- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.721
Bu da ufak degil ama zırt diye gidenlerden
Kofiden inciler...Valla başka türlü bu hayat cekilmez anacım. Mutlu insan, kendini en iyi kandıran insandır. Kofi.
Evet bunu o verdi. Ben talep etmedim önermedim. Böyle bi ilacın varlığından haberim bile yoktuBen 385 TL veriyorum birdahada almam demekki aynı işi yapiyo sonuçta onuda ebru hanım verdi demi demekki onu kullandiriyor
Aman ne döküceksin o kadar para ya. Vitamin işteValla benimki zorlayarak zort diye gidiyor.
Benimki hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo maxijuno ve stromega idi ilk aylar sonra buna çevirdi iyi oldu canım öğrenmiş oldumEvet bunu o verdi. Ben talep etmedim önermedim. Böyle bi ilacın varlığından haberim bile yoktuilk önerisi yani
Filozof edicek bu kk beniKofiden inciler...çok dogru
Insan müşterisinin, aman hastasının biraz cebini de düşünür. Zaten para su gibi akıyo bu yola girince. Esefle kınadım şuanBenimki hangi ilaç şirketiyle anladirsa onu veriyo maxijuno ve stromega idi ilk aylar sonra buna çevirdi iyi oldu canım öğrenmiş oldum
Ahhh bacım sen bizim iki yıldır döktüğümüz vitamin parasını bilsen eşimde üroloji tedavisindeydi yazdılar aldık hiçte inanmasim gelmiyo bir gram enerjim yok güya vitamin eksikligim gidecek ne bileyim anacim düştük bir çıkmaza kim ne derse yapıyoruzAman ne döküceksin o kadar para ya. Vitamin işte
Olmuşsun zatenFilozof edicek bu kk beni
Benim eşim de üroloğa gitti canım. Her ay bin lira ilaç, her ay bin lira ilaç, 6 ay öyle geçti valla.Ahhh bacım sen bizim iki yıldır döktüğümüz vitamin parasını bilsen eşimde üroloji tedavisindeydi yazdılar aldık hiçte inanmasim gelmiyo bir gram enerjim yok güya vitamin eksikligim gidecek ne bileyim anacim düştük bir çıkmaza kim ne derse yapıyoruz
Ben heryerimle kinadim valla hele bunu duyduktan sonra cebini umrundami adamın ya ben genelde doktorlarda bunu gördüm kız onu bırak şehir dışından gelecegim öğleden sonra gelsem olurmu dedim hayır sabah gelecen orası beni ilgilendirmez dedi nazikçe 5sn süren yumurta takibine ben bu yönden cemden memnun kalmadımInsan müşterisinin, aman hastasının biraz cebini de düşünür. Zaten para su gibi akıyo bu yola girince. Esefle kınadım şuan
O zaman sende biliyorsun ne paralar döndüğünü olsun bakalım çocuğumuz olsunda çalışır öderler bize geriBenim eşim de üroloğa gitti canım. Her ay bin lira ilaç, her ay bin lira ilaç, 6 ay öyle geçti valla.güle güle paracıklar
Beni ilgilendirmez miBen heryerimle kinadim valla hele bunu duyduktan sonra cebini umrundami adamın ya ben genelde doktorlarda bunu gördüm kız onu bırak şehir dışından gelecegim öğleden sonra gelsem olurmu dedim hayır sabah gelecen orası beni ilgilendirmez dedi nazikçe 5sn süren yumurta takibine ben bu yönden cemden memnun kalmadım
Hm hmm öderler bekle senO zaman sende biliyorsun ne paralar döndüğünü olsun bakalım çocuğumuz olsunda çalışır öderler bize geri
Beni ilgilendirmezin nazikcesi işte ama ne olacak sanki sehirdisindan birde baya uzaktan gelene gelene bı istisna olsa dklarca süren birşey olsa tamam ama 5 sn suruyo kontrol doktorluguna lafım yok ama halden anlamıyor yüzde 90 i idare ediyor çiçeğim başka şansımız yokBeni ilgilendirmez mine kadar ayıp hiç yakıştıramadım. Bir doktor cümlesi mi bu? Aman transferini yapana kadar idare ediceksin artik
Aman hepsi şaka yeterki bı kavusalimda bebislerimize hepsini unutur gideriz ha bu arada embriyo dondurma 2.550 olmusHm hmm öderler bekle sen
Bu mu geldi aklına yani
anamm sendemi polis karısıBenim esimde polisçok şükür gece gitmiyor ise ama doguya göreve gidince 15 gun falan göremiyorum bebıs olsunda godermıcem
He Dr olduğunu tahmin ettim siz kimde yaptırıyorsunuz tupbebisi.once rabbimin izniyle pozitifi versinde keltos meltos farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?