Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Değer kaç olması gerekiyor doktorun çağırması için benim 1400 2 hafta sonra gel dedi şimdi değer düştü ilaç keselim diyor hiç muayene etmedi
Deger herkese göre farklı çıkabiliyor.
Muayeneye neden çağırmadı ilginç kaçıncı gününüz bugün sizin deger ne kadar düştü

Deger herkese göre farklı çıkabiliyor.
Muayeneye neden çağırmadı ilginç kaçıncı gününüz bugün sizin deger ne kadar düştü
8 aralık transfer yapıldı hesaplamama göre 5+3 değerim 1400 den 1149 a düştü bugun yine kan verdim düşük çıkarsa ilaç kesecek ama ben diyeceğim artık bir muayene ye geleyim diye

8 aralık transfer yapıldı hesaplamama göre 5+3 değerim 1400 den 1149 a düştü bugun yine kan verdim düşük çıkarsa ilaç kesecek ama ben diyeceğim artık bir muayene ye geleyim diye
Hayırlı sonuc al inşallah haber ver mutlaka merak ettim. Endişelenme benimde 14 Aralık transfer günümdü ilk randevuyu 5 ocağa verdi normal demekki endişelenme o yüzden sordum transfer gününü

Hayırlı sonuc al inşallah haber ver mutlaka merak ettim. Endişelenme benimde 14 Aralık transfer günümdü ilk randevuyu 5 ocağa verdi normal demekki endişelenme o yüzden sordum transfer gününü
İnşaAllah beni endişelendiren düşen değerler yarın belli olacak İnşaAllah hayırlı haberlerle gelebilirim

Peki bu sefer farkli olarak ne ilac aldinkz veya neler yaptinzi?

Bizimkisi de imsi imiş hayatım Umut_bebek söyledi. Icsi diye saalladım ben adını ama var mıymış gerçekten öyle bişey demek ki kulağıma çalınmış bir yerden işte sizde de o yoktur başka bişey vardır ücretli. Yani paket fiyatı ne kadardı yüo bebeğin? Ilaçlar dışında ekstra ödeme yapmadınız mı?

Benim ben ben ben çok pis dedikodum dönmüş vay vay kuzum tüp bebek alt katta normal kadın doğum girişte iki taraflı çalışıyor doktor arada dersleri oluyor online. Üni hastanesi ya
Heee sen cem çelik deyince bahçeci umut sandı ben diyorum gizli geçit mi var ben görmedim pendikten geliyosun dimi? Onu bulamamıştık

Hmm evet olabiliyor leke. Genel olarak arkadaşlarda heo var.
Off canım ya valla beta iyi dedim şimdi bu çıktı başıma .Sanırım doğuma kadar rahat olamıyor tüp bebek anneleri Yok kesesi , yok kalbi , yok ayrıntılı ultrasonu .Ne kadar yıpratıcı gerçekten

Kızlar merhaba, benim de dün yumurta toplama işlemim yapıldı, 7 tane yumurta toplandı biraz önce aradılar 3 tanesi gelişmeye başlamış, çok stresli ve heyecanlıyım acaba hepsi gelişmeye devam eder mi?
Hayırlı olsun tedavin. Yumurta toplamadan sonraki gün döllenen sayısı söyleniyor benim bildiğim. Böyle bi tabiri ilk kez duydum. O yüzden bilemedim? Arayıp sorsana bidaha.

Off canım ya valla beta iyi dedim şimdi bu çıktı başıma .Sanırım doğuma kadar rahat olamıyor tüp bebek anneleri Yok kesesi , yok kalbi , yok ayrıntılı ultrasonu .Ne kadar yıpratıcı gerçekten
Herkeste var ki bu durum telaş yapma. Lekelenmeyen bir insana denk gelmedim burda

Artık bi idrar damlat sen de ya 9. Gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…