Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet ama içinde yok yok bununda özellikle erkeğin kullandığının içeriği çok daha fazla
O tipte olanlardan eşim kullandı 6 ay. Kalite arttırıcı. Benim bi sıkıntım yok amh, yumurtalık falan. Ondan normal ilaç verdi. Gerçi senin var mı bi durumun bilmiyorum

Kesinlikle değiştirmesin. Onun kullandiklari benim kullandigimin tarzında değil çünkü.
Aynen onun erkek faktörlü falan kullandigi var dedimya biz tedavideyken ve öncesinde eşim tedavideyken Dr ne dediyse birebir aldik ama şuan rahatım tedavi bitti değiştirilebilir

Bu vitaminleri süreklimi kullanıyonuz siz ben anlamadı aydınlat beni dünürcüm
Benim kullandığım hamilelikte de veriyorlar ya o tip vitamin ilacı ama çok kapsamlı. Arkadaşın kullandığı sperm ve yumurta kalitesini arttıran gida takviyesi tipinde vitamin. Herhalde onların daha yumurta toplanıp, dölletip, embriyo oluşturacaklar

Aynen onun erkek faktörlü falan kullandigi var dedimya biz tedavideyken ve öncesinde eşim tedavideyken Dr ne dediyse birebir aldik ama şuan rahatım tedavi bitti değiştirilebilir
Hatırlatırsın gittiginde bakalım ne dicek. Normal multivitamin verirse kazıklanma al benimkinden

Hatırlatırsın gittiginde bakalım ne dicek. Normal multivitamin verirse kazıklanma al benimkinden
Aman drdanda soğudum okudunmu az önce bı arkadaş ben pendikten gidecektim soğuk olunca gitmedim sabah öğle sonu gittim ameliyattan çıktı beni musyene etti konuştuk dedi zalim vay ben halimi anlatmama rağmen bana hiç anlayışlı olmadı birdaha meşhur Dr gitmiyecembunu anladım

Hımm anladım şimdi bana 1kutu kullandırdı dr başkada vermedi.artık vitamin bile olsa ilaç almak tiksindiriyor meyve sevmeme ragmen hergn meyve yiyorum artık

Soğuk diye mi gitmemiş buna sebep onu kabul etmiş seni etmemis mi yani valla meşhurluk ne var ki canım? Hepsinin verdiği iğne aynı, yumurta toplama aynı, transfer aynı. Ben eşim için bülent erolu buldum internetten. Ilkin onun için bahceciye gittik. Sonra 6 ay geçti iş tüp bebeğe döndü, biraz araştırdım, laboratuvarı çok çok iyi. Sperm seçmeleri, embriyoyu beklettikleri kültür ortamı, donunu çözdürmeleri.. tek kriterim vardı dr kadın, pozitif enerjisi olsun hepsi bu. Çünkü başarılı bir tüp bebeğin asıl kahramani embriyologlar. Yani biz ona sebep seçtik

Hımm anladım şimdi bana 1kutu kullandırdı dr başkada vermedi.artık vitamin bile olsa ilaç almak tiksindiriyor meyve sevmeme ragmen hergn meyve yiyorum artık
Devam et demedi mi? Bana devam et dedi en son görüşmemizde. 3 yıl falan önceydi galiba tam hatırlamıyorum

Ya bende labaratuvar kalitesi için gittim birde herkes cem bey cem bey diyince ne bileyim Instagram'da samimi geldi demekki sosyal ortamlar farklı oluyormuş yada bendemi sorun var diyeceğim aile gibiymis yok abi gibiymis benim gözümde sadece bir doktor sevinçli arkadaş dedi onu soğuktu gitmedim diye aslında çok haklısın hepsi aynı işi yapıyor sonuçta rabbim pişmanlık vermesin ama içim bı çiz etti 24saat uykusuz gidip geldiğim günleri hatırlayınca oysa bende aynı psrayi verdim

Ben ilk muayeneye gittiğimde verdi doktor. 4 aydır içiyoruz ve kesmeyin dedi

Yok kuzum ben demedim benim doktorum farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…