Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Y
Yani epey söylendim memur adam sonuçta 9 da uyanıp gidiyor işe belki söylenmemem için başka odaya geçti ama üzüldüm kaynanam da ne zamandır burada işimi gücümü yapıyor ama yani annemi yanımda eleştirmesi hoşuma gitmedi eşimde bana hak verdi

Aynen bende eşimin hakkını yiyemem ztn istemeseydi bu yola girmezdik ama beni anlaması lazımdı bugün kaynana da gelince sıkıntı oluyor

Hak vermiş işte bak ne yapsın seni çok iyi anlıyorum şuan hormonlar çok değişik zaten benim pozitif olduğumu eşim hemen anladı ben en ufak şeye ağlar oldum ama şimdide düşük riski var kimsenin bişe demesine gerek kalmadı gözler hep dolu onun için boşver onu bunu o kadar emek verip maddi manevi yıpranıyoruz daha fazla kendini üzme derim

850+120 *2=1.940km düşün yani Allah'tan ara donrmde otelde kaldık vücudumuz kaldırmadı o yolu . Ne bileyim en yetkili Dr sandım o muayene edecekti ya 5sn o karar verir sandim.
Biran evvel adet okursun ve Allah da seni evlatla mükdeleyip, bu gek gitlerden kurtarır insaallah

Öyle tabii hayatim ben de hep vardır bunda da bir hayır diyorum. Elden de başka bişey gelmiyor zaten

Kayınvalidene kızdığın bir duruma, sen de beni sevmiyordun diye eşini de dahil etmeseydin keşke. senin yanında olmuş sonuçta. Annemi biliyorsun demiş. Daha ne diyebilirdi ki? Allah kahretsin bu kadını mı diycekti? O da onun annesi sonuçta. Ben seni anlıyorum, hormonlar, tuttu mu acaba stresi, gün saymak, bunlar çok zor. Ama o erkek ve anlamaz. Öyle bi yetenekleri yok çünkü. Boş yere canını sıkma sen. Senin pozitif olman lazım. Kafana takma

Belli de olmaz bakarsın süpriz yumurta çıkar. Dr bana 6,7 toplarız demişti. 11 tane toplandı. Gerçi 8 tanesi işleme alındı. 7 tane toplansa da işini görür bir sayı

Son düzenleme:
Pekii pendikten gelen kim acabaaa sonuca adım adım yaklaşıyoruz ha gayret kız oranın üst katı mı var? Nerden çıkılıyo

Kızlar merhaba. Benim bugün transferden sonra 15.günüm. Değerim 934 çıktı. Progestan kullanıyorum fitil olarak ama her seferinde geri akarken kahverengimsi akıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah ben daha transfer olmadım ama bu durumu yaşamayan arkadaş yok gibi bişey. Yine de dr'unu da bilgilendir. Belki fitili arttırır.

Sağol

Ayy gerçekten hayrusz yazmıştı ama sen yazmış gib görünmüş @Semaknc Valla nasıl oldu kafam almadı
Hatlar karismis bacikolar kbakmayin bende anca goruyorum msjlari sikinti yok simdi bendede jeton dustu ikiz olma sansi var yazmistim zaten hcg yuksek iki embryo koyulmus kartanesi bacima gormemisim yaziyi aah aah bu gunler gecmiyor arkadaslar uyku tutmuyor beni napicaksak boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…