- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.941
Progestan dediği fitil olan mı ? Şu hap olarak verdikleri ama fitil olarak kullandığımızÇok yoğun kanamanız olursa kan sulandırıcınızı kesin progestanı 2 ye çıkın bu hafta yerleşme kanamanız olabilir.Doktora sorup böyle yazmış hemşire
Hayirli olsun canim, bendede böyle hafif lekelenme olmustu 2 gun boyuncaÇok yoğun kanamanız olursa kan sulandırıcınızı kesin progestanı 2 ye çıkın bu hafta yerleşme kanamanız olabilir.Doktora sorup böyle yazmış hemşire
Yok canım hani sen kalçadan vuruluyorsun Ya iğne ben onu göbekten alıyorum günde 1 kere onu 2 ye çıkarın kanamanız artarsa demişProgestan dediği fitil olan mı ? Şu hap olarak verdikleri ama fitil olarak kullandığımız
Canım Bugün 13.günüm neden böyle oluyor anlamadım ama forumda bir arkadaşın da baya sonra olmuş yerleşmeymiş yineHayirli olsun canim, bendede böyle hafif lekelenme olmustu 2 gun boyunca
Canim benimde 9,10 ve 11 gun lekelenme olmustuCanım Bugün 13.günüm neden böyle oluyor anlamadım ama forumda bir arkadaşın da baya sonra olmuş yerleşmeymiş yine
Çok sağol canım .inşallah devam etmez , sürekli diken üstündeyiz böyle biz YaCanim benimde 9,10 ve 11 gun lekelenme olmustukorkma
Merhaba. Evet sonradan da gelişenler olabilir. Benim öyle olmuştu. :)Kızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Benim de ocakta transfer bekleniyor ama doktorum bana hiç bekleme süresi vermedi, bu ilk denemem ondan olabilir mi acaba. 8 ocakta adetim olacak arkasından ilaçlara başlayıp toplayacagiz bakalımMerhaba,benim transferimin de Ocak’ta olması bekleniyor,hepimiz güzel haberler veririz İnşallah.
Evet canim fitil olanProgestan dediği fitil olan mı ? Şu hap olarak verdikleri ama fitil olarak kullandığımız
25 mg mi kullanıyorsun prolutexi ben hep 50 mg yapıyorum akşamlarıYok canım hani sen kalçadan vuruluyorsun Ya iğne ben onu göbekten alıyorum günde 1 kere onu 2 ye çıkarın kanamanız artarsa demiş
Bilemedim canimBenim parça halinde geliyor canım acaba çok ileriye itemiyor muyum ?
25 mg yapıyorum canım Progestan dex .Bakalım bu sefer kesilmezse 50 lik yaparımEvet canim fitil olan
25 mg mi kullanıyorsun prolutexi ben hep 50 mg yapıyorum akşamları
Hayırlısı olsun inşallah canım 3 tanede gayet güzel sayı sabırla bekle inşallah bizede güzel haberler verKızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Göbekten farklı kullanıyorsun sanirim ben prolutex kullanıyorum. Doktora danışmadan dozu yukseltme irtibatta ol lekeleme için çok endişelenme stres yapma lütfen25 mg yapıyorum canım Progestan dex .Bakalım bu sefer kesilmezse 50 lik yaparım
Prulutex le aynı canım dex de .Göbekten yapıyorum bende .Kanamanız iyice artarsa dozu yükseltin demiş zaten şu an kanamam yok ara ara kahverengi lekelenmem oluyorGöbekten farklı kullanıyorsun sanirim ben prolutex kullanıyorum. Doktora danışmadan dozu yukseltme irtibatta ol lekeleme için çok endişelenme stres yapma lütfen
İnşallah canım Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun inşallah canım 3 tanede gayet güzel sayı sabırla bekle inşallah bizede güzel haberler ver
hayırlı olsun güzel güzel gelişsin inşallah minnoşlarınKızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?