- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.801
Şuan tedavidemisin ne durumdasin niye stres yapiyorsunizki biriniz ilk adımı atin hadi git yanına konusAma şuan yalnız olduğum bir gerçek
İyiyim canım sen nasılsın sohbet ediyoruz isteSelammm kızlarr... Umarım herkes iyidir, güzel güzel haberler gelmiştir. Bir sürü yazı var okuyamadım hepsini. Beynim döndü..
Çok teşekkürler. Birde sonraki günü beklicem. Ne çok aşaması varmış. Gerçekten hiç kolay değilmiş. Umarım 2 tanesi dondurulur hayırlısıyla. Herşey güzel olur inş hepimiz içinHiç merak etme iyi olur önemli olan olgun çıksın yumurtan 7fena sayilmaz
Vaa bende bazen yetişemiyorum bi bakıyorum dolmus sayfaSelammm kızlarr... Umarım herkes iyidir, güzel güzel haberler gelmiştir. Bir sürü yazı var okuyamadım hepsini. Beynim döndü..
Vallahi ben memnunum doktorumdan çok ilaç veriyor sadece tek sıkıntı bu
Oo daha toplama var döllenme var bölünme var ilerlemesi var varda var sabırla bekleyip göreceksin inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok teşekkürler. Birde sonraki günü beklicem. Ne çok aşaması varmış. Gerçekten hiç kolay değilmiş. Umarım 2 tanesi dondurulur hayırlısıyla. Herşey güzel olur inş hepimiz için
Bizim doktorKeltoş kim kızlar yaa. Alemsiniz he ne güldürdünüz ben akşam akşam
İyiyim canım sen nasılsın sohbet ediyoruz iste
Bugün biraz kendime geldim desem inanır mısınVaa bende bazen yetişemiyorum bi bakıyorum dolmus sayfa
Sen nasılsın
Sevindim iyi olmana canıö. Bende bugün yeni yeni kendime geldim.İyiyim canım sen nasılsın sohbet ediyoruz iste
Çok zor canım biliyorum ama elimizden gelen birşey yok rabbim ol derse olacak inşallah daha iyi olacagin günler gelirBugün biraz kendime geldim desem inanır mısın
Çok sevindim iyi olmana canimBugün biraz kendime geldim desem inanır mısın
Malessf öyle.. Doktorumla görüştüm ilk reglin 2. Gününde beni ara yapman gerekenleri söyleyeceğim bem sana dedi.Çok zor canım biliyorum ama elimizden gelen birşey yok rabbim ol derse olacak inşallah daha iyi olacagin günler gelir
Evet kiz yoklar baksana karşılamaya gittiler zaarrKofinin beklenen misafiri geldi heralde ortadan kayboldu
Bencede yeni tedavi başlayacak belki havuz işlemi yapacakMalessf öyle.. Doktorumla görüştüm ilk reglin 2. Gününde beni ara yapman gerekenleri söyleyeceğim bem sana dedi.Sanırım şubatta yeni tedaviye başlarız
Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbım kolaylıklar versin hayirla sonuclansinMalessf öyle.. Doktorumla görüştüm ilk reglin 2. Gününde beni ara yapman gerekenleri söyleyeceğim bem sana dedi.Sanırım şubatta yeni tedaviye başlarız
İnşallah canım allah razı olsun..Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbım kolaylıklar versin hayirla sonuclansin
Aynen partimi verir naparEvet kiz yoklar baksana karşılamaya gittiler zaarr
Evet canımBütün 9
Vitamin mi buuuuu..
Ne yapıcaz dedim söylemedi. Sen ara ben söyleyscsğim sana dedi.Bencede yeni tedavi başlayacak belki havuz işlemi yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?