Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben yaptırdım rahim çizmeyi önceki tedavimde negatif olacağı varsa oluyor canım gerisi teferruat

Benimkide öyle 450 tl aldım son iki alışımda pregnacare him and here ve omepa q10 kullanıyoruz. Bşrde eşimşe beraber kullandığım için 15 günde bitiyor.
Tedavideyken değiştirme bence canım ben tedavideyken esimede banada ne dedilerse birebir aldik şuan tedaviniz bitince normal olarak kullanabilirim diye dedim ben yinde sen bilirsin

Tedavideyken değiştirme bence canım ben tedavideyken esimede banada ne dedilerse birebir aldik şuan tedaviniz bitince normal olarak kullanabilirim diye dedim ben yinde sen bilirsin
Oda doğru... zaten alacağım kadar aldım.
Bir de corona oldum, çok çok hafid geçirdim soktor bu vitaminler kurtardı seni dedi

Kızlar merhaba. Benim bugün transferden sonra 15.günüm. Değerim 934 çıktı. Progestan kullanıyorum fitil olarak ama her seferinde geri akarken kahverengimsi akıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Bende kullanıyorum hemde günde 6 tane
Hafif lekelenme olarak bende de arada oluyor yoğun değil ama bence fitille alakalı değil ilk zamanlar hiç olmadı son 3 4 gündür var bende bu arada benimde 15.günüm

Oda doğru... zaten alacağım kadar aldım.
Bir de corona oldum, çok çok hafid geçirdim soktor bu vitaminler kurtardı seni dedi
Yaaa çok geçmiş olsun tedavideyken dediklerini al sonra değiştirirsin benim fikrimce aynen zaten aldın az daha al sonra pişman olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…