Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sitemim o yüzden canım ha 200 300 km yol olsa önemli değil rica ettim çok uzaktan gelecek diye onların dediği oldu yine.transfer sonrası otelde kalacağız üç beş gün mecbur
Gerçekten sitemi hak ediyolar ya. Sen bu konuyu niye dr'unla konuştun ki? Hasta temsilcisiyle konuşsaydın ya?

Gerçekten sitemi hak ediyolar ya. Sen bu konuyu niye dr'unla konuştun ki? Hasta temsilcisiyle konuşsaydın ya?
850+120 *2=1.940km düşün yani Allah'tan ara donrmde otelde kaldık vücudumuz kaldırmadı o yolu . Ne bileyim en yetkili Dr sandım o muayene edecekti ya 5sn o karar verir sandim.

Gebelik vaad ediyormuş ikisi de
Nasip olmayınca olmuyor işte herşey de bir hayır vardır. Tedaviye ilk başladığım dada 1 hafta iğne oldum yumurtalar cevap vermedi tedaviyi kestik 2 hafta sonra corona oldum. Transfer olsaydım ona denk gelicekti kısmet işte.. Bumdada varsır6 bir hayır

Allah yardımcın olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inş

Sitemim o yüzden canım ha 200 300 km yol olsa önemli değil rica ettim çok uzaktan gelecek diye onların dediği oldu yine.transfer sonrası otelde kalacağız üç beş gün mecbur
Ya seninle biz basta konusmustuk bana ozelden mesaj atmistin keske ebru hocaya gitseydin ben cok memnun kaldim sordugum butun sorulari cevapsiz birakmadi acikladi sevecen guleryuzlu birisi.. benimde hemen numarami kaydetti kendi numarasini verdi istedigimde ulasabiliyorum cok şükür ama asiri yoğunlar orasi ayri ama ne olursa olsun her hastasi ozel olmali bi doktorun her hastanin ayri hikayesi var çünkü..ama olsun moralini bozma doktorla inslalah sonuca odaklan embryologlar onemli labaratuvar onemli doktor sadece muayene ediyor.. birde transfer asamasi cok onemli o konuda cok deneyimliler insallah guzel hayirli haberleri alicaz

Amin n canım inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun Malesef ki maddiyatı bşr kenara bıraktım manevi olarak sürecimiz gerçekten çok zor. Ve emin ol ki bizi anlayan çok az insan var.
Aynen Allah yardımcımız olsun inş 23 milyar kadar gitti bizim şehirdışından İstanbula gittik otel VS epey tuttu İnş tutunmuştur İnş
Amin n canım inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun Malesef ki maddiyatı bşr kenara bıraktım manevi olarak sürecimiz gerçekten çok zor. Ve emin ol ki bizi anlayan çok az insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…