- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.781
Adını da nasıl sallamışım amaİmsimi 8000 kat büyütme he o var bizde de haklısın biryerde indir bir yerden bindir
Evet canım önemli değil çünkü ben daha transfer olmadimBaşkasına yazmıştınız ona yazacaktım sizeyazmışım yanlışlıkla
Profesyonel salliyorsun anacim yinede yaklaşmış din bilemesendeAdını da nasıl sallamışım ama
Bence ICSI daha havalı bi kere. Adini degistirsinlerProfesyonel salliyorsun anacim yinede yaklaşmış din bilemesende
Sen dersen değiştirirler sende o potansiyeli gördüm benBence ICSI daha havalı bi kere. Adini degistirsinler
Kötü değil iyi onemli olan kalitesi kalitesini ultrasyonda nasıl bilmiş,?Kızlar slm herkese. Yarın yumurta toplama yapılacak. Benim sol yumurtalığım çok büyütmedi. Sağ tarafta 7 adet toplanacak yumurta var. Sayı çok mu az sizce. Kalitesi güzel gözüküyor dedi doktor. Keşke iki taraftanda toplasaydık ama sayımız kötü değil dedi. Sizler tecrübelisiniz.sizce durum nasıl
Esin sevmez olurmu seni seviyordur niye tatsızlık yapıyorsunuz bosverin başkaları için birbirinizi kırmayın hayat çok kısaCanım ya benimde kaynanam buradaydı bir konuda annemle ilgili konuştu sonra işte onu yalancı çıkardım o gittikten sonra eşime annesini anlattım tek dediği annemi biliyorsun üzme kendini bende dedim dedim yengeni ve ailesini seviyor sayıyor beni ve ailemi kötülemeye yer arıyor dedim sonra eşime sende sevmiyordun beni dedim başka odaya geçti valla ağlıyorum İnş bir şey olmaz
Vallahi ben memnunum doktorumdan çok ilaç veriyor sadece tek sıkıntı buAhahaha hadi hayırlısı memnunmusunuz keltostan
Ama tüp Bebek öyle degilmi zaten progesteron östrojen yok kan sulandirici yok düşük onleyiciVallahi ben memnunum doktorumdan çok ilaç veriyor sadece tek sıkıntı bu
Tabi canim öyle ama çok arastirdiAma tüp Bebek öyle degilmi zaten progesteron östrojen yok kan sulandirici yok düşük onleyici
Ben Pendik'ten gitmedimBen heryerimle kinadim valla hele bunu duyduktan sonra cebini umrundami adamın ya ben genelde doktorlarda bunu gördüm kız onu bırak şehir dışından gelecegim öğleden sonra gelsem olurmu dedim hayır sabah gelecen orası beni ilgilendirmez dedi nazikçe 5sn süren yumurta takibine ben bu yönden cemden memnun kalmadım
Ama şuan yalnız olduğum bir gerçekEsin sevmez olurmu seni seviyordur niye tatsızlık yapıyorsunuz bosverin başkaları için birbirinizi kırmayın hayat çok kısa
Aa oylemiymis öğrenmiş olduk enfazla parayida biz veriyormuşTabi canim öyle ama çok arastirdiPlutonMerkez en fazla ilacı sanirim biz kullanıyoruz
Unutmazsam yarin liste yapayım
Bilmiyorumki nasıl bildi. Söylediği kalitemiz kötü değil dedi. Önceki doktorumda ultrasından 15mm bir yumurtam için kalitesi kötü demişti diğerlerini dwğerlendirmiştiKötü değil iyi onemli olan kalitesi kalitesini ultrasyonda nasıl bilmiş,?
Hadi canım ben 24 saat uykusuz gittik geldik eşimle sırf sabah gel dedi diye kişiye göre mi bu adam kimisi diyor yok aile gibi falan pehh hiçte değil bence ozaman bu haksizlik olmuyormu eksiyi verdim cemeBen Pendik'ten gitmedimhava biraz soğuktu sabah soğuğu yemeyeyşm diye öğleden sonra orda oldum. Normalde 11 e kadar tüp bebekte sonra üst katta kadın doğum a geçiyor tüp bebek muanesi olmuyor ben gidince ameliyatta idi çıktı geldi muane etti neşesi gayet yerindeydi konuştuk ettik . O cem neymiş öle be
Hiç merak etme iyi olur önemli olan olgun çıksın yumurtan 7fena sayilmazBilmiyorumki nasıl bildi. Söylediği kalitemiz kötü değil dedi. Önceki doktorumda ultrasından 15mm bir yumurtam için kalitesi kötü demişti diğerlerini dwğerlendirmişti
Konustunuzmu ben saniyelik gördüm geç konuşmayı hayalgiboydi geldigiyle gittiği bir oluyodu vay anasini buradanda yemisiz kazığıBen Pendik'ten gitmedimhava biraz soğuktu sabah soğuğu yemeyeyşm diye öğleden sonra orda oldum. Normalde 11 e kadar tüp bebekte sonra üst katta kadın doğum a geçiyor tüp bebek muanesi olmuyor ben gidince ameliyatta idi çıktı geldi muane etti neşesi gayet yerindeydi konuştuk ettik . O cem neymiş öle be
Aynen 30'lusu 15 lira mı ne çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?