- 21 Ekim 2020
- 101
- 148
- 18
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #7.961
İnşalalh canımhayırlı olsun güzel güzel gelişsin inşallah minnoşların
Hadi gözün aydın canim sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin7. - 10. - 12. Günler... kısmetse 5 ocakta ultrason randevum var... bu iş oldu gibi
Deger herkese göre farklı çıkabiliyor.Değer kaç olması gerekiyor doktorun çağırması için benim 1400 2 hafta sonra gel dedi şimdi değer düştü ilaç keselim diyor hiç muayene etmedi
8 aralık transfer yapıldı hesaplamama göre 5+3 değerim 1400 den 1149 a düştü bugun yine kan verdim düşük çıkarsa ilaç kesecek ama ben diyeceğim artık bir muayene ye geleyim diyeDeger herkese göre farklı çıkabiliyor.
Muayeneye neden çağırmadı ilginç kaçıncı gününüz bugün sizin deger ne kadar düştü
Hayırlı olsun canım7. - 10. - 12. Günler... kısmetse 5 ocakta ultrason randevum var... bu iş oldu gibi
Hayırlı sonuc al inşallah haber ver mutlaka merak ettim. Endişelenme benimde 14 Aralık transfer günümdü ilk randevuyu 5 ocağa verdi normal demekki endişelenme o yüzden sordum transfer gününü8 aralık transfer yapıldı hesaplamama göre 5+3 değerim 1400 den 1149 a düştü bugun yine kan verdim düşük çıkarsa ilaç kesecek ama ben diyeceğim artık bir muayene ye geleyim diye
Aynı gün aynı heycanHadi gözün aydın canim sağlıkla Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Benimde nasipse 5 ocak ilk randevum
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canım
İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirimHayırlı sonuc al inşallah haber ver mutlaka merak ettim. Endişelenme benimde 14 Aralık transfer günümdü ilk randevuyu 5 ocağa verdi normal demekki endişelenme o yüzden sordum transfer gününü
Peki bu sefer farkli olarak ne ilac aldinkz veya neler yaptinzi?1.ci 13.haftamda 5 hftaliga kadar gelismis oylece karnimda gezdim.. kendiliginden dusmesini bekledim
2.ci si 9 haftalikken ultrasonda ogrendim bos kese hic gelismemis yolk felan da yoktu.. kendiliginden dustu yine
3.su de 5 haftalikken kaybettim kimyasaldi sanirim ve idrar testlerim silik cikmisti..
Amin canim.insallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinAynı gün aynı heycanhayırlı bir gün olsun inşallah güzel haberler alalım
İnşallah canım.İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirim
Bizimkisi de imsi imiş hayatımSimdi bu icsi nin daha yenisi cikmis bizde bunu uygulamislar kagitta yaziyordu imsi.. icsiye bakarak 6000 kere daha fazla yakinlastiriyorlarmis mikroskopu kaliteli sperm icin veya spermde sikintisi olanlarda bu yontem tafsiye ediliyor basariyi cogaltiyormus herhangi bir ucret alinmadi bunun icin bizden
Heee sen cem çelik deyince bahçeci umut sandı benBenim ben ben bençok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya
Hmm evet olabiliyor leke. Genel olarak arkadaşlarda heo var.Çok yoğun kanamanız olursa kan sulandırıcınızı kesin progestanı 2 ye çıkın bu hafta yerleşme kanamanız olabilir.Doktora sorup böyle yazmış hemşire
Off canım ya valla beta iyi dedim şimdi bu çıktı başıma .Sanırım doğuma kadar rahat olamıyor tüp bebek anneleriHmm evet olabiliyor leke. Genel olarak arkadaşlarda heo var.
Hayırlı olsun tedavin. Yumurta toplamadan sonraki gün döllenen sayısı söyleniyor benim bildiğim. Böyle bi tabiri ilk kez duydum. O yüzden bilemedim? Arayıp sorsana bidaha.Kızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Herkeste var ki bu durum telaş yapma. Lekelenmeyen bir insana denk gelmedim burdaOff canım ya valla beta iyi dedim şimdi bu çıktı başıma .Sanırım doğuma kadar rahat olamıyor tüp bebek anneleriYok kesesi , yok kalbi , yok ayrıntılı ultrasonu .Ne kadar yıpratıcı gerçekten
Artık bi idrar damlat sen de ya 9. Gün olmuşgünaydın kızlarr
bugun transferın 9. günü, dünden berı göbek deliğimin etrafı olan kısımda tatlı tatlı bı argrı var. midem mi agrıyor dıyorum ama bılemiyorum tabı.bunca gune sıfır belıtı dıyerek geldım. belırtı olarak gormuyorum bu geneldenu fakat ılk kez yasıyorum daha nce yasayan varmı genelde kasık bel agrısını duydum ama göbek agrısı duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?