Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayirlis olsun oncelikle...onceki gebeliklerinizi kac haftayken kaybettimiz acaba ?
1.ci 13.haftamda 5 hftaliga kadar gelismis oylece karnimda gezdim.. kendiliginden dusmesini bekledim

2.ci si 9 haftalikken ultrasonda ogrendim bos kese hic gelismemis yolk felan da yoktu.. kendiliginden dustu yine

3.su de 5 haftalikken kaybettim kimyasaldi sanirim ve idrar testlerim silik cikmisti..

Yok icsi mi ne öyle biseydi. Spermi bilmem kaç yüz kat büyütüp seçmek.
Simdi bu icsi nin daha yenisi cikmis bizde bunu uygulamislar kagitta yaziyordu imsi.. icsiye bakarak 6000 kere daha fazla yakinlastiriyorlarmis mikroskopu kaliteli sperm icin veya spermde sikintisi olanlarda bu yontem tafsiye ediliyor basariyi cogaltiyormus herhangi bir ucret alinmadi bunun icin bizden

Hadi canım ben 24 saat uykusuz gittik geldik eşimle sırf sabah gel dedi diye kişiye göre mi bu adam kimisi diyor yok aile gibi falan pehh hiçte değil bence ozaman bu haksizlik olmuyormu eksiyi verdim ceme
Şu adama göre muamele yapanlara fıttırıyorum

Kızlar bugün bunu bana bir tüp bebek doktoru verdi. Hemen eşinle kullanmaya başlayın farkı görecekainiz dedi. Hazırlatıyorum yarın alıcam. Sabahları aç. Karnına kesinlikle yiyin dedi.
Ben eğriçayır dan 2 ürün kullanıyorum hepsi var. E köyden bal da geldi. Özel içinde polen olan kestane,ıhlamur çiçekli bal da var doping gibi bunlar

Ben önce sağlık ocağına gittim. Bunları yapmıyoruz dedi. Özele gittim o yüzden.
Ya bazen baştan savmak için yapıyorlar. Yok git nerde tedavş okuyorsan ora yapsın yok hastaneye git buralar yoğun vs. Gıcık doktorlar oluyor. Devlet ona o hakkı vermiş yoğunluk azalsın diye onların keyfini bekliyoruz. Sen devlete de git varsa tüp bebek yada infertilite bölümü. Orda zaten testlerin çoğu yapılıyor. Genetik testler vs de bizde genetik hastalıklar varmış falan de yapıyorlar araştırmak için ne gerek var onca paraya yazık günah

Pekii pendikten gelen kim acabaaa sonuca adım adım yaklaşıyoruz ha gayret kız oranın üst katı mı var? Nerden çıkılıyo
Benim ben ben ben çok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya

İyi kaynatmışsınız yaklaşık 9 sayfa okudum yaaa bu arada @karrtanesiii bende de karın şaştı. Gece çok sancım oldu, ishal vs değişik birşey oldu. He birde sanırım kurufasulye bin etkisi de var birfaha kurufasulye nohut yemek

Olabilir canım yediklerimizden , benimde bağırsaklaırm fena çalışıyor

Benim gece yine kahverengi lekelenmelerim olmuş iç çamaşırıma .Şimdi yine fitil attım yatıyorum ayaklarım yukarda.Çok korkuyorum birşey mi oldu diye Biraz zaman geçsin hemşireye yazacağım yine .Ama ağrım felan yok , sadece gazım var

Yat dinlen bugün is falan yapma yorma kendini sor bakalım hemşireye ne dicek

Şimdi bir daha tuvalete gittim gelmemiş daha .Ama ne kadar yararsam yatayım yaptığım fitilin bir kısmı geri çıkıyor Ya sende de öyle oluyor mu
Fitilden sonra en az 1 saat yatiyorum ben sonra kalkıyorum evet benimde dışarı akıyor ama kesinlikle çok değil hafif akıyor fazlalığı dışarı atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…