- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.681
Estrofeme devam ediyor musun peki? Bana da oksapar 3 ay kullancan dedi 3 aydan sonra tamamen rahat ederiz inşallahCok sukur doktor 2 hafta daha gunde 2 yap sonra bir hafta da gunde 1 yap sonra kesicez dedifitil 3 ay devam dedi
Aminnn inşallllaaaaahhhhhhhhAc kalmiyorum canim cok şükür aynen belirtiler illaki oluyo olsun bakalim buyusun saglikla kucagima alayimda
Aynen kesinlikle yoksa gecmez evde vakit benim esimde silahli koruma memuru nobete gidince bile cok sıkılıyorum evde kendimValla bu yönden şanslı sayılırz yoksa cidden evde vakit geçmiyorçocuklarımız olunca onlarla oynarız artık ayy hayali bile çok güzelll
kızım mıIşte sen başlarsın örmeye, takatın kesilince kızın devam eder. Öööyle yetiştirirsiniz babaya bir hırka
Yok estrofemi 6+2 de kalp atisini duyunca bıraktıkEstrofeme devam ediyor musun peki? Bana da oksapar 3 ay kullancan dedi 3 aydan sonra tamamen rahat ederiz inşallah
benmkiside polis valla görevler nöbetler bende cogu zamn yalnz kalıom evde acilen gelsin bebişler ev dolsun artık aminAynen kesinlikle yoksa gecmez evde vakit benim esimde silahli koruma memuru nobete gidince bile cok sıkılıyorum evde kendiminslalah insallah ilerde bebeklerimizle oynarız
Hepsini yaşayıp göreceğiz tatlım saat gibi islerdik bozdular bizi2 gün kullandim daha. Bugün 3.Gün olucak. Gece uykumdan uyandiran sancilar oldu. Yaklaştı sanırsambenim de hiç şaşmazdı ya şok oldum resmen. Ilk kez yaşıyorum bu durumu. estrofeme başlamasaydım belki de böyle beklemeyecektim. Ama bunu yaşayacakmışım ki yaşıyorum
Şifa olsun kuşumaLimonu deneyeceğim inslalah sagol canim
Evet evet o zaman hareketsizlikten. Dr idrarla kan tahlilini ne zamana istedi?Aynen cok hareketsiz kaldim bi anda kalkınca oluyo zaten bi baktiricam değerlerime zaten tansiyon aletide alayim bi
Amin aminbenmkiside polis valla görevler nöbetler bende cogu zamn yalnz kalıom evde acilen gelsin bebişler ev dolsun artık amin
EvetHepsini yaşayıp göreceğiz tatlım saat gibi islerdik bozdular biziHe sen covid oldun ondanmi iptal olmuştu tedavin ?
Gittigimde soyledi dun ama 1 ay sonraya geldiğinde getir dedi 10Evet evet o zaman hareketsizlikten. Dr idrarla kan tahlilini ne zamana istedi?
Ona da şükürYok estrofemi 6+2 de kalp atisini duyunca bıraktık
Benim banam da başkomiserdi emekli oldubenmkiside polis valla görevler nöbetler bende cogu zamn yalnz kalıom evde acilen gelsin bebişler ev dolsun artık amin
AynenOna da şükür
Nereleri engelliyor bak değilse şimdi belki seninde hamiş olduğunu görecektik olsun sıkıntı yok aynen devam yolaEvetAllah o covidin belasını versin
Bize verdiği vitaminde az da olsa demir var zaten. Ay günler de geçmez şimdi sanaGittigimde soyledi dun ama 1 ay sonraya geldiğinde getir dedi 10
Haftada yaptir dedi simdilik demir vs kullandirtmiyoruz dedi
Banamı sordunuz?Benim de 3 ocakta senin 3 gün embriyosu mu çünkü benden 2 gün önce transferdi sizin yanılmıyorsam
Sana ne vitamini verdiydi kizBize verdiği vitaminde az da olsa demir var zaten. Ay günler de geçmez şimdi sana
Evet haklısınız herşey nasip elbette.. Ah kafam o kadar yoruldu ki. Güzel geldi yorumunuz. Allah razı olsunBu hayatta herşey yüzde 50 ihtimallidir. O ihtimalin adı da nasip. Allah nasip eder, Allah nasip etmezyüzde 50, yüzde 50 yani bu mantıkla düşünürsen içini kemiren şüphelerden kurtulmuş olursun. Bu sana bir kofi tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?