Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Decavit cano hem multivitamin, folik asit, demir, hem de eser miktarda elementler var. Cinko mangan vs. Ondan mı böyle oldum acaba sınırsız bir heyecanla enerji var içimde
Ben aylardır içiyorum bende hiç kıpırtı neyim yok o senin kendi enerjin balım.ya banada maxijuno ve stromega dan sonra argifertil verdiler hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo bu cemde ha resmen içerken boğuluyorum o kadar büyük decavit neymiş bir bakayim o kolayda onu içeyim

Decavit cano hem multivitamin, folik asit, demir, hem de eser miktarda elementler var. Cinko mangan vs. Ondan mı böyle oldum acaba sınırsız bir heyecanla enerji var içimde
E senin bu vitamin gayet uygunmuş bana her zaman niye tomarla para odettiriyo bu adam ya aynı idi görüyorsa bak sinirlendim şimdi

Vıtamınler konusu kısıye gore farklılık gosterıyor değistireceksen içerik olarak muadili olmasına dikkat et. Benım vitaminlerim daha farklı mesela.

Bu da ufak degil ama zırt diye gidenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…