- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.901
Şuan moralin bozuk olduğu için öyle düşünüyorsun umarım hayırlı ise tutmuştur eşim sağolsun hep destek ama benimde bikaç gündür moralim bozuk direk çöküşe geçip olumsuz düşünüp kendimizi üzüyoruz başka birşey değilAmin inş ama pek tuttuğunu düşünmüyorum
Bende oyle dusunuyordum ve supriz oldu hamileyim. Umudunu kaybetme canim. Moral cok onemli pozitif dusun ki pozitif olsun. Once inanAmin inş ama pek tuttuğunu düşünmüyorum
Yani epey söylendim memur adam sonuçta 9 da uyanıp gidiyor işe belki söylenmemem için başka odaya geçti ama üzüldüm kaynanam da ne zamandır burada işimi gücümü yapıyor ama yani annemi yanımda eleştirmesi hoşuma gitmedi eşimde bana hak verdiŞuan moralin bozuk olduğu için öyle düşünüyorsun umarım hayırlı ise tutmuştur eşim sağolsun hep destek ama benimde bikaç gündür moralim bozuk direk çöküşe geçip olumsuz düşünüp kendimizi üzüyoruz başka birşey değil
Amin inş görürüm hamileliği belki onun stresi onca muayene iğne vs çok hassasoluyor insanBende oyle dusunuyordum ve supriz oldu hamileyim. Umudunu kaybetme canim. Moral cok onemli pozitif dusun ki pozitif olsun. Once inan
Ben önce sağlık ocağına gittim. Bunları yapmıyoruz dedi. Özele gittim o yüzden.Ekim ayında yaptırdık cnm ama şimdi aklıma geldi bak bazılarını sağlık ocağında yaptırmıştım testlerın oyüzden 1800tuttu şimdi hatrladım
Aynen bende eşimin hakkını yiyemem ztn istemeseydi bu yola girmezdik ama beni anlaması lazımdı bugün kaynana da gelince sıkıntı oluyorŞuan moralin bozuk olduğu için öyle düşünüyorsun umarım hayırlı ise tutmuştur eşim sağolsun hep destek ama benimde bikaç gündür moralim bozuk direk çöküşe geçip olumsuz düşünüp kendimizi üzüyoruz başka birşey değil
Hak vermiş işte bak ne yapsın seni çok iyi anlıyorum şuan hormonlar çok değişik zaten benim pozitif olduğumu eşim hemen anladı ben en ufak şeye ağlar oldum ama şimdide düşük riski var kimsenin bişe demesine gerek kalmadı gözler hep dolu onun için boşver onu bunu o kadar emek verip maddi manevi yıpranıyoruz daha fazla kendini üzme derimY
Yani epey söylendim memur adam sonuçta 9 da uyanıp gidiyor işe belki söylenmemem için başka odaya geçti ama üzüldüm kaynanam da ne zamandır burada işimi gücümü yapıyor ama yani annemi yanımda eleştirmesi hoşuma gitmedi eşimde bana hak verdi
Biz buna oynaşmak diyoruzsen ne dion enerjimi atmak için gittim benmkine geçirdim 2tane kaçtımsinirimi atamıyorum lekeler veni böle yaptı
Biz 3 ay yaptık tık demediKızlar bugün bunu bana bir tüp bebek doktoru verdi. Hemen eşinle kullanmaya başlayın farkı görecekainiz dedi. Hazırlatıyorum yarın alıcam. Sabahları aç. Karnına kesinlikle yiyin dedi.
Valla okdr çok test vedıki hangisini merkezde hangisi sağlık ocağı hayrlamıyorum artık ne kdr beklediysem hepsini unutuverdimBen önce sağlık ocağına gittim. Bunları yapmıyoruz dedi. Özele gittim o yüzden.
Canım ilaçlarda alınganlık agrasiflik ve sinirlilik yapıyor bize. Bence birkaç saate geçecek tatlıya bağlayacaksınız.Transfer yapıldı benim nerden bileyim benim dolmuşluğum eşimin pasifliği ve ana kuzusu olması
Biran evvel adet okursun ve Allah da seni evlatla mükdeleyip, bu gek gitlerden kurtarır insaallah850+120 *2=1.940km düşün yani Allah'tan ara donrmde otelde kaldık vücudumuz kaldırmadı o yolu . Ne bileyim en yetkili Dr sandım o muayene edecekti ya 5sn o karar verir sandim.
Hayırlısıyla sonuç alırsın bu sefer inşaallahEvet benim negatif Malesef.. Sanırım doktorum şubatta yeni tedaviye başlatacak. Ocakta Reglken ara sana yapıcak larını söyleyeceğim dedi gel demedi
Öyle tabii hayatim ben de hep vardır bunda da bir hayır diyorum. Elden de başka bişey gelmiyor zatenNasip olmayınca olmuyor işte herşey de bir hayır vardır. Tedaviye ilk başladığım dada 1 hafta iğne oldum yumurtalar cevap vermedi tedaviyi kestik 2 hafta sonra corona oldum. Transfer olsaydım ona denk gelicekti kısmet işte.. Bumdada varsır6 bir hayır
Kayınvalidene kızdığın bir duruma, sen de beni sevmiyordun diye eşini de dahil etmeseydin keşke.Canım ya benimde kaynanam buradaydı bir konuda annemle ilgili konuştu sonra işte onu yalancı çıkardım o gittikten sonra eşime annesini anlattım tek dediği annemi biliyorsun üzme kendini bende dedim dedim yengeni ve ailesini seviyor sayıyor beni ve ailemi kötülemeye yer arıyor dedim sonra eşime sende sevmiyordun beni dedim başka odaya geçti valla ağlıyorum İnş bir şey olmaz
Belli de olmaz bakarsın süpriz yumurta çıkar. Dr bana 6,7 toplarız demişti. 11 tane toplandı. Gerçi 8 tanesi işleme alındı. 7 tane toplansa da işini görür bir sayıKızlar slm herkese. Yarın yumurta toplama yapılacak. Benim sol yumurtalığım çok büyütmedi. Sağ tarafta 7 adet toplanacak yumurta var. Sayı çok mu az sizce. Kalitesi güzel gözüküyor dedi doktor. Keşke iki taraftanda toplasaydık ama sayımız kötü değil dedi. Sizler tecrübelisiniz.sizce durum nasıl
Pekii pendikten gelen kim acabaaaBen Pendik'ten gitmedimhava biraz soğuktu sabah soğuğu yemeyeyşm diye öğleden sonra orda oldum. Normalde 11 e kadar tüp bebekte sonra üst katta kadın doğum a geçiyor tüp bebek muanesi olmuyor ben gidince ameliyatta idi çıktı geldi muane etti neşesi gayet yerindeydi konuştuk ettik . O cem neymiş öle be
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallahKızlar merhaba. Benim bugün transferden sonra 15.günüm. Değerim 934 çıktı. Progestan kullanıyorum fitil olarak ama her seferinde geri akarken kahverengimsi akıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
SağolKayınvalidene kızdığın bir duruma, sen de beni sevmiyordun diye eşini de dahil etmeseydin keşke.senin yanında olmuş sonuçta. Annemi biliyorsun demiş. Daha ne diyebilirdi ki? Allah kahretsin bu kadını mı diycekti? O da onun annesi sonuçta. Ben seni anlıyorum, hormonlar, tuttu mu acaba stresi, gün saymak, bunlar çok zor. Ama o erkek ve anlamaz. Öyle bi yetenekleri yok çünkü. Boş yere canını sıkma sen. Senin pozitif olman lazım. Kafana takma
Hatlar karismis bacikolar kbakmayin bende anca goruyorum msjlari sikinti yok simdi bendede jeton dustu ikiz olma sansi var yazmistim zaten hcg yuksek iki embryo koyulmus kartanesi bacima gormemisim yaziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?