- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.701
Bu mu geldi aklına yanikızım mıay olsada büyütsem ev işine yardım eder hem
Aynen vitamine devam et kabiz olmamaya calis dedi olursan surup ismi soyledi oyleBize verdiği vitaminde az da olsa demir var zaten. Ay günler de geçmez şimdi sana
Decavit cano hem multivitamin, folik asit, demir, hem de eser miktarda elementler var. Cinko mangan vs. Ondan mı böyle oldum acabaSana ne vitamini verdiydi kiz
Hadi inşaallah dediğin gibi olurAynen vitamine devam et kabiz olmamaya calis dedi olursan surup ismi soyledi oyleevet ya 1 ay nasil gececek bilmiyorum ben bi daha kontorle gittigimde sende trasnfer olacaksin insallah
Yok ya yine göremezdik çünkü kısmet değilmiş. Covid sebep olduNereleri engelliyor bak değilse şimdi belki seninde hamiş olduğunu görecektik olsun sıkıntı yok aynen devam yola
Senden de canımEvet haklısınız herşey nasip elbette.. Ah kafam o kadar yoruldu ki. Güzel geldi yorumunuz. Allah razı olsun
Hayirlis olsun oncelikle...onceki gebeliklerinizi kac haftayken kaybettimiz acaba ?Ben pgt-a ya 4 embryo gonderdim toplamda embryo basina 250$ biraz ucuk evet ama hic pisman degilim tek saglikli embryo suan tuttu bende dusuklerimde buyuzdenmis
Bir keltos lafı var sahi kim bu keltoş?bizim keltoş elinden gelse 5iğne vurdurur günde.psikopat keltoş
Duphalac dediHadi inşaallah dediğin gibi olurşurup ne önerdi?
Aynen canım persembe gunu kan verecemSen çok erken test yapmışsın test günün benden iki gün sonra İnş hepimizin pozitif çıkar ama tabi öncesi ya sabır diyeceğiz benim pazar günü test yapmalı da pazartesi kalıyor
Ben aylardır içiyorum bende hiç kıpırtı neyim yok o senin kendi enerjin balım.ya banada maxijuno ve stromega dan sonra argifertil verdiler hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo bu cemde ha resmen içerken boğuluyorum o kadar büyük decavit neymiş bir bakayim o kolayda onu içeyimDecavit cano hem multivitamin, folik asit, demir, hem de eser miktarda elementler var. Cinko mangan vs. Ondan mı böyle oldum acabasınırsız bir heyecanla enerji var içimde
Maşallah sen çok pozitif insansın böyle olmak gerek taktir ediyorum seniYok ya yine göremezdik çünkü kısmet değilmiş. Covid sebep olduböyle düşününce daha rahat hissediyorum
Benim esimde polisbenmkiside polis valla görevler nöbetler bende cogu zamn yalnz kalıom evde acilen gelsin bebişler ev dolsun artık amin
E senin bu vitamin gayet uygunmuş bana her zaman niye tomarla para odettiriyo bu adam ya aynı idi görüyorsa bak sinirlendim şimdiDecavit cano hem multivitamin, folik asit, demir, hem de eser miktarda elementler var. Cinko mangan vs. Ondan mı böyle oldum acabasınırsız bir heyecanla enerji var içimde
Vıtamınler konusu kısıye gore farklılık gosterıyor değistireceksen içerik olarak muadili olmasına dikkat et. Benım vitaminlerim daha farklı mesela.Ben aylardır içiyorum bende hiç kıpırtı neyim yok o senin kendi enerjin balım.ya banada maxijuno ve stromega dan sonra argifertil verdiler hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo bu cemde ha resmen içerken boğuluyorum o kadar büyük decavit neymiş bir bakayim o kolayda onu içeyim
Öylesine sordum benDuphalac dedi
Aynen 30'lusu 15 lira mı ne çok uygunE senin bu vitamin gayet uygunmuş bana her zaman niye tomarla para odettiriyo bu adam ya aynı idi görüyorsa bak sinirlendim şimdi
Bu da ufak degil ama zırt diye gidenlerdenBen aylardır içiyorum bende hiç kıpırtı neyim yok o senin kendi enerjin balım.ya banada maxijuno ve stromega dan sonra argifertil verdiler hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo bu cemde ha resmen içerken boğuluyorum o kadar büyük decavit neymiş bir bakayim o kolayda onu içeyim
Ben 385 TL veriyorum birdahada almam demekki aynı işi yapiyo sonuçta onuda ebru hanım verdi demi demekki onu kullandiriyorAynen 30'lusu 15 lira mı ne çok uygun
Valla başka türlü bu hayat cekilmez anacım. Mutlu insan, kendini en iyi kandıran insandır. Kofi.Maşallah sen çok pozitif insansın böyle olmak gerek taktir ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?