- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.861
Kim dedi ya kız onu pendikten gitmedim diyen sen degilmiydin frekans karıştıYok kuzum ben demedim benim doktorum farkli
Aman drdanda soğudum okudunmu az önce bı arkadaş ben pendikten gidecektim soğuk olunca gitmedim sabah öğle sonu gittim ameliyattan çıktı beni musyene etti konuştuk dedi zalim vay ben halimi anlatmama rağmen bana hiç anlayışlı olmadı birdaha meşhur Dr gitmiyecembunu anladım
Canım benim yaşa bağlı yumurta rezervim az. 3 yumurta toplanmıştı, 2 tanesi döllendi.O tipte olanlardan eşim kullandı 6 ay. Kalite arttırıcı. Benim bi sıkıntım yok amh, yumurtalık falan. Ondan normal ilaç verdi. Gerçi senin var mı bi durumun bilmiyorum
Normaldir bu saate vallaKim dedi ya kız onu pendikten gitmedim diyen sen degilmiydin frekans karıştı
Transfer yapıldı benim nerden bileyim benim dolmuşluğum eşimin pasifliği ve ana kuzusu olmasıŞuan tedavidemisin ne durumdasin niye stres yapiyorsunizki biriniz ilk adımı atin hadi git yanına konus
Malesef canım geneli öyle. Bende o tarz doktorlardan uzak duruyorum zaten gergin oluyorum birde öyle olunca daha çok daralıyorum sanki umursamıyorlar gibi geliyorAman drdanda soğudum okudunmu az önce bı arkadaş ben pendikten gidecektim soğuk olunca gitmedim sabah öğle sonu gittim ameliyattan çıktı beni musyene etti konuştuk dedi zalim vay ben halimi anlatmama rağmen bana hiç anlayışlı olmadı birdaha meşhur Dr gitmiyecembunu anladım
He dur bende buldum sağ söyledi ama o cemdenmi bahsetmişti başkasından mi duan onu bilemedim herneyse ya demem oki Instagram'a fazla inanmayın
Kim umursuyor zaten de ruhsuzlar bak gece gece ateşim yükseldi sinirlendim.Malesef canım geneli öyle. Bende o tarz doktorlardan uzak duruyorum zaten gergin oluyorum birde öyle olunca daha çok daralıyorum sanki umursamıyorlar gibi geliyor
Ah be canım ya şu an boşver.. Şu anda herşey den daha önemlisi sen ve bebeğinsin. Farklı ı şeyler düşün.. Eşinin yanına git boşver. Babassııı de hemen barışınTransfer yapıldı benim nerden bileyim benim dolmuşluğum eşimin pasifliği ve ana kuzusu olması
Aaa şuan böyle şeyler yapilirmi ya strese giriyorsunuz Esin biraz daha anlayışlı olsun şuan sen çok özel donemdesnTransfer yapıldı benim nerden bileyim benim dolmuşluğum eşimin pasifliği ve ana kuzusu olması
Ben ilk bahçeciye Burçak Erzik diye bir doktor için gittim. Aman allahım ya kadın bir konuşuyor ne gerginliğin kalıyor ne stresin. Gittiğin ilk gün kendi numaraaını asistanının numarasını hemen veriyor. Kadına yaz 10 dk içinde dönüyor.. Asistanı desen öyle. İlgi içtenlik 10 numara. Ah ahh eşim gitmiyor bahçecide bahçeci yok burda başlamış burda devam edecekmişKim umursuyor zaten de ruhsuzlar bak gece gece ateşim yükseldi sinirlendim.
Burçak hanım nerde şuan eşinin istediği olsun bence oda en iyisi olsun istiyor babalık duygusunu tatmak için bahçeci labaratuvari iyi için rahat olsunBen ilk bahçeciye Burçak Erzik diye bir doktor için gittim. Aman allahım ya kasın bir konuşuyor nw gerginliğin kalıyor ne stresin. Gittiğin ilk gün kendi numaraaını asistanının numarasını hemen veriyor. Kasına yaz 10 dk içinde dönüyor.. Asistanı desen öyle. İlgi içtenlik 10 numara. Ah ahh eşim gitmiyor bahçecide bahçeci yok burda başlamış burda devam edecekmiş
Ayyy canım benim kıyamamYa bende labaratuvar kalitesi için gittim birde herkes cem bey cem bey diyince ne bileyim Instagram'da samimi geldi demekki sosyal ortamlar farklı oluyormuş yada bendemi sorun var diyeceğim aile gibiymis yok abi gibiymis benim gözümde sadece bir doktor sevinçli arkadaş dedi onu soğuktu gitmedim diye aslında çok haklısın hepsi aynı işi yapıyor sonuçta rabbim pişmanlık vermesin ama içim bı çiz etti 24saat uykusuz gidip geldiğim günleri hatırlayınca oysa bende aynı psrayi verdim
Frekans karıştı sevicliyle ilgisi yok aag demiş onunda Dr farklı sanırsam bian bağlantı sorunu olduAyyy canım benim kıyamamemeğinin karşılığını versin Rabbim sana. Nerden geliyosun o kadar uzak?
Ebru doktor da aynen böyle. Kadınlar daha başka oluyor ya. Annelik güdüleri olduğu için daha hassaslar bizlere karşı.Ben ilk bahçeciye Burçak Erzik diye bir doktor için gittim. Aman allahım ya kasın bir konuşuyor nw gerginliğin kalıyor ne stresin. Gittiğin ilk gün kendi numaraaını asistanının numarasını hemen veriyor. Kasına yaz 10 dk içinde dönüyor.. Asistanı desen öyle. İlgi içtenlik 10 numara. Ah ahh eşim gitmiyor bahçecide bahçeci yok burda başlamış burda devam edecekmiş
Kendi muayenehanesini açtı. Acıbadem fulyayla anlaşmalı..Burçak hanım nerde şuan eşinin istediği olsun bence oda en iyisi olsun istiyor babalık duygusunu tatmak için bahçeci labaratuvari iyi için rahat olsun
Ay çok yaFrekans karıştı sevicliyle ilgisi yok aag demiş onunda Dr farklı sanırsam bian bağlantı sorunu olduKonya'ya 120 km uzaktayım İstanbul'da 850 km gidiş bize
Bahcecide yaprak dökümü gibi tek tek Dr gidiyo mustecep bey vardı emre bey vardı onlarda ayrildiKendi muayenehanesini açtı. Acıbadem fulyayla anlaşmalı..
Rezervin az ama kaliteleri yerinde maşallah 3'te 2Malesef geneli öyle.. BiL
Canım benim yaşa bağlı yumurta rezervim az. 3 yumurta toplanmıştı, 2 tanesi döllendi.
Mustecep beyide çok duydumBahcecide yaprak dökümü gibi tek tek Dr gidiyo mustecep bey vardı emre bey vardı onlarda ayrildi
Sitemim o yüzden canım ha 200 300 km yol olsa önemli değil rica ettim çok uzaktan gelecek diye onların dediği oldu yine.transfer sonrası otelde kalacağız üç beş gün mecburAy çok yatransferden sonra ne yapicaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?