılırz yoksa cidden evde vakit geçmiyorAynen bizde oylekafa dengidir o konuda esim sakalasiriz cok cok şükür
Ac kalmiyorum canim cok şükür aynen belirtiler illaki oluyo olsun bakalim buyusun saglikla kucagima alayimdaBebem ya bnlar hamilelik semptomları 3.ay hepsi geçer aç kalmamaya çalış bebiş büyüyor annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?