- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.741
Ayıp etmısler valla sabah ile oglen arasında ne fark var sanki sacma yaniBen heryerimle kinadim valla hele bunu duyduktan sonra cebini umrundami adamın ya ben genelde doktorlarda bunu gördüm kız onu bırak şehir dışından gelecegim öğleden sonra gelsem olurmu dedim hayır sabah gelecen orası beni ilgilendirmez dedi nazikçe 5sn süren yumurta takibine ben bu yönden cemden memnun kalmadım
Bence de o konuda esneklik olmalıBeni ilgilendirmezin nazikcesi işte ama ne olacak sanki sehirdisindan birde baya uzaktan gelene gelene bı istisna olsa dklarca süren birşey olsa tamam ama 5 sn suruyo kontrol doktorluguna lafım yok ama halden anlamıyor yüzde 90 i idare ediyor çiçeğim başka şansımız yok
Bizimkisi istbl tüp bebek aret kamar keltoş kendisiHe Dr olduğunu tahmin ettim siz kimde yaptırıyorsunuz tupbebisi.once rabbimin izniyle pozitifi versinde keltos meltos farketmez
Yoksa aretmi?@Ssevincli yle beim dr um oluyor kendisi lakabı hain keltoş
Çüş ya o kadar zam mı olur yeni yıl hediyesiAman hepsi şaka yeterki bı kavusalimda bebislerimize hepsini unutur gideriz ha bu arada embriyo dondurma 2.550 olmus
Evttt aret kamarYoksa aretmi?
Masumlar apartmanına mı bakıyorsun? Adını da safiye koy barizalım ana oldum bianda ütü bulaşık ev derken yardım etsin anasına yok öle oturmak
Onu farkettim canım bir iki kere koridorda gördüm hastasının hattını sorup omzunu sıvazladı nekadar büyük bir destekBence de o konuda esneklik olmalıbizimkisi çok iyi ya, ona desen inan biseyler ayarlar
Yuh artık o ne be 1350verceZ biz gezegenimi donduracaklar sankiAman hepsi şaka yeterki bı kavusalimda bebislerimize hepsini unutur gideriz ha bu arada embriyo dondurma 2.550 olmus
Ahahaha hadi hayırlısı memnunmusunuz keltostanEvttt aret kamar
yok ya izlemıyrm onu fazla dram boğuyor beni.kızım yap bi kahvede içelim demek için bütün çabamMasumlar apartmanına mı bakıyorsun? Adını da safiye koy bari
Pozitif olursa kesinlikle onunla devam edicem güvenim tamOnu farkettim canım bir iki kere koridorda gördüm hastasının hattını sorup omzunu sıvazladı nekadar büyük bir destek
Burası bahçeci anacim girene ot soktururuz diyorlar...Yuh artık o ne be 1350verceZ biz gezegenimi donduracaklar sanki
Aynen canımanamm sendemi polis karısıbizimde şark görevi var daha bebek için beklioz şimdlk bebişi kapsak bi gidicez hemen
yani daha ben bi sonuç alamadığım için transferde iptal oldu.memnuniyet belirtmem için önce bebeğimi versin benimAhahaha hadi hayırlısı memnunmusunuz keltostan
Dram değil ki cok komik. Yani biz izlemeye başladığımızdan beri öyleyok ya izlemıyrm onu fazla dram boğuyor beni.kızım yap bi kahvede içelim demek için bütün çabam
valla rahim dinlendırme die bile para alıyorlar cidden kazıkBurası bahçeci anacim girene ot soktururuz diyorlar...
Kesinlikle doğru yerdesin çokta güzel hatun bencePozitif olursa kesinlikle onunla devam edicem güvenim tam
Siz ödemiyor musunuz?valla rahim dinlendırme die bile para alıyorlar cidden kazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?