- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.761
Başlarda sarmayınca ne bilemDram değil ki cok komik. Yani biz izlemeye başladığımızdan beri öyle
Yooo ben opudan snra dr 2ay dinlendırelm senı dedi amelıyatta olmustm snra tekrar gittim öle bir uygulama para vs yok cok saçmaSiz ödemiyor musunuz?
Yok kız o ödemeyi yapan yek merkez bizim kiSiz ödemiyor musunuz?
evt dr.keltoş aret kamar onun adı
Mikroenjeksiyondan bahsetmıosun demi?Yok kız o ödemeyi yapan yek merkez bizim kiama diğer yerler de başka yerden bindiriyor. Hani şu spermi özel bi teknikle seçiyorlar ya, adi aklima gelmedi. Bizde de o ücretsiz. Bi yerde okumustum 1750 tl
Memorialde yokmus ne bileyim bacım işte sonu iyi olsun girdik bir yolaYooo ben opudan snra dr 2ay dinlendırelm senı dedi amelıyatta olmustm snra tekrar gittim öle bir uygulama para vs yok cok saçma
Seninkinin türü de bunalımBaşlarda sarmayınca ne bilemben evde kendi dizimi çekiyom şuaralar daha komik bir senaryom var yat kalk snra tekrar ye iç uyu
Yok icsi mi ne öyle biseydi. Spermi bilmem kaç yüz kat büyütüp seçmek.Mikroenjeksiyondan bahsetmıosun demi?
Görücek adam şikayet edicek bizievt dr.keltoş aret kamar onun adı
Valla rahim dinlendırme die para yolmak cidden duydugum en saçma şey ellerine düştük ya koparıolarMemorialde yokmus ne bileyim bacım işte sonu iyi olsun girdik bir yola
Hımm bilmiom valla onu öle bir işlemde yaptılarmı ondanda haberim yokYok icsi mi ne öyle biseydi. Spermi bilmem kaç yüz kat büyütüp seçmek.
Hayırlısı iyi o zaman İnş pozitif tirAynen canım persembe gunu kan verecem
Ayrintili ödeme plani yapmadilar mi?Hımm bilmiom valla onu öle bir işlemde yaptılarmı ondanda haberim yok
Valla bende suan ona bakiyorum bu bolum cok eğlenceliDram değil ki cok komik. Yani biz izlemeye başladığımızdan beri öyle
Embriyo dondurma cozdurme parçasıymış rahimi biz dinlendiriyoruz parayı onlar alıyorValla rahim dinlendırme die para yolmak cidden duydugum en saçma şey ellerine düştük ya koparıolar
Etsin ne bilecek bizi hepimiz sahteyizGörücek adam şikayet edicek bizi
Evet yaa kavuştay varValla bende suan ona bakiyorum bu bolum cok eğlenceli
İmsimi 8000 kat büyütme he o var bizde de haklısın biryerde indir bir yerden bindirYok kız o ödemeyi yapan yek merkez bizim kiama diğer yerler de başka yerden bindiriyor. Hani şu spermi özel bi teknikle seçiyorlar ya, adi aklima gelmedi. Bizde de o ücretsiz. Bi yerde okumustum 1750 tl
Başkasına yazmıştınız ona yazacaktım sizeyazmışım yanlışlıklaBanamı sordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?