- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.841
Kesinlikle değiştirmesin. Onun kullandiklari benim kullandigimin tarzında değil çünkü.Yaaa çok geçmiş olsun tedavideyken dediklerini al sonra değiştirirsin benim fikrimce aynen zaten aldın az daha al sonra pişman olma
Bu vitaminleri süreklimi kullanıyonuz siz ben anlamadı aydınlat beni dünürcümKesinlikle değiştirmesin. Onun kullandiklari benim kullandigimin tarzında değil çünkü.
O tipte olanlardan eşim kullandı 6 ay. Kalite arttırıcı. Benim bi sıkıntım yok amh, yumurtalık falan. Ondan normal ilaç verdi. Gerçi senin var mı bi durumun bilmiyorumEvet ama içinde yok yok bununda özellikle erkeğin kullandığının içeriği çok daha fazla
Aynen onun erkek faktörlü falan kullandigi var dedimya biz tedavideyken ve öncesinde eşim tedavideyken Dr ne dediyse birebir aldik ama şuan rahatım tedavi bitti değiştirilebilirKesinlikle değiştirmesin. Onun kullandiklari benim kullandigimin tarzında değil çünkü.
Benim kullandığım hamilelikte de veriyorlar ya o tip vitamin ilacı ama çok kapsamlı. Arkadaşın kullandığı sperm ve yumurta kalitesini arttıran gida takviyesi tipinde vitamin. Herhalde onların daha yumurta toplanıp, dölletip, embriyo oluşturacaklarBu vitaminleri süreklimi kullanıyonuz siz ben anlamadı aydınlat beni dünürcüm
Hatırlatırsın gittiginde bakalım ne dicek. Normal multivitamin verirse kazıklanma al benimkindenAynen onun erkek faktörlü falan kullandigi var dedimya biz tedavideyken ve öncesinde eşim tedavideyken Dr ne dediyse birebir aldik ama şuan rahatım tedavi bitti değiştirilebilir
Bu kadar erken mi ?Bende hiçbirşey yok dahailk migde bulantimi yaşıyorum
Aman drdanda soğudum okudunmu az önce bı arkadaş ben pendikten gidecektim soğuk olunca gitmedim sabah öğle sonu gittim ameliyattan çıktı beni musyene etti konuştuk dedi zalim vay ben halimi anlatmama rağmen bana hiç anlayışlı olmadı birdaha meşhur Dr gitmiyecemHatırlatırsın gittiginde bakalım ne dicek. Normal multivitamin verirse kazıklanma al benimkinden
az evvel bi migdem bulandı anlatamam ben de şaşırdım cok erken diye tuhaf oldumBu kadar erken mi ?Bende hiçbirşey yok daha
Hımm anladım şimdi bana 1kutu kullandırdı dr başkada vermedi.artık vitamin bile olsa ilaç almak tiksindiriyor meyve sevmeme ragmen hergn meyve yiyorum artıkBenim kullandığım hamilelikte de veriyorlar ya o tip vitamin ilacı ama çok kapsamlı. Arkadaşın kullandığı sperm ve yumurta kalitesini arttıran gida takviyesi tipinde vitamin. Herhalde onların daha yumurta toplanıp, dölletip, embriyo oluşturacaklar
Bendede yokBu kadar erken mi ?Bende hiçbirşey yok daha
Soğuk diye mi gitmemişAman drdanda soğudum okudunmu az önce bı arkadaş ben pendikten gidecektim soğuk olunca gitmedim sabah öğle sonu gittim ameliyattan çıktı beni musyene etti konuştuk dedi zalim vay ben halimi anlatmama rağmen bana hiç anlayışlı olmadı birdaha meşhur Dr gitmiyecembunu anladım
Devam et demedi mi? Bana devam et dedi en son görüşmemizde. 3 yıl falan önceydi galiba tam hatırlamıyorumHımm anladım şimdi bana 1kutu kullandırdı dr başkada vermedi.artık vitamin bile olsa ilaç almak tiksindiriyor meyve sevmeme ragmen hergn meyve yiyorum artık
o zaman bende var bi tuhaflikBendede yok
Bünye meselesi kuzum hemen endiselenme olabilir ic dünyamızda ne fırtınalar kopuyor şu ano zaman bende var bi tuhaflik
Yumurta ve sperm lere çok iyi geliyormuşBunları ne için verdi mrk ettim?
Ya bende labaratuvar kalitesi için gittim birde herkes cem bey cem bey diyince ne bileyim Instagram'da samimi geldi demekki sosyal ortamlar farklı oluyormuş yada bendemi sorun var diyeceğim aile gibiymis yok abi gibiymis benim gözümde sadece bir doktor sevinçli arkadaş dedi onu soğuktu gitmedim diye aslında çok haklısın hepsi aynı işi yapıyor sonuçta rabbim pişmanlık vermesin ama içim bı çiz etti 24saat uykusuz gidip geldiğim günleri hatırlayınca oysa bende aynı psrayi verdimSoğuk diye mi gitmemişbuna sebep onu kabul etmiş seni etmemis mi yani valla meşhurluk ne var ki canım? Hepsinin verdiği iğne aynı, yumurta toplama aynı, transfer aynı. Ben eşim için bülent erolu buldum internetten. Ilkin onun için bahceciye gittik. Sonra 6 ay geçti iş tüp bebeğe döndü, biraz araştırdım, laboratuvarı çok çok iyi. Sperm seçmeleri, embriyoyu beklettikleri kültür ortamı, donunu çözdürmeleri.. tek kriterim vardı dr kadın, pozitif enerjisi olsun hepsi bu. Çünkü başarılı bir tüp bebeğin asıl kahramani embriyologlar. Yani biz ona sebep seçtik
Ben ilk muayeneye gittiğimde verdi doktor. 4 aydır içiyoruz ve kesmeyin dediBenim kullandığım hamilelikte de veriyorlar ya o tip vitamin ilacı ama çok kapsamlı. Arkadaşın kullandığı sperm ve yumurta kalitesini arttıran gida takviyesi tipinde vitamin. Herhalde onların daha yumurta toplanıp, dölletip, embriyo oluşturacaklar
Yok kuzum ben demedim benim doktorum farkliYa bende labaratuvar kalitesi için gittim birde herkes cem bey cem bey diyince ne bileyim Instagram'da samimi geldi demekki sosyal ortamlar farklı oluyormuş yada bendemi sorun var diyeceğim aile gibiymis yok abi gibiymis benim gözümde sadece bir doktor sevinçli arkadaş dedi onu soğuktu gitmedim diye aslında çok haklısın hepsi aynı işi yapıyor sonuçta rabbim pişmanlık vermesin ama içim bı çiz etti 24saat uykusuz gidip geldiğim günleri hatırlayınca oysa bende aynı psrayi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?