Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Malesef geneli öyle.. BiL
O tipte olanlardan eşim kullandı 6 ay. Kalite arttırıcı. Benim bi sıkıntım yok amh, yumurtalık falan. Ondan normal ilaç verdi. Gerçi senin var mı bi durumun bilmiyorum
Canım benim yaşa bağlı yumurta rezervim az. 3 yumurta toplanmıştı, 2 tanesi döllendi.

Malesef canım geneli öyle. Bende o tarz doktorlardan uzak duruyorum zaten gergin oluyorum birde öyle olunca daha çok daralıyorum sanki umursamıyorlar gibi geliyor

Normaldir bu saate valla
AghA söylemişti
He dur bende buldum sağ söyledi ama o cemdenmi bahsetmişti başkasından mi duan onu bilemedim herneyse ya demem oki Instagram'a fazla inanmayınseninde günahını aldım tatlım muck ozur

Malesef canım geneli öyle. Bende o tarz doktorlardan uzak duruyorum zaten gergin oluyorum birde öyle olunca daha çok daralıyorum sanki umursamıyorlar gibi geliyor
Kim umursuyor zaten de ruhsuzlar bak gece gece ateşim yükseldi sinirlendim.

Transfer yapıldı benim nerden bileyim benim dolmuşluğum eşimin pasifliği ve ana kuzusu olması
Ah be canım ya şu an boşver.. Şu anda herşey den daha önemlisi sen ve bebeğinsin. Farklı ı şeyler düşün.. Eşinin yanına git boşver. Babassııı de hemen barışın

Kim umursuyor zaten de ruhsuzlar bak gece gece ateşim yükseldi sinirlendim.
Ben ilk bahçeciye Burçak Erzik diye bir doktor için gittim. Aman allahım ya kadın bir konuşuyor ne gerginliğin kalıyor ne stresin. Gittiğin ilk gün kendi numaraaını asistanının numarasını hemen veriyor. Kadına yaz 10 dk içinde dönüyor.. Asistanı desen öyle. İlgi içtenlik 10 numara. Ah ahh eşim gitmiyor bahçecide bahçeci yok burda başlamış burda devam edecekmiş

Burçak hanım nerde şuan eşinin istediği olsun bence oda en iyisi olsun istiyor babalık duygusunu tatmak için bahçeci labaratuvari iyi için rahat olsun

Ayyy canım benim kıyamam emeğinin karşılığını versin Rabbim sana. Nerden geliyosun o kadar uzak?

Ayyy canım benim kıyamam emeğinin karşılığını versin Rabbim sana. Nerden geliyosun o kadar uzak?
Frekans karıştı sevicliyle ilgisi yok aag demiş onunda Dr farklı sanırsam bian bağlantı sorunu olduKonya'ya 120 km uzaktayım İstanbul'da 850 km gidiş bize

Ebru doktor da aynen böyle. Kadınlar daha başka oluyor ya. Annelik güdüleri olduğu için daha hassaslar bizlere karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…