- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.821
İnanamıyprum yaaa ben dünyanın parasını ödüyorum her ay bende araştırayım bunu biEvet canımicinde de yok yok. Vitamin mineral ve eser miktarda da element var icinde
Şarjım bittiKofinin beklenen misafiri geldi heralde ortadan kayboldu
Ben yaptırdım rahim çizmeyi önceki tedavimde negatif olacağı varsa oluyor canım gerisi teferruatNe yapıcaz dedim söylemedi. Sen ara ben söyleyscsğim sana dedi.
Başka bir doktorla görüştüm, farklı hastanede. Prp ve rahim çizme gibi birşeylerden bahsetti kafam karıştı. Ara verme gelen ay tekrar başlamak iste dedi.
Araştır canım bahçecide ebru hoca verdi bana bunu.İnanamıyprum yaaa ben dünyanın parasını ödüyorum her ay bende araştırayım bunu bi
Aynısını bende dedim ah zalim drlar ah hepsi aynı horevi yspiyoss biri ,400 TL diğeri 25 .30 düşün yaniİnanamıyprum yaaa ben dünyanın parasını ödüyorum her ay bende araştırayım bunu bi
Ha tamam o vakitŞarjım bittimisafir gelse anons edicem hiç merak etmeyin
Ben de bekliyorHa tamam o vakitbekliyor
Benimkide öyle 450 tl aldım son iki alışımda pregnacare him and here ve omepa q10 kullanıyoruz. Bşrde eşimşe beraber kullandığım için 15 günde bitiyor.Aynısını bende dedim ah zalim drlar ah hepsi aynı horevi yspiyoss biri ,400 TL diğeri 25 .30 düşün yani
Şifa olsun inşaallahKızlar bugün bunu bana bir tüp bebek doktoru verdi. Hemen eşinle kullanmaya başlayın farkı görecekainiz dedi. Hazırlatıyorum yarın alıcam. Sabahları aç. Karnına kesinlikle yiyin dedi.
Bana da burçak erzik vermişti. Ama şu anda bahçexi de değil. Mehmet beye bunlaeı içiyoruz dedim oda tamam dedi sağolsunAraştır canım bahçecide ebru hoca verdi bana bunu.
Tedavideyken değiştirme bence canım ben tedavideyken esimede banada ne dedilerse birebir aldik şuan tedaviniz bitince normal olarak kullanabilirim diye dedim ben yinde sen bilirsinBenimkide öyle 450 tl aldım son iki alışımda pregnacare him and here ve omepa q10 kullanıyoruz. Bşrde eşimşe beraber kullandığım için 15 günde bitiyor.
Seninkiler farklıymış ama. Gıda takviyesi diye geçiyor sanirsam.Benimkide öyle 450 tl aldım son iki alışımda pregnacare him and here ve omepa q10 kullanıyoruz. Bşrde eşimşe beraber kullandığım için 15 günde bitiyor.
Oda doğru... zaten alacağım kadar aldım.Tedavideyken değiştirme bence canım ben tedavideyken esimede banada ne dedilerse birebir aldik şuan tedaviniz bitince normal olarak kullanabilirim diye dedim ben yinde sen bilirsin
Bende kullanıyorum hemde günde 6 taneKızlar merhaba. Benim bugün transferden sonra 15.günüm. Değerim 934 çıktı. Progestan kullanıyorum fitil olarak ama her seferinde geri akarken kahverengimsi akıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Evet ama içinde yok yok bununda özellikle erkeğin kullandığının içeriği çok daha fazlaSeninkiler farklıymış ama. Gıda takviyesi diye geçiyor sanirsam.
Yaaa çok geçmiş olsun tedavideyken dediklerini al sonra değiştirirsin benim fikrimce aynen zaten aldın az daha al sonra pişman olmaOda doğru... zaten alacağım kadar aldım.
Bir de corona oldum, çok çok hafid geçirdim soktor bu vitaminler kurtardı seni dedi
Bunları ne için verdi mrk ettim?Kızlar bugün bunu bana bir tüp bebek doktoru verdi. Hemen eşinle kullanmaya başlayın farkı görecekainiz dedi. Hazırlatıyorum yarın alıcam. Sabahları aç. Karnına kesinlikle yiyin dedi.
Evet sizinkiler daha kapsamlı. Benim ki gebelikte de kullanilan tipte vitamin ilacı.Evet ama içinde yok yok bununda özellikle erkeğin kullandığının içeriği çok daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?