- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.921
1.ci 13.haftamda 5 hftaliga kadar gelismis oylece karnimda gezdim.. kendiliginden dusmesini bekledimHayirlis olsun oncelikle...onceki gebeliklerinizi kac haftayken kaybettimiz acaba ?
Simdi bu icsi nin daha yenisi cikmis bizde bunu uygulamislar kagitta yaziyordu imsi.. icsiye bakarak 6000 kere daha fazla yakinlastiriyorlarmis mikroskopu kaliteli sperm icin veya spermde sikintisi olanlarda bu yontem tafsiye ediliyor basariyi cogaltiyormus herhangi bir ucret alinmadi bunun icin bizdenYok icsi mi ne öyle biseydi. Spermi bilmem kaç yüz kat büyütüp seçmek.
Şu adama göre muamele yapanlara fıttırıyorumHadi canım ben 24 saat uykusuz gittik geldik eşimle sırf sabah gel dedi diye kişiye göre mi bu adam kimisi diyor yok aile gibi falan pehh hiçte değil bence ozaman bu haksizlik olmuyormu eksiyi verdim ceme
Kızlar bugün bunu bana bir tüp bebek doktoru verdi. Hemen eşinle kullanmaya başlayın farkı görecekainiz dedi. Hazırlatıyorum yarın alıcam. Sabahları aç. Karnına kesinlikle yiyin dedi.
Senno arı ürünlerini kullanOda doğru... zaten alacağım kadar aldım.
Bir de corona oldum, çok çok hafid geçirdim soktor bu vitaminler kurtardı seni dedi
Ya bazen baştan savmak için yapıyorlar. Yok git nerde tedavş okuyorsan ora yapsın yok hastaneye git buralar yoğun vs. Gıcık doktorlar oluyor. Devlet ona o hakkı vermiş yoğunluk azalsın diye onların keyfini bekliyoruz. Sen devlete de git varsa tüp bebek yada infertilite bölümü. Orda zaten testlerin çoğu yapılıyor. Genetik testler vs de bizde genetik hastalıklar varmış falan de yapıyorlar araştırmak içinBen önce sağlık ocağına gittim. Bunları yapmıyoruz dedi. Özele gittim o yüzden.
Benim ben ben benPekii pendikten gelen kim acabaaasonuca adım adım yaklaşıyoruz ha gayret kız oranın üst katı mı var? Nerden çıkılıyo
Olabilir canım yediklerimizden , benimde bağırsaklaırm fena çalışıyorİyi kaynatmışsınız yaklaşık 9 sayfa okudumyaaa bu arada @karrtanesiii bende de karın şaştı. Gece çok sancım oldu, ishal vs değişik birşey oldu. He birde sanırım kurufasulye bin etkisi de var birfaha kurufasulye nohut yemek
Yat dinlen bugün is falan yapma yorma kendini sor bakalım hemşireye ne dicekBenim gece yine kahverengi lekelenmelerim olmuş iç çamaşırıma .Şimdi yine fitil attım yatıyorum ayaklarım yukarda.Çok korkuyorum birşey mi oldu diyeBiraz zaman geçsin hemşireye yazacağım yine .Ama ağrım felan yok , sadece gazım var
Off bugünde okula gitmem gerekti Ya kaç haftadır şehir dışındayım diye gitmiyordum .Yarına geleyim diye söyleyim olmadı müdüreYat dinlen bugün is falan yapma yorma kendini sor bakalım hemşireye ne dicek
Hemşireyle görüş öyle karar verirsin en azından öğlene kadar yat dinlenOff bugünde okula gitmem gerekti Ya kaç haftadır şehir dışındayım diye gitmiyordum .Yarına geleyim diye söyleyim olmadı müdüre
Şimdi bir daha tuvalete gittim gelmemiş daha .Ama ne kadar yatarsam yatayım yaptığım fitilin bir kısmı geri çıkıyor Ya sende de öyle oluyor muHemşireyle görüş öyle karar verirsin en azından öğlene kadar yat dinlen
İnşallah sizin de tüm bekleyen ve isteyenlerin deRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Fitilden sonra en az 1 saat yatiyorum ben sonra kalkıyorum evet benimde dışarı akıyor ama kesinlikle çok değil hafif akıyor fazlalığı dışarı atıyorŞimdi bir daha tuvalete gittim gelmemiş daha .Ama ne kadar yararsam yatayım yaptığım fitilin bir kısmı geri çıkıyor Ya sende de öyle oluyor mu
Benim parça halinde geliyor canım acaba çok ileriye itemiyor muyum ?Fitilden sonra en az 1 saat yatiyorum ben sonra kalkıyorum evet benimde dışarı akıyor ama kesinlikle çok değil hafif akıyor fazlalığı dışarı atıyor
Sıra bekliyorum canım şu an
Hadi bakalım güzel haberlerle gelSıra bekliyorum canım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?