Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar slm herkese. Yarın yumurta toplama yapılacak. Benim sol yumurtalığım çok büyütmedi. Sağ tarafta 7 adet toplanacak yumurta var. Sayı çok mu az sizce. Kalitesi güzel gözüküyor dedi doktor. Keşke iki taraftanda toplasaydık ama sayımız kötü değil dedi. Sizler tecrübelisiniz.sizce durum nasıl

Kötü değil iyi onemli olan kalitesi kalitesini ultrasyonda nasıl bilmiş,?

Esin sevmez olurmu seni seviyordur niye tatsızlık yapıyorsunuz bosverin başkaları için birbirinizi kırmayın hayat çok kısa

Ben Pendik'ten gitmedim hava biraz soğuktu sabah soğuğu yemeyeyşm diye öğleden sonra orda oldum. Normalde 11 e kadar tüp bebekte sonra üst katta kadın doğum a geçiyor tüp bebek muanesi olmuyor ben gidince ameliyatta idi çıktı geldi muane etti neşesi gayet yerindeydi konuştuk ettik . O cem neymiş öle be

Tabi canim öyle ama çok arastirdi PlutonMerkez en fazla ilacı sanirim biz kullanıyoruz
Unutmazsam yarin liste yapayım
Aa oylemiymis öğrenmiş olduk enfazla parayida biz veriyormuş bunuda ogrendik bugün ne çok şey ogrendim kendi adıma

Hadi canım ben 24 saat uykusuz gittik geldik eşimle sırf sabah gel dedi diye kişiye göre mi bu adam kimisi diyor yok aile gibi falan pehh hiçte değil bence ozaman bu haksizlik olmuyormu eksiyi verdim ceme

Bilmiyorumki nasıl bildi. Söylediği kalitemiz kötü değil dedi. Önceki doktorumda ultrasından 15mm bir yumurtam için kalitesi kötü demişti diğerlerini dwğerlendirmişti
Hiç merak etme iyi olur önemli olan olgun çıksın yumurtan 7fena sayilmaz

Konustunuzmu ben saniyelik gördüm geç konuşmayı hayalgiboydi geldigiyle gittiği bir oluyodu vay anasini buradanda yemisiz kazığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…