Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Çok yoğun kanamanız olursa kan sulandırıcınızı kesin progestanı 2 ye çıkın bu hafta yerleşme kanamanız olabilir.Doktora sorup böyle yazmış hemşire
Progestan dediği fitil olan mı ? Şu hap olarak verdikleri ama fitil olarak kullandığımız

Kızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Merhaba. Evet sonradan da gelişenler olabilir. Benim öyle olmuştu. :)

Merhaba,benim transferimin de Ocak’ta olması bekleniyor,hepimiz güzel haberler veririz İnşallah.
Benim de ocakta transfer bekleniyor ama doktorum bana hiç bekleme süresi vermedi, bu ilk denemem ondan olabilir mi acaba. 8 ocakta adetim olacak arkasından ilaçlara başlayıp toplayacagiz bakalım

Kızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Hayırlısı olsun inşallah canım 3 tanede gayet güzel sayı sabırla bekle inşallah bizede güzel haberler ver

Göbekten farklı kullanıyorsun sanirim ben prolutex kullanıyorum. Doktora danışmadan dozu yukseltme irtibatta ol lekeleme için çok endişelenme stres yapma lütfen
Prulutex le aynı canım dex de .Göbekten yapıyorum bende .Kanamanız iyice artarsa dozu yükseltin demiş zaten şu an kanamam yok ara ara kahverengi lekelenmem oluyor

günaydın kızlarr

bugun transferın 9. günü, dünden berı göbek deliğimin etrafı olan kısımda tatlı tatlı bı argrı var. midem mi agrıyor dıyorum ama bılemiyorum tabı.bunca gune sıfır belıtı dıyerek geldım. belırtı olarak gormuyorum bu geneldenu fakat ılk kez yasıyorum daha nce yasayan varmı genelde kasık bel agrısını duydum ama göbek agrısı duymadım

hayırlı olsun güzel güzel gelişsin inşallah minnoşların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…