Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben 385 TL veriyorum birdahada almam demekki aynı işi yapiyo sonuçta onuda ebru hanım verdi demi demekki onu kullandiriyor
Evet bunu o verdi. Ben talep etmedim önermedim. Böyle bi ilacın varlığından haberim bile yoktu ilk önerisi yani

Evet bunu o verdi. Ben talep etmedim önermedim. Böyle bi ilacın varlığından haberim bile yoktu ilk önerisi yani
Benimki hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo maxijuno ve stromega idi ilk aylar sonra buna çevirdi iyi oldu canım öğrenmiş oldum

Benimki hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo maxijuno ve stromega idi ilk aylar sonra buna çevirdi iyi oldu canım öğrenmiş oldum
Insan müşterisinin, aman hastasının biraz cebini de düşünür. Zaten para su gibi akıyo bu yola girince. Esefle kınadım şuan

Aman ne döküceksin o kadar para ya. Vitamin işte
Ahhh bacım sen bizim iki yıldır döktüğümüz vitamin parasını bilsen eşimde üroloji tedavisindeydi yazdılar aldık hiçte inanmasim gelmiyo bir gram enerjim yok güya vitamin eksikligim gidecek ne bileyim anacim düştük bir çıkmaza kim ne derse yapıyoruz

Benim eşim de üroloğa gitti canım. Her ay bin lira ilaç, her ay bin lira ilaç, 6 ay öyle geçti valla. güle güle paracıklar

Insan müşterisinin, aman hastasının biraz cebini de düşünür. Zaten para su gibi akıyo bu yola girince. Esefle kınadım şuan
Ben heryerimle kinadim valla hele bunu duyduktan sonra cebini umrundami adamın ya ben genelde doktorlarda bunu gördüm kız onu bırak şehir dışından gelecegim öğleden sonra gelsem olurmu dedim hayır sabah gelecen orası beni ilgilendirmez dedi nazikçe 5sn süren yumurta takibine ben bu yönden cemden memnun kalmadım

Benim eşim de üroloğa gitti canım. Her ay bin lira ilaç, her ay bin lira ilaç, 6 ay öyle geçti valla. güle güle paracıklar
O zaman sende biliyorsun ne paralar döndüğünü olsun bakalım çocuğumuz olsunda çalışır öderler bize geri

Beni ilgilendirmez mi ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım. Bir doktor cümlesi mi bu? Aman transferini yapana kadar idare ediceksin artik

Beni ilgilendirmez mi ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım. Bir doktor cümlesi mi bu? Aman transferini yapana kadar idare ediceksin artik
Beni ilgilendirmezin nazikcesi işte ama ne olacak sanki sehirdisindan birde baya uzaktan gelene gelene bı istisna olsa dklarca süren birşey olsa tamam ama 5 sn suruyo kontrol doktorluguna lafım yok ama halden anlamıyor yüzde 90 i idare ediyor çiçeğim başka şansımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…